От х:

Днес в x:

22 °C

Оживление в Хасково в слънчевия и топъл четвъртък

  В слънчевия и топъл четвъртък много хора излязоха по улиците на Хасково.

  Около обед днес оживление имаше и в центъра на областния град. Повечето пешеходци бяха с маска или с шал на лицето и носа, но имаше и такива без предпазни средства. Видимо хората спазваха дистанция един от друг.

  Имаше и много хора, седящи по пейките в центъра. Повечето от тях също бяха на разстояние един от друг.

  Само през вчерашния ден за неносене на маски или друг вид предпазно средство са глобени 22-ма души в Хасковска област.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (16)

  • 1
   Чи
   Читател
   26 -15
   14:31, 23 апр 2020
   Толкова ли няма какво да пишете?Превърнахте се в сайт по-смешен и от hotarena за жълти новини... смях!И да,искам да ми изтриете коментара,щото ако не панически и за короната ви е страх!
  • 2
   Na
   nahal
   16 -13
   14:46, 23 апр 2020
   Обратното на острото, няма ли да ги глоби!
   • Как стрижеха на площада гола глава жената на един... Виж коментара
   • 33
    333
    16 -2
    16:16, 23 апр 2020
    Общо взето, има хора, които, никога няма да повярват в каквото и да е, което им разваля комфорта!Но всъщност, те са и най-лесно за манипулиране, просто трябва, да им обещаеш, че всичко е ОК!
   • Кои според тебе са фашистите!?Тия дето стрижат,или тия дето са били стригани!???
   • До
    до-Гледах документални...
    2 -6
    20:23, 23 апр 2020
    Скоро пак ще отворим конслагерите,тебе специално щ... Виж коментара
   • Видео от Бъдещето - Мутрите и Бейовете
    ще свършите като Мусолини
    https://www.youtube.com/watch?v=T8GxWeLTfaM
   • Кв
    Кво направиха с шесте я...
    1 -3
    23:24, 23 апр 2020
    Какво направихме с шестте ястребинчета:) Ами крякаха като жабочета.
  • 3
   Ам
   АмериканскиХойКосмат
   18 -12
   14:47, 23 апр 2020
   Броя на болните може да стане ясен ако има тестване и да се отсяват под карантина болните
   ....
   Всичко друго - и тия снимки - е слугинаж на Мутрите и Бейовете и няма да ви спаси като ви удари истинската вълна.
   Във Всички Балкански Държави има в ПЪТИ повече от България ( в Турция 100 000 , в Румъния 10 000) заразени.
   Само в Халифата числата са извратени ,
   понеже ще лъсне колко е ограбено всичко.
  • 4
   Ha
   Haha
   18 -10
   16:13, 23 апр 2020
   Да държиш здрави хора под карантина... Не напразно тръмп спря парите за Сзо...
   • 33
    333
    12 -6
    17:46, 23 апр 2020
    Пак, не подготвен! Тръмп, не е спрял, парите, заради карантината, а затова, че не са реагирали, на време за коронавирус!
  • 5
   Ne
   nelicha - нелича
   21 -10
   16:27, 23 апр 2020
   Имаше времена , когато разходките в парка беше единствената свобода , която народа можеше да си пизволи . Екскурзиите в чужбина , бяха възможни само за проверени членове на партията . Естествено в тези условия вируси не можеше да бъдат разпространени . Сега в рамките на месец един вирос застрашава целия свят . Забележете той унищожава болните и старите . Вначалото на века населението е било милиард и половина . А сега е почти осем милиарда . Не смятате ли че е искуствено създаден за да освободи човечеството от излишния баласт ?
  • 6
   Ек
   Екотрадекс 4
   10 -7
   19:51, 23 апр 2020
   И къде са проверяващите органи кмете тези със сините ризки от Корс каква работа вършат задължения имат ли ,или се крият под сенките на парковете я Кенана, я Ямача ....Уж забранени разходките в парковете ,а всичко е пълно със заблудени хора ...
   • 25
    2551
    5 -2
    21:25, 23 апр 2020
    Поне не са доносници и идиоти като ншкои хора
  • 7
   Д-
   Д-Р Мангасарян
   11 -3
   20:18, 23 апр 2020
   Не закачайте хората,оставете ги да се разхождат на воля.затворения човек е жив дявол.
   • 33
    333
    11 -1
    20:25, 23 апр 2020
    С две думи, не разваляйте, рахата на хората!

  Хороскоп за 04.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ако ви се налага да правите обективна оценка на конкретна ситуация, работа или друго важно събитие се абстрахирайте от умората и личните си предпочитания. Не е изключено да получите вести, които биха повлияли на избора ви. Вярвайте, всичко ще се подреди по начин, който ще одобрите и за това не бива да се притеснявате.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Очаквани развития ще подобрят самочувствието и финансите ви. Подготвени сте за това и без изненади ще приемете нечие решение. На други късметът ще се усмихне с предложение за пътуване или изясняване на заплетен въпрос. С вежливото си поведение ще се нареди сред претендентите за нещо повече, което заслужавате.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Постарайте се да довършите нещо, което сте започнали по-рано и като цяло да не оставяте нищо недовършено. Когато работите, правете го съсредоточено и не мислете за странични неща. Имате всички шансове да се справяте блестящо с работата си, стига да вложите всичката си енергия в една насока. Не подценявайте помощта на близките си, те могат да ви съдействат.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Демонстрирате самочувствие и това ще бъде забелязано от хората около вас. Не се поддавате на чужди влияния и предпочитате да следвате собствените си планове. Не се изолирайте от хората, които държат на вас. Случайно научавате факт, и това ще повиши настроението ви за дни напред.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Много скоро ще разберете, че в конкретно начинание се нуждаете от подкрепа. Ако продължите да упорствате ще си създадете повече главоболия. До вас има хора, които с готовност биха ви подкрепили, стига да ги потърсите. Кратко пътуване за среща с близък човек или по служба.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Суматохата край вас може да ви създаде умора и напрежение. Грижите ви са не по-малко натоварващи, но предвид отговорното ви отношение, ще се справите. Във възможностите ви е и да бъдете по-внимателни и добри с околните. Намерете време и за себе си, починете си, като не отхвърляте нещата, които ви правят щастливи.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще решавате въпроси, създаващи ви притеснения и най-вече на близките ви. Повечето от тях са икономически и битови, но не пренебрегвайте и здравето си. Ако сте спокойни ще ви бъде по-лесно да намерите правилните решения, припряността и гнева са лоши съветници. Последователни в действията си, ще създадете добри очаквания в онези, които разчитат на вас.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  На делова среща ще обсъждате полезни за бизнеса ви идеи. Ще последват добри развития, които ще дойдат като отговор на усилената ви работа от последните дни. В семейството също ще имате повод за празнуване, нечии успех или оздравяване ще подобри настроението ви и отвори сетивата ви за забавления.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Заемате се с твърде много неща наведнъж и твърде възможно е да не успеете да се справите с нищо. Иска ви се всичко да върви като по вода, но за целта са нужди последователни, а не едновременни усилия. Починете си от отговорностите и се постарайте да не си създавате нови. Бъдете по-практични в покупките си, особено ако сумите с които разполагате са ограничени.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С повече или по-малко усилия, но ще свършите по-голямата част от заплануваното днес. Срещите ви ще са ползотворни с идеите, върху които ще работите през следващите дни. Знаете как да подходите, за да ви потръгнат нещата. В края на деня ще научите приятни вести и ще можете се отпуснете.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще получите гаранциите, които очаквате да ви направят по-стабилни във финансов и личен план. Заложили сте на правилната карта, но не отхвърляйте възможността да разширите бизнеса си с полезното сътрудничество на хората с власт. Ще останете изкушени от възможността за светска изява.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Като духовни хора, ще оцените присъствието на обкръжението си и ще благодарите на съдбата, за щедростта й към вас. Доверието помежду ви ще направи възможно всичко, за което заедно мечтаете. Денят е важен за социално-ангажираните, не пропускайте да направите своя избор в полза на по-доброто си бъдеще.
  04 авг 2020
  Последни новини