От х:

Днес в x:

Кметът с купа от от Автомобилната федерация на България

Кметът на  Хасково Станислав Дечев е удостоен от Автомобилната федерация на България за подкрепата му за развитието на автомобилния спорт през 2020 година.

Новината съобщи автомобилният състезател Иван Бакърджиев, който е връчил на градоначалника купата от името на председателя на Автомобилната федерация на България Камен Михайлов, съобщават от Общинската администрация.

През 2020 година Хасково беше домакин на четвъртия кръг на републиканския шампионат по автомобилизъм „Писта Хасково - затворен маршрут“.

Най-добрият пилот на Хасково Иван Бакърджиев завоюва второ място за годината в Републиканския шампионат на затворен маршрут. Това постижение му отреди и място сред първите 10 спортисти на Хасково за 2020 година.

Иван Бакърджиев обяви, че приема наградата на община Хасково с благодарност, а паричното й изражение дари за лечението на двегодишния Георги.

Кутии за събиране на средства за Гого са поставени в касовите салони на община Хасково. Всеки, който има желание и възможност да продължи да помага на семейството на Гого, може да го направи и по банков път:

IBAN: BG54FINV91501317483321

Първа инвестиционна банка

BIC: FINVBGSF, ВАЛУТА: ЛЕВА

ТИТУЛЯР: ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ ЦОНЕВ

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Кой с маска, кой без, всеки къкто му падне...
    • Пръчовете и пръчките се награждават едни други и си правят само-реклама
  • 2
    Et
    etobur
    19 -2
    16:05, 13 фев 2021
    Бакърджията се подмазва на всеки кмет който е на власт, същите похвати има като кака му Снежка !
  • 3
    Ор
    Орфей 30
    9 -3
    18:57, 13 фев 2021
    Федерацията да вземат да си оправят потрошените конуси пред блоковете и пропуснаха целия трафик от там по време на това шумно и излишно рали за което никой от квартала не е съгласен.
    • Бо
      Бобъра
      3 0
      14:14, 14 фев 2021
      Тази купа да си я постави кмета най-отзад от наградите. Никой от Орфей няма да гласува за ГЕРБ и особено за обратното на острото заради шума, блокирането на движението и осирането на подлеза и входовете от състезателите.
  • 4
    Па
    Паржу
    9 0
    09:12, 14 фев 2021
    Пък за особените заслуги и принос в развитието на общината през последните години наградата е един 🖕.

Още новини

Последни новини