От х:

Днес в x:

5 °C

Компания "Дерони" дари 10 болнични легла и шкафчета на МБАЛ-Хасково

Изображение 1 от 4

  Компания "Дерони" дари 10 електрически болнични легла GML-402E на МБАЛ – Хасково.

  Леглата са доставени миналата седмица в бившата физиотерапия до АГО в Хасково и са предназначени за оборудване на специализирано отделение за лечение на заразени с коронавирус. Преди осъществяване на дарението, от "Дерони" са се допитали до ръководството на болницата за необходимостта от подпомагане.

  Всички легла са снабдени с дистанционно управление за повдигане на отделните секции, електронен блок, матраци от специални антибактериални и хипоалергични материи, модерни шкафчета.

  Компания "Дерони" е съпричастна и признателна към неуморната работа на всички медицински лица, които рискуват всеки ден живота си в условията на пандемията от коронавирус Covid-19.

  "Пазете се! Бъдете здрави! Останете си вкъщи!", призоваха от компанията.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   Ww
   www
   45 -1
   14:11, 15 апр 2020
   Браво!
   • Ге
    Генерал Иманярски
    1 -3
    00:11, 16 апр 2020
    Ако дарят на НИМ
    левовата равностойност на Тракийското съкровище
    с което почнаха "доматения бизнес"
    могат да се купят 1200 шкафчета и легла :))
    ....
    Справка 1 монета е 20 000 Швейцарски франка :))
    https://www.icollector.com/Greek-coins-Thraco-Macedonian-Dodecadrachm-ca-480-465-AR-31-06g_i9257751
   • Ге
    Генерал Иманярски
    3 -2
    04:20, 16 апр 2020
    Ще кажете Завиждам ,
    Да ама не - изровиха ги Дероните баш от нивата на Мойта Пра-Баба ,
    която е до нивата на тяхната Пра--баба
  • 2
   Ж.
   Ж.З.
   34 -1
   14:32, 15 апр 2020
   Благодарим за помощта и щедростта.
  • 3
   Да
   Даниела Димитрова
   31 0
   14:39, 15 апр 2020
   Браво !
  • 4
   Ив
   ИВАНОВА
   21 0
   16:02, 15 апр 2020
   Бъдете живи и здрави дано има и други като вас
  • 5
   Ко
   Кореняк Хасковлия
   12 -1
   18:23, 15 апр 2020
   По едно голямо браво и благодаря!
  • 6
   Ва
   Ваня
   5 0
   20:58, 15 апр 2020
   Браво.Нувероятен жест.Дай боже повече като Вас.Да сте живи и здрави.
  • 7
   и вие можете да станете като тях :))

  Хороскоп за 30.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Съзнанието, че има какво да кажете и направите ще ви мотивира за действия, различни от планираните. Без притеснения ще настоявате да бъдете чути и да защитите тезата си. Сами ще намерите прекият път към човека, който ви вълнува, спечелвайки го с неподправено внимание и чар.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Горите от желание час по-скоро да видите резултатите от работата си. Очакванията ви са големи, но бъдете реалисти. Дайте преднина на уменията си, изпипвайте детайлите и нещата ще си дойдат на място. Много хора ще останат доволни от сътрудничеството си с вас, защото сте прями, коректни и точни.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  За голяма част от вас денят е свързан с неотложни задачи, свързани най-вече с професионалната ви заетост. Трудът ви ще е ползотворен и ще постигнете намеренията си. Следвайки новостите, ще повишите интереса си към нови хора и познанства. За много от вас денят ще е наситен с положителни емоции, за които няма да чакате друг да ви ги създава.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Завършвате нещо важно, върху което работите от доста време. Това ще ви донесе желаното удовлетворение, още повече че получавате чудесни отзиви за работата си. Следете внимателно информация, която касае работата ви и не действате преди да сте предварително добре информирани. Очаквайте новина, свързана с вашия сърдечен партньор.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще ви занимават мисли как по-добре да организирате работата си за да стане тя печеливша. Някой ще ви постави в ролята на арбитър. Сами изберете дали да вземете участие или да запазите неутралитет. Но ви е нужно спокойствие за да вземете най-доброто решение за себе си. Финансите ви ще се стабилизират.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Въпроси от професионален и личен характер ще решавате с прозорливост и делови подход. Постигнатото днес ще ви покаже посоката, която трябва да следвате, за да вървите ускорено напред. Финансовите затруднения няма да ви попречат на ентусиазма, още повече, че скоро ще ги преодолеете.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Проявете разбиране към човека до вас, чието поведение ви смущава. Не бързайте да го съдите, за да не навредите на себе си. Изяснете си причините за това и ще спечелите симпатиите му. Други от вас ще пътуват за среща с места и хора, които ги интересуват. Административните въпроси ще се решават с известни затруднения, но в крайна сметка ще се справите.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Финансовите ви претенции ще бъдат задоволени и ще имате възможност да приключите успешна сделка. Както се казва парите сами ще ви намират. За да сте честни пред себе си, трябва да признаете, че от голяма помощ ви е личност, която решително се е намесила в кариерата ви. Предстои поврат в личния ви живот. За несемейни, това означава една нова романтична връзка, която ще прерасне в нещо сериозно.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С мнителното си отношение към околните сте в състояние да провалите добрите им намерения. Мислете позитивно и не пречете на онези, които следват логиката на целите си. Проявете разбиране и по финансов проблем, решаването му изисква време. Но не всичко днес е стрес, ще се радвате на добро развитие на делата си в професионален план.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  За да постигнете онова, което желаете трябва да подходите към задачите си грижливо и с нужната отговорност. На някои им предстоят изпитания, от които ще зависи професионалната им реализация. Не сте застрашени от фатални грешки. Любимите ви хора ще се погрижат вечерта ви да бъде приятна.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Съпътстващите проблеми ви причиняват тревога, въпреки, че са решими. Това се дължи на изострената ви чувствителност. Можете да се справите и с по-малък разход на енергия. Бъдете практични и направете компромис, щом трябва. Това го можете брилянтно. Парите ще ви застигнат в миг, който малко очаквате.
  30 ное 2020
  Последни новини