От х:

Днес в x:

8 °C

Бъдещ архитект е тазгодишният носител на приза "Достоен Асеневец"

Единадесетокласникът Дейвид Лавчев е тазгодишният носител на приза "Достоен Асеневец". Наградата му връчи днес директорката на Професионалната гимназия по дървообработване и строителство "Цар Иван Асен II" в Хасково Маргарита Топалова.

Отличието се присъжда ежегодно в няколко категории, но тази година е определено само за един ученик заради обстоятелствата, в които завършихме годината дистанционно, поясни Маргарита Топалова. Решението за това кой да е носителят му за учебната 2019/2020 година е взето на Педагогическия съвет в кая на април. Призът се връчва за издигане на престижа на училището-добри резултати в учебния процес, участие в извънкласни дейности и благотворителни акции.

Дейвид Лавчев е ученик в „б“ паралелка в специалността "Строителство и архитектура с интензивно изучаване на английски език". Той е и част от екипа на Компютърна школа „Вале“ към читалище „Заря“ в Хасково, носител е на много награди от конкурси в България и зад граница за компютърните си графики. Освен почетната грамота, той получи от училището си като награда и таблет .

За добрата им работа през изтеклата учебна година и приноса в развитието на учебния процес в Професионалната гимназия по дървообработване и строителство са определени призове и за двама от преподавателите. Отличените са учителката по български език и литература Мариана Тянкова и преподавателката по биология и в професионалното направление „Ловно и горско стопанство“ Диана Конгалова.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта (4)

 • 1
  12
  123
  7 -4
  18:26, 2 юни 2020
  Топалова да се скрие някъде. Кой я сложи директор??
  • А малкото шопарче да не е
   син на Свинята юристконсул от Съвета
   та да му правите промоция ?
 • 2
  Ро
  Роко
  1 0
  09:35, 3 юни 2020
  много яка рокля има директорката
 • 3
  Ох
  Ох
  2 -1
  13:43, 3 юни 2020
  боли


  ако не беше Дейвид сигурно щеше да е майкъл... след 10 години ще проектира Биг Бен в хасково после ще стане министър на Обединеното Кралство на село България

Хороскоп за 25.01.2021

Последни новини