От х:

Днес в x:

В Хасково започва пръскане срещу кърлежи, комари и бълхи

Община Хасково започва обработка на зелените площи срещу кърлежи, комари, бълхи, съобщиха от кметството.

Пръскането стартира утре, 10 април, от кв. “Бадема“. В събота и неделя ще бъдат обработени всички зелени площи в най-големия хасковски парк – "Кенана". В понеделник продължава системното пръскане на зелените площи в кварталите на града, парк "Ямача", Градската градина, както и зелените площи в централната градска част.

Община Хасково информира гражданите, че обработените с препаратите площи, са опасни за здравето за срок от 48 часа. На всички третирани места ще бъдат поставени информационни табели с датата на пръскане и срока на карантината.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Ам
  ами
  11 -3
  15:22, 9 апр 2020
  дано напръскат и на Кенана, че при Бай Добри времето лятото ни изядоха и мухите и комарите и бълхите... 4 години ни ядоха! Дано тази година новият кмет се смили над нас!
  • АС
   А Сегашния Кмет е Голям Пич
   0 -4
   18:26, 9 апр 2020
   Храни ви с Банани и бие от неговата сметана Виж коментара
  • Или Конски Мухи ?
  • On
   One Euro Man
   8 0
   21:05, 9 апр 2020
   Република да напръскат с н@п**м, изключително ефективно средство срещу насекоми, микроби, вируси и всякакви вредители.
 • 2
  Пч
  Пчелар
  14 -2
  15:40, 9 апр 2020
  Внимавайте като пръскате,да не е опасно за пчелите,защото после да не се каже"Ами незнаех ме!"
  Ами питайте ,преди да пръскате!
  Да не ви направят видео и после в някоя национална телевизия !
 • 3
  По
  Поздравления
  7 0
  18:20, 9 апр 2020
  Поздравления, време беше! Миналото лято комарите бяха на рояци! А за "миризливите буболечки "това пръскане ще важи ли, защото и те са се навъдили доста?
 • 4
  Бе
  Беляев
  4 -6
  19:34, 9 апр 2020
  Пръскането да започне първо от пенсионерите дремещи по парковете на тайфи!
  • Ст
   Стара чанта
   5 -3
   19:41, 9 апр 2020
   А после - като приключат,с пръскането да минат през миризливия ти г.з - да "освободят напрежението"! Сдухан пе.ал!
 • 5
  Ja
  Jack Bauer
  1 -1
  21:21, 9 апр 2020
  А зелената площ, която е на снимката, защо е заградена в момента?
 • 6
  Ха
  Ханко
  2 0
  09:05, 10 апр 2020
  Вижте колко общински работници са необходими за напръскването на 1 кв. метър зелена площ. Тези на снимката видимо изпитват затруднения. Предлагам кмета на община Хасково, известен на гласоподавателите като Станко интелектуалния капацитет, да потърси кадрова подкрепа от областната управителка.

Хороскоп за 05.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
За много от вас денят се свързва с начало на проект или друга заетост, която ще ви носи доходи. Други ще задълбочат познанията си по въпрос, привличащ ги с перспектива за професионално развитие. Душевната ви нагласа ще ви подтикне към по-задълбочено общуване с подходящия човек и няма да съжалявате. Денят е подходящ и за лични занимания.
05 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ангажименти от различен характер ще запълват времето и мислите ви днес. Гледайте на тях отговорно и обмислете възможните варианти за действие. Нетрадиционен подход също може да ви донесе успех. Интересна среща ще постави началото на нови предизвикателства, за каквито сте подготвени.
05 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С настроение ще се заемете с подобряване организация на работното място. В тази връзка ще вземете и съответните решения, подобрявайки чрез тях ефективността на труда си. В семейството ще посрещате или изпращате някого. Ако заложите на самоподготовка, ще постигнете бърз напредък, предвид потенциала, който носите.
05 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не допускайте липсата на пари да промени отношението ви към околния свят. Добри хора сте и направете така, че проблемите ви да не стават достояние на другите. Можете да се справите и ще го направите, като запазите достойнството си. Приключвайки започнат проект, ще подобрите финансите си и времето ще ви стигне за по-приятни занимания вечерта.
05 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Навременните ви и правилни действия ще повишат авторитета и вярата в собствените ви сили и възможности. Смело атакувайте целите си, времето работи за вас. За сметка на деловата ви активност личния ви живот се нуждае от обновление. Покажете на партньора си, че очаквате от него конкретни действия, а не само приказки.
05 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Вие ще сте водещи днес, но не давайте воля на началническите си пристрастия. Успеха ще бъде с вас, стига да овладеете емоциите си. Съсредоточете се и действайте разумно и предвидливо. Можете с лекота да си осигурите съмишленици, ако покажете, че имате какво да научите от тях.
05 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Има с какво да изненадате хората, които обичате. Поканете ги на разходка сред природата, ще ви се отрази тонизиращо на всички, а вие ще се постараете да направите приятна атмосфера наоколо. Самостоятелният ви бизнес ще наложи по-забързано темпо, което ще се отрази на времето и нервите ви.
05 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Със сигурност днес ще ви се наложи да поработите сериозно, за да осъществите намеренията си. Не се притеснявайте от конкурентна на вас дейност, имате реални шансове да постигнете блестящи резултати. Вашите близки ще ви подкрепят.
05 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С деловото си отношение към проблемите ще предизвикате добри резултати, но и ще събудите нечии интерес към себе си. Няма да липсват условия за конфликти, защото и вашата чувствителност е изострена. По добре да бъдете кротки и да не се поддавате на провокациите. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта ви хубава.
05 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Промените при вас са в ход, но помислете дали това очаквате. Извличайте най-доброто за себе си, без да залитате по фалшиви обещания и представи за бляскаво бъдеще. Сами се погрижете за себе си, за да не обвинявате друг, в случай на различия в мисленето. Ще изненадате много хора с решенията си.
05 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Нечии съвет ще ви помогне да се справите по-леко с въпрос, който възприемате, като труден за решаване. Ще отбележите напредък в област, която изисква съобразителност, пъргава мисъл и навременни действия. Потърсете за себе си приятеля, с когото бихте се чувствали уютно и добре.
05 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С приключването на проект, който ви струваше немалко сили и средства ще сложите край на един период в живота си и ще започнете нов. По-ведро ще гледате на нещата, защото сте усвоили уроците си. Ще привлечете вниманието на някой, когото харесвате и ще се радвате на взаимния си интерес.
05 юни 2020
Последни новини