От х:

Днес в x:

16 °C

1 108 зрелостници заявиха желание да се явят на матурата по избираем предмет

  Вторият задължителен зрелостен изпит по избираем предмет започна в 9:00 часа днес. На него желание за явяване бяха заявили 1108 души.

  Изпитът се провежда в 19 училища в областта. Зрелостниците са разпределени в 126 зали и се охраняват от 354 квестори.

  Най-желаният предмет е биология и здравно образование, за който бяха заявили желание 372 дванайсетокласници. Най-малко са желаещите за физика и астрономия – едва трима.

  Всички зрелостници влизаха в гимназиите при спазване на строги противоепидемични мерки. На входа се измерваше температурата на всеки, явяващ се на изпит. Повечето младежи влизаха с приповдигнато настроение в Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ и в Професионалната гимназия по механоелктротехика „Стойчо и Кица Марчеви“ в Хасково.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   Х
   Х
   4 -2
   13:39, 3 юни 2020
   Това момиче в ляво на първата снимка, колко се е напушила горката
   • Ня
    Някой
    0 0
    19:49, 3 юни 2020
    Кое момиче по-точно? Това което се плези ли? Защото с този език "чудеса" може да направи!
   • Х
    Х
    0 0
    08:35, 4 юни 2020
    Писал съм момичето в ляво
  • 2
   Ух
   ух
   3 -2
   13:44, 3 юни 2020
   следващия път сложете -50 снимки
  • 3
   Ед
   ЕДИН
   3 -2
   14:34, 3 юни 2020
   За такова плезене навремето се ядяха ШАМАРИ...
   • X
    X
    3 -3
    14:55, 3 юни 2020
    А сега ядат к#%&%е
  • 4
   По
   попадя
   2 -1
   18:24, 3 юни 2020
   за жалост това е новото поколение на България
  • 5
   Ус
   Успех
   5 0
   19:29, 3 юни 2020
   Хора, не бъдете зли! Младите са и трябва да са усмихнати и весели. Спомнете си вие какви сте били на тяхната възраст! Вместо да ги плюете и да им търсите кусури, пожелайте им успех и попътен вятър! Късмет на всички зрелостници!
  • 6
   Ца
   Цатьд
   2 0
   19:30, 3 юни 2020
   И вашите деца го правят
  • 7
   Хе
   Хей
   2 -1
   20:12, 3 юни 2020
   Хей,критикуващите, я си вижте снимките от онези години!Или вие сте се родили нацупени старчета? И стига с това"ново поколение". Вие от "предишното" много ли сте постигнали в живота си?
   • Х
    Х
    0 0
    08:38, 4 юни 2020
    С тая образователна система от къде да се изучат децата. Те вече са объркани... Дали сме били под турско робство или съжителство както го пише в новите учебници. Тодор Живков бил диктатор и тем подобни глупости.

  Хороскоп за 10.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Обмислете детайлно всяка причина която поражда конфликти между вас и околните. Направете промяна, колкото и малка да е тя. Звездите ви закрилят: късмета е с вас затова не пропускайте шансовете си. Не хабете жизнеността и енергията си, като се поддадете на нерви и сприхави изблици. Най-малкото, защото ще се отрази на самочувствието и здравето ви. Ще копнеете за развитие и промяна - ами направете я.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Доколкото ви се отдава да влияете на събитията го правете, мислейки и за другите. Изразходвайте разумно енергията си, за да сте в добра кондиция през целия ден. Известие от чуждестранни партньори ще ви подтикне към активност в посока общ бизнес или други важни дела. Проявете разбиране към изявите на партньора си, не изтъквайте непременно слабите му места.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Вашите способности привличат вниманието на хора, от които зависи понататъшното ви професионално издигане. Тепърва ви очакват големи успехи, затова се пригответе да ги посрещнете подобаващо. Необвързаните Близнаци имат шанса да срещнат подходящ човек.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Сполука очаква онези от вас, които се занимават със собствен бизнес. С присъщия си усет улавяте развитието на събитията и това много ви помага при конкретните ви действия. Отделете време и за вашия любим човек. Правете нещата така, щото да са доволни всички около вас, а не само един. Периода носи повече емоционален заряд.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работата ви днес ще се увеличи, но ще се справите, само не се преуморявайте. Изразходвате много енергия и често за незначителни неща. Пестете силите си, може да се отрази на здравето ви. Делова среща ще ви накара да потърсите и друг път за професионална реализация. Ще се поздравите с успех.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Откривате нов стимул за себе си и незабавно се заемате за работа. Днес сте особено енергични и имате шанса да свършите доста неща, които отдавна ви тежат. Някои от вас ще срещнат привлекателна личност и може да се впуснат в нова връзка. Може би възлагате прекалено големи надежди на предстоящо събитие. Не бъдете прекалено самокритични.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Предвиждате повече задачи за днес, но не разполагате с всичкото време за тях. С прагматичен подход ще свършите повече работа, а притесненията няма да са ви от полза. Други ще се възползват от съветите ви и ще напреднат в нещо, което можеше да бъде и ваше. Внесете повече красота в живота си, като направите нещо специално за себе си или близките ви.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Реализацията на конкретна задача ще ви струва днес повече сили, но ще се справите. Решени сте да обновите офиса, дома или вилата и ще вложите дос?%
  10 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не е изключено днес да получите примамливо предложение, което силно ще ви заинтригува. Помислете внимателно и не действайте докато не сте напълно сигурни в решението си. Имате предостатъчно време. Много важно е да направите необходимите предварителни проучвания. Вашият любим човек ви подготвя приятна изненада.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Гъвкавото ви поведение ще ви помогне да наложите идеите си. Ще следвате целите си с цената на всичко, решени сте да постигнете максималното. Помислете какво кому дължите и го направете, за да отворите пътя си към успеха. Необвързаните ще изживеят нови вълнения, които ще ускорят решението им за трайна връзка.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Вярвайте повече в себе си. Не унивайте, ако временни неудачи пречат на работата ви. Снабдете се с търпение и скоро ще имате онова, което желаете. Това се отнася до всички сфери на живота ви - професионална, лична, емоционална, духовна. Трудът ви ще бъде възнаграден.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Мечтите ви са на път да се случат. Финансови приходи и любовни вълнения ще ви накарат да полетите.Проблеми, касаещи бъдещите ви планове, са на път да се решат. Уверени в себе си ще направите деня си по-хубав. С енергията си ще обгърнете и други, трасирайки пътя на доброто.
  10 юли 2020
  Последни новини