От х:

Днес в x:

Авто мото клуб „Хасково“ инициира кръводаряване, даряват 5000 ръкавици на МВР

Изображение 1 от 2

    Авто мото клуб „Хасково“ инициира кръводарителска акция, съобщи председателят му Иван Бакърджиев.

    Кампанията започва от утре, 24 март 2020 г., от 8 часа, за което в Кръвния център са предупредени, каза още той. В нея ще се включат членове на клуба, но могат да участват и други граждани, които доброволно да дарят кръв. Желаещите да подкрепят инициативата е добре да се обадят предварително на телефона на Кръвния център в Хасково - 038/60 67 12, за да заявят предварително час и да не се получават струпвания на хора. От Кръвния център предупредили, че ще бъдат допускани по двама души през половин час. Работното време на центъра е до 13:30 часа.

    Повод за стартиране на акцията в Хасково е обявлението на национално ниво, че в страната има драстичен спад на кръводарителите. Инициативата ще продължи и през следващите дни.

    От хасковския Авто мото клуб заявиха, че ще дарят и 5000 ръкавици на полицаите, които са на първа линия в борбата срещу коронавируса. "Именно сега е времето да върнем жеста на униформените, които ни съдействат при провеждане на състезания", каза още Бакърджиев.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ку
      Куролап духачев
      2 -2
      16:14, 23 мар 2020
      На мвр нали им дадоха вече от държавата т е нашите данъци ръкавели и маски които и без тва не ползват. Що им даряват още? То за тия севернокорейски милиционери само дарения, жалко че мозък няма как да им дарим
    • 2
      А ако Идиота - Моторджия е заразен с Корона Вирус?
    Последни новини