От х:

Днес в x:

18 °C

Завардиха Хасково с полицейски камери за контрол на скоростта

Изображение 1 от 5

  Специализирана полицейска акция стартира в Хасковска област за контрол на скоростта. Тя започна от 16 часа вчера, още преди изтичането на извънредното положение в страната

  В операцията са включени всички налични технически средства, а контролът за скоростта ще се извършва както през деня, така и през нощта.

  Преди обед днес по пътя от Хасково към Димитровград имаше две камери. Едната снимаше от патрулка на изхода на града в посока към Бригадирския град. Другата – триногата снимаше до Бирената фабрика и следеше движещите се автомобили от Димитровград към Хасково.

  Полицейската акция продължава до 16 часа на 20 май.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (21)

  • 1
   Я
   Я
   59 -3
   13:11, 14 май 2020
   Искаме на кенана постоянно да има полиция защото с тия хлапетий скоро ще има смазани хора !
   • Хл
    Хлапето
    11 -53
    13:18, 14 май 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • Я
    Я
    32 -1
    13:28, 14 май 2020
    Ела да ме пробваш ....
   • До
    До- Я
    23 -7
    14:06, 14 май 2020
    Не искай да те пробва. Ще излезе пендел и не можеш се оттърва после.
   • Аз
    Аз
    18 0
    17:59, 14 май 2020
    И по ул. Стара планина летят с мръсна газ коли и мотори! Трябва ли да стане инцидент, за да има контрол от страна на КАТ??
   • Чо
    Чорбаджията на Заптиетата
    7 -1
    17:59, 14 май 2020
    Няма глоби ,
    няма Чорба !
    ...
    това съм казал Аз на мойте еничари
    ....
    А пътната обстановка няма да се оправи
    защото Бушона на Гяурите се смени
    - в Град 50 000 , 40 000 се изживяват като мутри , мутреси (бейове , кадъни) или
    се мислят е са хванали Господ за ташаците :))
   • До
    До хлапето
    2 -1
    00:36, 15 май 2020
    Сигурен съм, че ако питаш майка си и сестра си ще ти кажат че много по-добре от баща ти "нарко" производителя на трети пол джендъри, съм се справил и са останали задоволени!! Не знаете как от комшийката да си поискате- некадърници!!!
  • 2
   Ко
   космос
   46 0
   13:26, 14 май 2020
   И една камера да скрият на ул. Раковска, която я имат за скоростна отсечка
   • Ее
    ее.
    14 -1
    14:07, 14 май 2020
    там нали искахме кръгово. като за детска площадка размери
  • 3
   Ви
   вип
   37 -1
   14:46, 14 май 2020
   Пак селски номерца на 60км ограничение чакат да снимат някой с 68км смях. Те в града фъркат и няма контрол и ред в натоварените часове.
  • 4
   Гр
   гражданин
   28 -2
   15:13, 14 май 2020
   да поставят стационарни камери, и полицайте да си вършат работата за коато вземат заплати, а не да пазят камери.
  • 5
   Не
   Неразбиращ
   26 0
   16:57, 14 май 2020
   Извинявам се, но аз знам че операции правят лекарите - хирурзи, а акции правеха навремето партизаните. Относно активността на КАТ - момчета, това да контролирате изпълнението на Закона за движение по пътищата е ваше задължение и трябва да го правите денонощно и 365 дни в годината. Каква е тази идиотщина с операциите - нямате образование за хирурзи, така че не оперирайте. Просто си гледайте задълженията съвестно и целогодишно. Това, че войната по пътищата в България ще вземе и тази година повече жертви, отколкото от КОВИД - 19, е и поради вашата НЕангажираност към ситуацията. Замислете се - защо ли е така? Ако на хирург му почине пациент, го разнасят до небесата дори и да няма никаква вина, а това че по пътищата ни загиват стотици годишно - виновен е единствено някой от шофьорите, другите са си свършили перфектно работата. Мога още да коментирам, но както се забелязва последните 30 години - кучетата си лаят, а керванът си върви.
   • Ро
    робин худ
    4 0
    21:54, 14 май 2020
    браво,чудесно казано и написано.Няма какво да се добави.Ченгена,гледайте си работата добре,че ми писна да ви гледам по кръчми и да спите по скътаните места.Заработвайте да няма шут.
  • 6
   Всичко това с камерите, снимките, радарите и останалата какафония е само една "ПУНТА МАРА". Не ми снимайте. Защото Вие сте и полицаи , а не фотографи. И още като запищи радара излез и размахай палката. Спри нарушителя и му напиши Акт за нарушение. Това се казва ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ.
   • Ту
    тупфер
    7 -1
    19:06, 14 май 2020
    Байно нали целта е да не пълнят джоба с израза "Ко праим сега!" Като те снимат черно на бяло си виждаш грешката.
   • Им
    има начин
    2 0
    21:13, 14 май 2020
    Компютрите могат да се кодират. Имаш 20 нарушения регистрирани на компютъра за превишена скорост. Покажи направени 20 акта за тези нарушения. И няма да мине "ко праим сия"
  • 7
   Оо
   ООО
   2 -1
   19:23, 14 май 2020
   Много важно .
  • 8
   11
   11111
   1 0
   20:51, 14 май 2020
   варда-варда-заварда...някой се побара...сложете ги на ограничение с 20 км. колко клиенти ще имате...извънредно данъчно К.А.Т....
  • 9
   Ба
   Бай онзи
   3 -2
   22:33, 14 май 2020
   Не мога да разбера,когато снимат с камери се крият като мишки в шубраците,а като се вдига някъде врява искат да са в първите линии,за да се изтъкват и да искат увеличение.Като си мъж,бъди до край.
  • 10
   Г-
   Г- н Михайлов
   1 0
   00:54, 15 май 2020
   Това са операции, акции и простотии 60/40,но в случая 60 за еврОПейския съюз и 40 за BG,като 20 са за Партията Майка и 10 за Бойко Българоубийски.Хиляди пъти съм задавал въпроса и пак ще го задам на ЧОБАНОВ И НА КЪРДЖАЛИЙСКИЯ ПАША- колко акта и глоби има направени на румънци по пътя от Димитровград до Маказа? Покажете ги публично! Сбирщина сте от корупция и изгладнели гьотверени!
  • 11
   Ха
   Ханко Брат
   2 0
   06:48, 15 май 2020
   Уважаеми милиционери,работата се върши ежеминутно!Стига сте се излагали!Акция,кампания,операция и тем подобни гръмки думи не вършат работа.Наркоманчетата правят дрифтове по улиците,а вие се криете по храстите.По цял свят патрулите спират веднага всеки нарушител.У нас, ако не са в операция,акция и т.н.НЕ пипат нарушителите щото не им се пише.Правят се,че са за гъби!
   Е не става така!

  Хороскоп за 13.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Тревожите се излишно за важно събитие днес, тъй като всичко ще мине дори по-добре отколкото сте си представяли. С енергията, която блика от вас обаче успявате да заразите всички около себе си. Радвате се на покупка, която планирате от доста време. Не оставяйте нищо на случайността, когато става дума за личните ви взаимоотношения.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще пристъпите към реализация на задача, за която се подготвяте от доста време. Бъдете внимателни и не рискувайте излишно, особено ако действията ви са свързани с пари. Близките ви са най-добрия ви съветник в решаването на житейските въпроси. По-често търсете мнението им и не правете нищо на инат.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще се почувствате освободени, ако отдадете предпочитание на онези неща, които са ви приятни и които ще ви освободят от стреса. Напрежението на изминалите дни се отразява неблагоприятно на отношенията ви с околните, от което страдате всички. Вземете мерки и внесете баланс в живота си.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес зарадвайте приятно семейството си, без да се притеснявате, че ще пострада бюджета ви. С желание сте да задълбочите връзката си, но за това е нужно да балансирате поведението си, като не изпадате в крайности. Имате много път да извървите заедно. Личността ви ще стане интересна и за други от противоположния пол.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Бъдете внимателни и съсредоточени. Разсеяни сте и пропускате важни неща. Не взимайте присърце критиката на околните, но в случая е полезно да се вслушате в думите им. У дома ви очаква спокойствие. Това ще ви привлича и ще ви се иска да не го напускате. Все пак не винаги най-лесният избор е най-добрият.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Включете се активно във всичко, което се случва около вас, защото на много места можете да бъдете полезни. Приемате спокойно фактите, от които други биха се изнервили. Децата ви имат свои виждания за ваканцията и те трябва да намерят място в плановете ви. Но оставете време и за себе си.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Старателно се подгответе за това, което планирате през следващите дни, за да елиминирате изненадите. Във всички случаи ще останете резервирани към онези, които ви обещават бързи успехи. Погрижете се за здравето си и обръщайте внимание на дребните неща, които довеждат проблемите.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се плашете, ако днес в дома ви е малък хаос. Просто подходете с разбиране на неспокойствието на вашите близки и се опитайте да им помогнете доколкото ви е възможно. Ако имате възможност да работите - направете го, няма да съжалявате.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Очаква ви интересен и приятен ден днес. Предпочитате да си почивате, но често ще се случва така че ви занимават редица други неща. Ваш приятел очаква от вас компетентен съвет, към който ще е добре да подходите сериозно. Привлича ви определена възможност, но засега едва ли ще успеете да я осъществите. Имате шанса да стабилизирате отношенията си с близък човек.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не търсете причини за недоволство от близките си. Трудностите са ви направили по-раздразнителни, но има защо и да сте доволни. Това, че сте заедно и можете да си помагате е достатъчен повод да се усмихнете на живота. Дайте предимство на всичко онова, което ви прави щастливи и му се посветете.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Настроението ви днес е чудесно и затова бъдете сигурни че с каквото и да се занимавате, този ден ще бъде много приятен за вас. Не изпускайте възможността обаче да поговорите сериозно с приятел за отношенията помежду ви. В интимната сфера се радвате на разбирателство и споделени чувства. Получавате примамливо предложение за вечерта.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Уважавайте свободата на другите и не пречете на никого да живее живота си такъв, какъвто го иска, както и вие не бихте допуснали някой да ви нарежда. Но с житейските си примери успявате да внушите, че преди да се поиска, трябва да се даде. Насърчавайте доброто у другите и го възпитавайте у децата си, те са вашето бъдеще.
  13 юли 2020
  Последни новини