От х:

Днес в x:

5 °C

Оживление в Хасково в слънчевия и топъл четвъртък

  В слънчевия и топъл четвъртък много хора излязоха по улиците на Хасково.

  Около обед днес оживление имаше и в центъра на областния град. Повечето пешеходци бяха с маска или с шал на лицето и носа, но имаше и такива без предпазни средства. Видимо хората спазваха дистанция един от друг.

  Имаше и много хора, седящи по пейките в центъра. Повечето от тях също бяха на разстояние един от друг.

  Само през вчерашния ден за неносене на маски или друг вид предпазно средство са глобени 22-ма души в Хасковска област.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (16)

  • 1
   Чи
   Читател
   26 -15
   14:31, 23 апр 2020
   Толкова ли няма какво да пишете?Превърнахте се в сайт по-смешен и от hotarena за жълти новини... смях!И да,искам да ми изтриете коментара,щото ако не панически и за короната ви е страх!
  • 2
   Na
   nahal
   16 -13
   14:46, 23 апр 2020
   Обратното на острото, няма ли да ги глоби!
   • Как стрижеха на площада гола глава жената на един... Виж коментара
   • 33
    333
    16 -2
    16:16, 23 апр 2020
    Общо взето, има хора, които, никога няма да повярват в каквото и да е, което им разваля комфорта!Но всъщност, те са и най-лесно за манипулиране, просто трябва, да им обещаеш, че всичко е ОК!
   • Кои според тебе са фашистите!?Тия дето стрижат,или тия дето са били стригани!???
   • До
    до-Гледах документални...
    2 -6
    20:23, 23 апр 2020
    Скоро пак ще отворим конслагерите,тебе специално щ... Виж коментара
   • Видео от Бъдещето - Мутрите и Бейовете
    ще свършите като Мусолини
    https://www.youtube.com/watch?v=T8GxWeLTfaM
   • Кв
    Кво направиха с шесте я...
    1 -3
    23:24, 23 апр 2020
    Какво направихме с шестте ястребинчета:) Ами крякаха като жабочета.
  • 3
   Ам
   АмериканскиХойКосмат
   18 -12
   14:47, 23 апр 2020
   Броя на болните може да стане ясен ако има тестване и да се отсяват под карантина болните
   ....
   Всичко друго - и тия снимки - е слугинаж на Мутрите и Бейовете и няма да ви спаси като ви удари истинската вълна.
   Във Всички Балкански Държави има в ПЪТИ повече от България ( в Турция 100 000 , в Румъния 10 000) заразени.
   Само в Халифата числата са извратени ,
   понеже ще лъсне колко е ограбено всичко.
  • 4
   Ha
   Haha
   18 -10
   16:13, 23 апр 2020
   Да държиш здрави хора под карантина... Не напразно тръмп спря парите за Сзо...
   • 33
    333
    12 -6
    17:46, 23 апр 2020
    Пак, не подготвен! Тръмп, не е спрял, парите, заради карантината, а затова, че не са реагирали, на време за коронавирус!
  • 5
   Ne
   nelicha - нелича
   21 -10
   16:27, 23 апр 2020
   Имаше времена , когато разходките в парка беше единствената свобода , която народа можеше да си пизволи . Екскурзиите в чужбина , бяха възможни само за проверени членове на партията . Естествено в тези условия вируси не можеше да бъдат разпространени . Сега в рамките на месец един вирос застрашава целия свят . Забележете той унищожава болните и старите . Вначалото на века населението е било милиард и половина . А сега е почти осем милиарда . Не смятате ли че е искуствено създаден за да освободи човечеството от излишния баласт ?
  • 6
   Ек
   Екотрадекс 4
   10 -7
   19:51, 23 апр 2020
   И къде са проверяващите органи кмете тези със сините ризки от Корс каква работа вършат задължения имат ли ,или се крият под сенките на парковете я Кенана, я Ямача ....Уж забранени разходките в парковете ,а всичко е пълно със заблудени хора ...
   • 25
    2551
    5 -2
    21:25, 23 апр 2020
    Поне не са доносници и идиоти като ншкои хора
  • 7
   Д-
   Д-Р Мангасарян
   11 -3
   20:18, 23 апр 2020
   Не закачайте хората,оставете ги да се разхождат на воля.затворения човек е жив дявол.
   • 33
    333
    11 -1
    20:25, 23 апр 2020
    С две думи, не разваляйте, рахата на хората!

  Хороскоп за 30.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Съзнанието, че има какво да кажете и направите ще ви мотивира за действия, различни от планираните. Без притеснения ще настоявате да бъдете чути и да защитите тезата си. Сами ще намерите прекият път към човека, който ви вълнува, спечелвайки го с неподправено внимание и чар.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Горите от желание час по-скоро да видите резултатите от работата си. Очакванията ви са големи, но бъдете реалисти. Дайте преднина на уменията си, изпипвайте детайлите и нещата ще си дойдат на място. Много хора ще останат доволни от сътрудничеството си с вас, защото сте прями, коректни и точни.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  За голяма част от вас денят е свързан с неотложни задачи, свързани най-вече с професионалната ви заетост. Трудът ви ще е ползотворен и ще постигнете намеренията си. Следвайки новостите, ще повишите интереса си към нови хора и познанства. За много от вас денят ще е наситен с положителни емоции, за които няма да чакате друг да ви ги създава.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Завършвате нещо важно, върху което работите от доста време. Това ще ви донесе желаното удовлетворение, още повече че получавате чудесни отзиви за работата си. Следете внимателно информация, която касае работата ви и не действате преди да сте предварително добре информирани. Очаквайте новина, свързана с вашия сърдечен партньор.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще ви занимават мисли как по-добре да организирате работата си за да стане тя печеливша. Някой ще ви постави в ролята на арбитър. Сами изберете дали да вземете участие или да запазите неутралитет. Но ви е нужно спокойствие за да вземете най-доброто решение за себе си. Финансите ви ще се стабилизират.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Въпроси от професионален и личен характер ще решавате с прозорливост и делови подход. Постигнатото днес ще ви покаже посоката, която трябва да следвате, за да вървите ускорено напред. Финансовите затруднения няма да ви попречат на ентусиазма, още повече, че скоро ще ги преодолеете.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Проявете разбиране към човека до вас, чието поведение ви смущава. Не бързайте да го съдите, за да не навредите на себе си. Изяснете си причините за това и ще спечелите симпатиите му. Други от вас ще пътуват за среща с места и хора, които ги интересуват. Административните въпроси ще се решават с известни затруднения, но в крайна сметка ще се справите.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Финансовите ви претенции ще бъдат задоволени и ще имате възможност да приключите успешна сделка. Както се казва парите сами ще ви намират. За да сте честни пред себе си, трябва да признаете, че от голяма помощ ви е личност, която решително се е намесила в кариерата ви. Предстои поврат в личния ви живот. За несемейни, това означава една нова романтична връзка, която ще прерасне в нещо сериозно.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С мнителното си отношение към околните сте в състояние да провалите добрите им намерения. Мислете позитивно и не пречете на онези, които следват логиката на целите си. Проявете разбиране и по финансов проблем, решаването му изисква време. Но не всичко днес е стрес, ще се радвате на добро развитие на делата си в професионален план.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  За да постигнете онова, което желаете трябва да подходите към задачите си грижливо и с нужната отговорност. На някои им предстоят изпитания, от които ще зависи професионалната им реализация. Не сте застрашени от фатални грешки. Любимите ви хора ще се погрижат вечерта ви да бъде приятна.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Съпътстващите проблеми ви причиняват тревога, въпреки, че са решими. Това се дължи на изострената ви чувствителност. Можете да се справите и с по-малък разход на енергия. Бъдете практични и направете компромис, щом трябва. Това го можете брилянтно. Парите ще ви застигнат в миг, който малко очаквате.
  30 ное 2020
  Последни новини