От х:

Днес в x:

23 °C

Компания "Дерони" дари 10 болнични легла и шкафчета на МБАЛ-Хасково

Изображение 1 от 4

  Компания "Дерони" дари 10 електрически болнични легла GML-402E на МБАЛ – Хасково.

  Леглата са доставени миналата седмица в бившата физиотерапия до АГО в Хасково и са предназначени за оборудване на специализирано отделение за лечение на заразени с коронавирус. Преди осъществяване на дарението, от "Дерони" са се допитали до ръководството на болницата за необходимостта от подпомагане.

  Всички легла са снабдени с дистанционно управление за повдигане на отделните секции, електронен блок, матраци от специални антибактериални и хипоалергични материи, модерни шкафчета.

  Компания "Дерони" е съпричастна и признателна към неуморната работа на всички медицински лица, които рискуват всеки ден живота си в условията на пандемията от коронавирус Covid-19.

  "Пазете се! Бъдете здрави! Останете си вкъщи!", призоваха от компанията.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   Ww
   www
   45 -1
   14:11, 15 апр 2020
   Браво!
   • Ге
    Генерал Иманярски
    1 -2
    00:11, 16 апр 2020
    Ако дарят на НИМ
    левовата равностойност на Тракийското съкровище
    с което почнаха "доматения бизнес"
    могат да се купят 1200 шкафчета и легла :))
    ....
    Справка 1 монета е 20 000 Швейцарски франка :))
    https://www.icollector.com/Greek-coins-Thraco-Macedonian-Dodecadrachm-ca-480-465-AR-31-06g_i9257751
   • Ге
    Генерал Иманярски
    3 -1
    04:20, 16 апр 2020
    Ще кажете Завиждам ,
    Да ама не - изровиха ги Дероните баш от нивата на Мойта Пра-Баба ,
    която е до нивата на тяхната Пра--баба
  • 2
   Ж.
   Ж.З.
   34 -1
   14:32, 15 апр 2020
   Благодарим за помощта и щедростта.
  • 3
   Да
   Даниела Димитрова
   31 0
   14:39, 15 апр 2020
   Браво !
  • 4
   Ив
   ИВАНОВА
   21 0
   16:02, 15 апр 2020
   Бъдете живи и здрави дано има и други като вас
  • 5
   Ко
   Кореняк Хасковлия
   12 -1
   18:23, 15 апр 2020
   По едно голямо браво и благодаря!
  • 6
   Ва
   Ваня
   5 0
   20:58, 15 апр 2020
   Браво.Нувероятен жест.Дай боже повече като Вас.Да сте живи и здрави.
  • 7
   и вие можете да станете като тях :))

  Хороскоп за 04.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ако ви се налага да правите обективна оценка на конкретна ситуация, работа или друго важно събитие се абстрахирайте от умората и личните си предпочитания. Не е изключено да получите вести, които биха повлияли на избора ви. Вярвайте, всичко ще се подреди по начин, който ще одобрите и за това не бива да се притеснявате.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Очаквани развития ще подобрят самочувствието и финансите ви. Подготвени сте за това и без изненади ще приемете нечие решение. На други късметът ще се усмихне с предложение за пътуване или изясняване на заплетен въпрос. С вежливото си поведение ще се нареди сред претендентите за нещо повече, което заслужавате.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Постарайте се да довършите нещо, което сте започнали по-рано и като цяло да не оставяте нищо недовършено. Когато работите, правете го съсредоточено и не мислете за странични неща. Имате всички шансове да се справяте блестящо с работата си, стига да вложите всичката си енергия в една насока. Не подценявайте помощта на близките си, те могат да ви съдействат.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Демонстрирате самочувствие и това ще бъде забелязано от хората около вас. Не се поддавате на чужди влияния и предпочитате да следвате собствените си планове. Не се изолирайте от хората, които държат на вас. Случайно научавате факт, и това ще повиши настроението ви за дни напред.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Много скоро ще разберете, че в конкретно начинание се нуждаете от подкрепа. Ако продължите да упорствате ще си създадете повече главоболия. До вас има хора, които с готовност биха ви подкрепили, стига да ги потърсите. Кратко пътуване за среща с близък човек или по служба.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Суматохата край вас може да ви създаде умора и напрежение. Грижите ви са не по-малко натоварващи, но предвид отговорното ви отношение, ще се справите. Във възможностите ви е и да бъдете по-внимателни и добри с околните. Намерете време и за себе си, починете си, като не отхвърляте нещата, които ви правят щастливи.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще решавате въпроси, създаващи ви притеснения и най-вече на близките ви. Повечето от тях са икономически и битови, но не пренебрегвайте и здравето си. Ако сте спокойни ще ви бъде по-лесно да намерите правилните решения, припряността и гнева са лоши съветници. Последователни в действията си, ще създадете добри очаквания в онези, които разчитат на вас.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  На делова среща ще обсъждате полезни за бизнеса ви идеи. Ще последват добри развития, които ще дойдат като отговор на усилената ви работа от последните дни. В семейството също ще имате повод за празнуване, нечии успех или оздравяване ще подобри настроението ви и отвори сетивата ви за забавления.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Заемате се с твърде много неща наведнъж и твърде възможно е да не успеете да се справите с нищо. Иска ви се всичко да върви като по вода, но за целта са нужди последователни, а не едновременни усилия. Починете си от отговорностите и се постарайте да не си създавате нови. Бъдете по-практични в покупките си, особено ако сумите с които разполагате са ограничени.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С повече или по-малко усилия, но ще свършите по-голямата част от заплануваното днес. Срещите ви ще са ползотворни с идеите, върху които ще работите през следващите дни. Знаете как да подходите, за да ви потръгнат нещата. В края на деня ще научите приятни вести и ще можете се отпуснете.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще получите гаранциите, които очаквате да ви направят по-стабилни във финансов и личен план. Заложили сте на правилната карта, но не отхвърляйте възможността да разширите бизнеса си с полезното сътрудничество на хората с власт. Ще останете изкушени от възможността за светска изява.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Като духовни хора, ще оцените присъствието на обкръжението си и ще благодарите на съдбата, за щедростта й към вас. Доверието помежду ви ще направи възможно всичко, за което заедно мечтаете. Денят е важен за социално-ангажираните, не пропускайте да направите своя избор в полза на по-доброто си бъдеще.
  04 авг 2020
  Последни новини