От х:

Днес в x:

В половината Воден повече от 24 часа няма ток

Половината село Воден е без ток от вечерта на 5 февруари – повече от 24 часа. Продължава отстраняването на аварията в електропреносната мрежа на селата Буково и Воден. Няколко високоволтови стълба са повалени от снега през нощта на 5 срещу 6 февруари.

Във Воден е осигурен само един агрегат, който захранва едната половина на населеното място, а другата е  без ток. В Буково ЕВН е осигурил  два агрегата, достатъчни за цялото село.

„Селото ни е два пъти по-голямо от Буково, но тук не успяха да осигурят втори агрегат, възмутен е кметът на село Воден Мухамед Абед, Хората са недоволни и са готови да подадат жалби.“

Жителите коментират и това, че ако не си платиш тока навреме веднага идват и те режат от преносната мрежа, а в този студен ден  се чувстват изоставени и в бедствено положение.

Помпената станция на селото също е без ток и се очаква от утре да спре и водата във Воден.

Работата на аварийните екипи ще продължи утре.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Пи
    питагор
    7 -2
    07:07, 7 фев 2020
    и това е при положение че е валяло по малко от 12 часа явааа. Евах ти и държавата евах ти и оивиена евах ти и всичкоту да си събират жиците и да си ходят в австрия там сигурно не стават подобни безобразия.
  • 2
    ..
    ...
    5 -3
    13:51, 7 фев 2020
    Даже не са обявили бедтствено положение,ако ги питаш управниците ще кажат ще оправим,даже и виновен ставаш,защото "истината боли" г-н общински и селски кмете....
  • 3
    Ша
    Шабан
    3 -2
    06:05, 8 фев 2020
    Честита промяна!
    Трайте и не лайте!
    Митков ефенди мисли за вас!
    • Ва
      Вай
      3 0
      09:01, 8 фев 2020
      Мухата да удря кратуна в пода и тока ще дойде
  • 4
    Vv
    Vvv
    5 -4
    11:54, 8 фев 2020
    Какво постоянно ревете Лесно ви беше с Папазов когато вървеше след снегорина и гледаше на всякъде да е чисто и да има ток .
    8 години Митков и 3 г Ружди не се научиха как се управлява вината си е в тях а още по вече във хората които ги избраха.
    със Папазов беше лошо но без него е още по лошо!!!
    • Ха
      Хах
      8 -2
      23:54, 8 фев 2020
      Вървял след снегорина ли?Кога е било!Моля ви,смешни ставате!Папазов дакара град Първомай до крах!Няма вече нищо в града ни,защото то не става с целогодишно водене на хорото,и непрекъснати командировки в страната и чужбина на сметката на общината!Видяхме,разбрахме и повече няма да застане на кметския стол,добре е да го знае,защото не престава да ходи по селата и да се излага!Смеят се хората зад гърба му!Голяма излагация ей!
  • 5
    Ве
    Веско
    7 -5
    14:29, 8 фев 2020
    Хе,хе,лесно ни било с Папазов,нещо по смешно да кажеш.На някои да,беше им много лесно,а нас от простолюдието никой не ни питаше как ни е.По два-три дни имаше улици не изчистени ,та се налагаше на Бойлов да звъним, и на кой ли не ,та с връзки да се оправяме.Върнете се 2-3 години назад и вижте се какво реване беше в нета ,какво чудо ,че не ви е изчистено.
    • Кк
      ККК
      1 -1
      05:19, 11 фев 2020
      Не си много прав другарю.Папазов съм го срещал по всяко време след снегорините или преди тях.Юркаше всички от общината ,който отговаряха за снегопочистването да си гледат задълженията.И той обикаляше с тях.На правото недей казва криво.
Последни новини