От х:

Днес в x:

Търсят авторски стихотворения, разкази и есета за списание „Южно утро“

Гражданско сдружение „Родопско утро“ започва да приема авторски творби, които да станат част от следващия брой на списанието за общество, култура и литература „Южно утро“. Най-важното е творците да са от Източните Родопи - областите Хасково и Кърджали, съобщи зам.-председателят на сдружението Антон Атанасов.

Материалите се изпращат на e-mail: rodopsko_utro@abv.bg. Участниците могат да изпращат своите творби в две рубрики – „стихотворения” - 3/4 кратки или 2 по-дълги и в „разкази и есета - поне 2, не по-дълги от страница и половина, формат А4, шрифт „Times New Roman”, размер 12.

Срокът за подаване на творбите е 1 март 2020 г., като към тях трябва да се прикачи снимка на автора, кратка биографична справка и да се посочи за коя рубрика се кандидатства.

След изтичане на срока, редколегията прави подбор на подалите и отсява най-добрите. Само те ще станат част от третото издание на списанието.

Редакцията може да внася незначителни корекции по творбите само и единствено при съгласие от страна на автора.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ро
    Родопски залез
    1 -3
    19:40, 11 яну 2020
    Е на това му се вика графомания. Някой направил ли е проучване каква е читаемостта на нещата публикувани в тези сборници. Само дерат пари от общините. И се имат за поети , писатели и творци...а всъщност са малоумни съчинители.
  • 2
    Искам аз да съм Уфца
    в Харема на Мутра Паша
    ...
    Пример
Последни новини