От х:

Днес в x:

26 °C

Заралийският клуб "Сърнена гора" с Приз "Хасково", множество медали за "Компас"

  Носител на Приз "Хасково" отборно е клуб "Сърнена гора" от Стара Загора, втори са "Пловдив", а трети "НСА Сивен" от София. Това съобщиха от хасковския спортен клуб "Компас 1994", който е организатор на традиционното състезание Приз "Хасково", провело се през уикенда в "Кенана". Надпреварата се проведе със съдействието на община Хасково и Българската федерация по ориентиране. Участваха 150 състезатели от 10 до 85 години. 

  Победители и носители на статуетката "Св. Богородица" са Цветан Тодоров от "Бегун" Варна при мъжете и Даяна Попова от "Компас 1994" при жените. Хасковският клуб е втори по точки, но не участва в отборната надпревара по собствена инициатива.

  Хасковските състезатели Димчо Фърталев, Виктор Цеков и Мартин Минчев окупираха първите три места при 14-годишните момчета, а Ивана Йорданова и Даниел Йорданов са трети съответно при "жени 21" и момчетата до 12 години. Още призьори са Дияна Янева при 14-годишните момичета, Росица Гаргова при 45-годишните, а втори в отворения клас е Момчил Цеков.

  С повишено настроение участваха и допринесоха за доброто представяне и Ванеса Бачварова, Христина Дюлгерова, Кристиана Антонова и новообучените деца Никола и Мария Делчеви, Христо Димов, Енфун и Елица Ксиаопу.

  "След две седмици ще търсим реванш на Купа "Балзена" в Раднево", заяви Тодор Стратиев - председател и треньор в хасковския клуб.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Последни новини