От х:

Днес в x:

Арестуваха двама пияни водачи в Хасковско

Двама пияни водачи са заловени да карат коли, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Единият нарушител е спипан на 21-ви в 17:30 часа в село Минерални бани. Служители от участъка са проверили лек автомобил Форд, управляван от 65-годишен жител на селото. Оказало се, че колата е без регистрационни табели, а шофьорът й – с наличие на 1,39 промила алкохол. Задържан е до 24 часа.

Другият нарушител е 34-годишен хасковлия, шофиращ в село Долни Главанак лек автомобил Мазда, заловен на 20-ти. Тестване с дрегер констатирало, че водачът е с 2,11 промила алкохол. Последвало е задържано до 24 часа по стартиралото бързо производство.

На същата дата с изтекли транзитни номера е засечен лек автомобил Ауди. Това е станало на пътя край Димитровград. Нерегистрираната кола е с водач 40-годишен мъж от село Караджалово.

През почивните дни бързо производство е заведено и в димитровградското управление. То е срещу 19-годишен младеж, заловен от органите на реда да шофира мотопед, нерегистриран по надлежния ред. При справка се оказало, че регистрационните табели са на друг мотопед.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ба
    бат Христото
    11 0
    11:43, 23 мар 2020
    Водачите са прекалили с дезинфектанта ! Карантината в кауша ще им се отрази здравословно и ободряващо!
  • 2
    Сл
    славчева
    3 -5
    13:49, 23 мар 2020
    цял ден едно и също горите Психясате хората Вземете че затворете всички граници товае позор българия стана като разграден селски двор то не бяха туристи проститутки и ние ще ги събираме който е напуснал страната да си стои на пръливия ***
    • Да
      Даскал
      6 0
      15:04, 23 мар 2020
      Славчева , внимавай с правописа !
Последни новини