От х:

Днес в x:

22 °C

Завардиха Хасково с полицейски камери за контрол на скоростта

Изображение 1 от 5

  Специализирана полицейска акция стартира в Хасковска област за контрол на скоростта. Тя започна от 16 часа вчера, още преди изтичането на извънредното положение в страната

  В операцията са включени всички налични технически средства, а контролът за скоростта ще се извършва както през деня, така и през нощта.

  Преди обед днес по пътя от Хасково към Димитровград имаше две камери. Едната снимаше от патрулка на изхода на града в посока към Бригадирския град. Другата – триногата снимаше до Бирената фабрика и следеше движещите се автомобили от Димитровград към Хасково.

  Полицейската акция продължава до 16 часа на 20 май.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (21)

  • 1
   Я
   Я
   59 -3
   13:11, 14 май 2020
   Искаме на кенана постоянно да има полиция защото с тия хлапетий скоро ще има смазани хора !
   • Хл
    Хлапето
    11 -53
    13:18, 14 май 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • Я
    Я
    32 -1
    13:28, 14 май 2020
    Ела да ме пробваш ....
   • До
    До- Я
    23 -7
    14:06, 14 май 2020
    Не искай да те пробва. Ще излезе пендел и не можеш се оттърва после.
   • Аз
    Аз
    18 0
    17:59, 14 май 2020
    И по ул. Стара планина летят с мръсна газ коли и мотори! Трябва ли да стане инцидент, за да има контрол от страна на КАТ??
   • Чо
    Чорбаджията на Заптиетата
    7 -1
    17:59, 14 май 2020
    Няма глоби ,
    няма Чорба !
    ...
    това съм казал Аз на мойте еничари
    ....
    А пътната обстановка няма да се оправи
    защото Бушона на Гяурите се смени
    - в Град 50 000 , 40 000 се изживяват като мутри , мутреси (бейове , кадъни) или
    се мислят е са хванали Господ за ташаците :))
   • До
    До хлапето
    2 -1
    00:36, 15 май 2020
    Сигурен съм, че ако питаш майка си и сестра си ще ти кажат че много по-добре от баща ти "нарко" производителя на трети пол джендъри, съм се справил и са останали задоволени!! Не знаете как от комшийката да си поискате- некадърници!!!
  • 2
   Ко
   космос
   46 0
   13:26, 14 май 2020
   И една камера да скрият на ул. Раковска, която я имат за скоростна отсечка
   • Ее
    ее.
    14 -1
    14:07, 14 май 2020
    там нали искахме кръгово. като за детска площадка размери
  • 3
   Ви
   вип
   37 -1
   14:46, 14 май 2020
   Пак селски номерца на 60км ограничение чакат да снимат някой с 68км смях. Те в града фъркат и няма контрол и ред в натоварените часове.
  • 4
   Гр
   гражданин
   28 -2
   15:13, 14 май 2020
   да поставят стационарни камери, и полицайте да си вършат работата за коато вземат заплати, а не да пазят камери.
  • 5
   Не
   Неразбиращ
   26 0
   16:57, 14 май 2020
   Извинявам се, но аз знам че операции правят лекарите - хирурзи, а акции правеха навремето партизаните. Относно активността на КАТ - момчета, това да контролирате изпълнението на Закона за движение по пътищата е ваше задължение и трябва да го правите денонощно и 365 дни в годината. Каква е тази идиотщина с операциите - нямате образование за хирурзи, така че не оперирайте. Просто си гледайте задълженията съвестно и целогодишно. Това, че войната по пътищата в България ще вземе и тази година повече жертви, отколкото от КОВИД - 19, е и поради вашата НЕангажираност към ситуацията. Замислете се - защо ли е така? Ако на хирург му почине пациент, го разнасят до небесата дори и да няма никаква вина, а това че по пътищата ни загиват стотици годишно - виновен е единствено някой от шофьорите, другите са си свършили перфектно работата. Мога още да коментирам, но както се забелязва последните 30 години - кучетата си лаят, а керванът си върви.
   • Ро
    робин худ
    4 0
    21:54, 14 май 2020
    браво,чудесно казано и написано.Няма какво да се добави.Ченгена,гледайте си работата добре,че ми писна да ви гледам по кръчми и да спите по скътаните места.Заработвайте да няма шут.
  • 6
   Всичко това с камерите, снимките, радарите и останалата какафония е само една "ПУНТА МАРА". Не ми снимайте. Защото Вие сте и полицаи , а не фотографи. И още като запищи радара излез и размахай палката. Спри нарушителя и му напиши Акт за нарушение. Това се казва ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ.
   • Ту
    тупфер
    7 -1
    19:06, 14 май 2020
    Байно нали целта е да не пълнят джоба с израза "Ко праим сега!" Като те снимат черно на бяло си виждаш грешката.
   • Им
    има начин
    2 0
    21:13, 14 май 2020
    Компютрите могат да се кодират. Имаш 20 нарушения регистрирани на компютъра за превишена скорост. Покажи направени 20 акта за тези нарушения. И няма да мине "ко праим сия"
  • 7
   Оо
   ООО
   2 -1
   19:23, 14 май 2020
   Много важно .
  • 8
   11
   11111
   1 0
   20:51, 14 май 2020
   варда-варда-заварда...някой се побара...сложете ги на ограничение с 20 км. колко клиенти ще имате...извънредно данъчно К.А.Т....
  • 9
   Ба
   Бай онзи
   3 -2
   22:33, 14 май 2020
   Не мога да разбера,когато снимат с камери се крият като мишки в шубраците,а като се вдига някъде врява искат да са в първите линии,за да се изтъкват и да искат увеличение.Като си мъж,бъди до край.
  • 10
   Г-
   Г- н Михайлов
   1 0
   00:54, 15 май 2020
   Това са операции, акции и простотии 60/40,но в случая 60 за еврОПейския съюз и 40 за BG,като 20 са за Партията Майка и 10 за Бойко Българоубийски.Хиляди пъти съм задавал въпроса и пак ще го задам на ЧОБАНОВ И НА КЪРДЖАЛИЙСКИЯ ПАША- колко акта и глоби има направени на румънци по пътя от Димитровград до Маказа? Покажете ги публично! Сбирщина сте от корупция и изгладнели гьотверени!
  • 11
   Ха
   Ханко Брат
   2 0
   06:48, 15 май 2020
   Уважаеми милиционери,работата се върши ежеминутно!Стига сте се излагали!Акция,кампания,операция и тем подобни гръмки думи не вършат работа.Наркоманчетата правят дрифтове по улиците,а вие се криете по храстите.По цял свят патрулите спират веднага всеки нарушител.У нас, ако не са в операция,акция и т.н.НЕ пипат нарушителите щото не им се пише.Правят се,че са за гъби!
   Е не става така!

  Хороскоп за 26.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Търпеливо и без излишни емоции ще работите по задачите си, така, че в края на деня да останете доволни от свършеното. На своя страна ще имате подкрепата на хора, чиято дума се чува. Интересите ви ще бъдат защитени, но не очаквайте друг да мисли за тях, остават си изцяло ваша грижа.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес е възможно да имате леки неприятности на работното място, които лесно можете да пренебрегнете с присъщото си спокойствие и положително настроение. Обърнете повече внимание на семейството си, което е вашата опора.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Бъдете добронамерени и не търсете реванш от човек, отнесъл се пренебрежително към вас. Споделете от времето си с любимия ви човек. Настроението ви ще се подобри и ще се заредите позитивно. Явяващите се на изпити ще отбележат успехи, което ще ги накара да се почувстват доволни от себе си.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  На работното място ще се отличавате с високата си компетентност и това ще ви издигне в йерархията. Притесненията ви, свързани с присъствието или отсъствието на определена тема в днешните преговори ще ви мобилизират да сте подготвени за всякаква развръзка, и с това ще спечелите.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще работите по приключване на конкретни задачи и в тази връзка ще проявите по-голяма активност в работата си. Делово сътрудничество ще се задълбочи и превърне в ново приятелство. Каквото и настроение да ви носи това, не пренебрегвайте други хора, на които дължите много. Целите се в десятката, но има още какво да свършите.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С рисковани действия се опитвате да постигнете нещо, което ви се изплъзва по друг начин. За предпочитане е обаче да бъдете по-търпеливи и по-склонни на отстъпки, когато става дума за сътрудничество. От това ще зависят успехите ви в близко бъдеще, затова не ги пренебрегвайте. Отношенията ви с привлекателна за вас личност може да прераснат в трайна връзка.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Помислете за всичко, с което се ангажирате днес, за да си спестите главоболия и време. Безспорно ще се натоварите допълнително, но бързо ще свършите и ще останете доволни от постигнатото. Новото идва и ще промени нещата, които сами не сте осъзнали за грешни. Подгответе се.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Самите вие днес ще се учудвате на невероятния късмет, които ви преследва. Ще се осъществи ваше отдавнашно желание, което косвено е свързано с работата ви. Финансовото ви състояние се стабилизира, не без помощта на близък човек. Удовлетворение ще ви донесе и факта, че съвет който сте дали на колега се оказва безпогрешно точен. Атмосферата у дома е приятна и благоприятства всякакви начинания от ваша страна.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днес са възможни конфликти с околните, така че овладейте агресивното си настроение и проявете повече търпение. Здравето няма да ви създава проблеми, и ще бъде добре, ако не приемате всяко неразположение за признак на болест. Съветите ви ще бъдат много полезни за ваш близък. Не го разочаровайте.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще бъдете много заети както със служебни така и с лични дела, от които ще възникнат усложнения. Налага се да правите компромиси. Бъдете умерени в харченето, но вечерта може да си позволите по-комфортна обстановка.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Амбицирани сте да покажете възможностите си на хората около вас. С лекота ще постигнете споразумение, от което впоследствие ще черпите дивиденти. Обърнете повече внимание на взаимоотношенията си в семейството и с приятелите си. Чувствате неудовлетворение от нечие поведение и това ви създава напрежение.
  26 сеп 2020
  Последни новини