От х:

Днес в x:

Търсят с конкурс 9 полицаи в Хасково и Димитровград

Обявиха конкурс за назначаване на 9 полицаи в Областната дирекция на МВР-Хасково. Свободните места са за група “Общинска полиция“ по допълнителен щат към сектор “Охранителна полиция“. 7 от вакантните длъжности са в Районното управление в Хасково, а останалите 2 - в Районното управление в Димитровград.

Кандидатите трябва да имат само българско гражданство, да не са осъждани или да не са привлечени като обвиняеми за умишлено престъпление от общ характер. Не трябва да са на възраст над 40 години. Трябва да имат средно образование.

Документи за конкурса могат да се подават в 20-дневен срок, считано от днес, в сградата на МВР-Хасково на бул. ”България” 85. Мераклиите трябва да се явят на конкурс, който ще се проведе в срок до 3 месеца.

Кандидатите трябва да минат физически изпит - скок на дължина от място, бягане осморка 4 цикъла, 800 м гладко бягане, сгъване и разгъване на ръцете от опора за мъжете, а за жените - изправяне на трупа от тилен лег до седеж. Вторият етап за прием е психологично изследване и следва заключително интервю.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  Ре
  Реформатор- лаладжия
  8 -10
  19:47, 29 авг 2019
  Къде ги търсят тия полицаи
 • 2
  Po
  Police man
  23 -7
  20:19, 29 авг 2019
  По къра сред чобаните
 • 3
  Ха
  Хаххахаа
  16 -8
  22:27, 29 авг 2019
  Средно образование... Основно им стига.
 • 4
  Ни
  Николай
  4 -1
  10:34, 30 авг 2019
  Добре
 • 5
  Ни
  Никол
  2 -2
  10:48, 30 авг 2019
  Ами 9fb4y
 • 6
  Ва
  Васко ВИК
  1 -2
  11:03, 30 авг 2019
  Абе Никол, какъв е този коментар?
 • 7
  Мо
  Момчил-Юнак
  3 -1
  10:54, 31 авг 2019
  Поредните некадърници,ще бъдат избрани, с изключително смешен физически изпит,създаден от некадърници които са на власт!!!Най-слабата полиция в СВЕТА!!!
 • 8
  Хе
  Хех
  1 -1
  17:30, 31 авг 2019
  Няма по обидна и мразена професия.
 • 9
  Ба
  Бай Киро
  2 0
  18:09, 31 авг 2019
  Кога ще ги смените тези Макарови с нормални пистолети?
 • 10
  Ня
  Някой
  5 0
  09:08, 1 сеп 2019
  Не пистолетите трябва да се сменят бай Киро а началниците. Знаеш ли колко има в Полицията които са на пенсия и заплата? На месец вземат най-малко 2500лв а нищо не правят. Зимата на топло, лятото на климатика и се чудят с кого да се заяждат.
 • 11
  Ст
  стария милиционер
  3 0
  14:10, 1 сеп 2019
  Толково години преход а милицията си смени само името с полиция а другото си е по комунстическо* И кадрите им са наследници на комунисти,като ГЕРБ - БКП Бойко дърт комунист затуй напуска МВР не се деполитизира и после е охрана на Тодор Живков, който трябваше да бъде разтрелян като Чаушеску *За избитите и изпратени в затворите политически врагове на БКП* След 1944 г като комисар в милицията по негова заповед са убити без съд и присъда много така наречени врагове на комунизма*А КОРУМПИРАНИЯ БОРИСОВ КАТО ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ ЩЕ ГО УНИЩОЖАТ СОБСТВЕНИТЕ МУ ПАРТИЙЦИ ОТ ГЕРБ-БКП ЩЕ ГО ПРЕДАДАТ!!!!!Вижте наследниците на Тодор Живков на който му шиеха скъсаните чорапи и го изкарваха бедняк след1989 г а тоя гад е имал скрити сметки банкови в Швейцарски банки това е народна пара,която е харчат наследниците му внука му Тодор прост от всякъде няма един ден трудов стаж живее в чужбина в охолен живот*!!!!!Нагли комунисти 30 години управляват и разсипаха България докога ще ги търпим да ги изстрепем да крак и се отървем от тоя геноцид!!!!!

Хороскоп за 07.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Умеете правилно да преценявате хората и това ви помага да намирате верния път към тях. Доверието, с което се отнасяте към малко познат човек няма да ви разочарова. Проявете разбиране към проблемите на близък човек и му помогнете да се справи с тях. Щастието ще ви се усмихне и ще изживеете един вълшебен миг.
07 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Смирено и с компромиси от своя страна ще се стремите да изгладете отношенията с близките си. Ще имате удовлетворяващи ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен. Доволни ще бъдете от себе си, заради разума и волята, които сте проявили.
07 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ангажирани сте с помощ за другите и ще им посветите голяма част от времето си. Добре е да помислите и за себе си. Има неща, които трябва да свършите и то скоро. Бъдете предпазливи в общуването си с хора, които са чувствителни към темите, които ви вълнуват. Предстоят ви новости и благоприятно развитие на професионален проблем.
07 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не се спирате пред нищо, за да са постигнете нещо ново, което отдавна е вашата единствена цел. Това е добре, но ако наистина си струват всичките усилия, които полагате. Имате и редица по-малки цели, които също чакат своята реализация, затова не ги пренебрегвайте. В интимен план ви очаква нещо, което ще промени ежедневието ви в положителна насока.
07 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Организирайте добре още от сутринта работата си, за да съумеете да се справите с всичко. Имате всички шансове да осъществите плановете си, трябва да изчакате само сгоден случай да започнете да действате. С вашия нюх няма да е трудно.
07 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Преодоляване на препятствия от различен характер ще ви държат будни и в активна позиция днес. Не унивайте, с постоянство и малко късмет ще постигнете целите си. Ще получите съдействие от човек, който е доказал доброто си отношение към вас. Не бъдете прекалено мнителни.
07 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Изберете най-важното и върху него съсредоточете енергията, за да постигнете максимума в работата си днес. Почти са изключени ситуации, с които не бихте могли да се справите. Очакват ви приятни срещи с близки хора и запознанства с нови приятели. За много от вас - финансови придобивки.
07 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят ви носи промени и те ще решат в известна степен развитието на проблем, който ви интересува. Ще се изпълнят очакванията ви и това ще ви гарантира бъдещ просперитет. Помогнете на приятел, заплашен е от опасността да попадне под чуждо влияние, което силно ще му навреди. В личните си взаимоотношения търсете разбирателство с близките си, не се конфронтирайте с тях.
07 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Споделените проблеми по-бързо се решават, особено, когато имате до себе си хора, които ви обичат. Ще се почувствате защитени и това ще върне блясъка в очите ви. Получената подкрепа ще ви помогне да станете по-уверени и да не се тревожите излишно за бъдещето си.
07 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не проявявайте самоинициатива, вслушвайте се в желанията и мнението на хората около себе си. Това ще ви сближи и повиши настроението. Щастливи моменти ще имате с любимия ви човек, но само, ако му позволите да бъде искрен с вас, което значи да го предразположите към интимност и откровеност.
07 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Този ден ще бъде свързан с хубави емоции и положително развитие на връзки. В деловата сфера са възможни разногласия с партньори, касаещи минали събития. Ако проявите повече толерантност ще останете удовлетворени. Отворени сте към новостите и скоро ще ви се отдаде възможност да се заемете с нещо вълнуващо.
07 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Положителните ви мисли и добрата енергия, която излъчвате ще създава спокойствие и добро настроение на обкръжението ви. Служебните въпроси ще решавате в движение, предвид натовареността ви, но въпреки това ще се справите. Важна среща ще ви подтикне към повече активност в подготовката си за нея.
07 апр 2020
Последни новини