От х:

Днес в x:

9 °C

КАТ с акция за скорост през почивните дни

„Пътна полиция” започва засилена акция в цялата страна за спазване на правилата за движение. Особено ще се следи за нарушители на скоростта, тъй като именно това е едно от най-честите нарушения, съобщава Nova. 

Допълнителни екипи ще бъдат разположени не само по пътните артерии, но и в населените меса. Освен това, патрулите ще следят за употреба на алкохол и наркотици, както и за правоспособност на водачите. В контрола се включват и цивилни патрули.

Междувременно от KAT отчетоха скок в събираемостта на глобите.

Източник: nova

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Iv
    Ivan
    15 -9
    11:14, 11 яну 2020
    Поредната простотия на КАТ. Всекидневен, денонощен тормоз на всички шофьори. Глоби за щяло и не щяло. Камери и бели фуражи на всеки храст. И резултат-КРЪГЛА НУЛА!
    И така ще бъде!
    Разберете всички-"превишена та скорост" със знаци от социализма не е причина за катастрофите.
    • Ти
      Тираджия
      2 -1
      13:31, 12 яну 2020
      Разбира се, че високата скорост и неспазване на ограниченията са основната причина за катастрофи и смърт. Нагледал съм се на джигити като вас по пътищата и после в болницата. Ясно е, че не ти отърва и затова ревеш като млада булка.
  • 2
    44
    4444
    19 0
    14:15, 11 яну 2020
    Разкарайте паркираните където има падне коли от улиците, а не да седите в шубраците! Скороста е само една от причините за катастрофите. Масово се навлиза в насрещното платно и се паркира, постоянно има спрели в самия завой /особенно около детски градини, училища или магазини/ по улиците се движат "автомобили", които пускат димни завеси и т.н.
  • 3
    "Копаем кладенец за Хасковска вода "
    • Ду
      дунме по вкуса ни
      0 0
      14:34, 12 яну 2020
      хахахаха букоф
      ските заптиета

Случаен виц

Последни новини