От х:

Днес в x:

13 °C

Екстрадират хасковлията, търсен за убийство на бизнесмен в Гърция

Хасковлията Милен Райчев, ще бъде предаден в Гърция, където е търсен за убийството на бизнесмена Янис Макрис. Това реши днес съдия Стратимир Димитров от Хасковксия окръжен съд. Решението трябва да бъде изпълнено в 10-дневен срок.

34-годишният мъж сам изяви желание да бъде екстрадиран в южната ни съседка, където ще бъде съден. Желанието му беше уважено от Темида.

Престъплението е извършено на 31 октомври 2018 година. Хасковлията беше задържан на 26 юли тази година в дома на родителите си след издадена Европейска заповед за арест. Брат му - Серафим Райчев е бил задържан през април тази година в Гърция. Според разследващите, по-младият е посочен като стрелеца, убил гръцко-австралийския бизнесмен, а Милен е посочен като съучастник и шофьор на действителния убиец. За престъплението законът предвижда доживотен затвор.

Анета Кутелова

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Г
  Г
  7 -1
  12:23, 9 авг 2019
  Грешка в годината октомври 2019 все още не е дошъл.
 • 2
  Го
  Гочо
  6 0
  16:19, 9 авг 2019
  Октомври отдавна е дошъл за неграмотници те от Хасково нета.
 • 3
  Ев
  Еваллата, Гешев-ците!
  6 0
  16:28, 9 авг 2019
  Баф маа му!

  Тоя го задържахте през юли и вече ще го пращате към Гърция.
  Брат му гърците го хванали през април ...
  А те ще убиват гръко-австралийския бизнесмен през октомври 2019 г.
  Да му мислят неродените българчета, какво ги чака от тук нататък! По една присъда преди да са се родили още ...

  Абе, да не би пък списувачите да са неграмотни, а системата да си е в ред?
  Или обратното?
  Или и двете?
 • 4
  78
  78689709
  6 -3
  16:47, 9 авг 2019
  Гръцките пидерасти (те са си пидерасти още от Антично време) ще блъскат младия Ислямист докато роди :)))

Хороскоп за 18.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Делата ви ще се развиват в неочаквана последователност, предвид промените, които предстоят. Колкото и да не сте обнадеждени, няма и да сте разочаровани. Довежданата придобивка ще събуди интереса ви към някого или нещо, който ще се задълбочи през следващите дни. В личните си взаимоотношения бъдете търпеливи, особено към човека, който ви интересува.
18 окт 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Не приспивайте вниманието си за некоректни партньори, в състояние сте и можете да предотвратите задкулисната им игра. Личните ви дела ще потръгнат, на предстояща среща ще се изяснят съществуващи недоразумения и всичко ще бъде наред. Правилно подредени, приоритетните ви ангажименти ще ви донесат добри дивиденти.
18 окт 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се чувствате в добро настроение и ще търсите начин да го споделите с любимите си хора. Споделяйки интересните си идеи, ще срещнете разбиране и готовност за подкрепа. Наясно сте, че вътрешния ви глас е най-точния ориентир за нещата, които ви вълнуват и ще го следвате.
18 окт 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Не се тревожете, ако не ви се удаде да решите въпроси, занимаващи ви не от вчера и днес. Очевидно е нужна подкрепа, и ако знаете от кого точно, не се колебайте да я потърсите. Не давайте воля на всичките си мисли, оставете част от тях за споделяне, но друг път. Обичани сте и това ви зарежда с енергия.
18 окт 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате потенциал и възможности да се справите с предизвикателства, които ще се изправят пред вас. Очаквате повече от човек, който не е в състояние да ви го даде. Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре ще бъде за вас. Деловите представители ще получат оферта за печеливша сделка.
18 окт 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Решени сте да се справите с всичко, но да осигурите независимостта си. Подобни вълнения не са рядкост при вас, за това без колебание ще отхвърлите ограниченията и ще заявите претенциите си за по-добро настояще и бъдеще. Силите ще ви стигнат и за други начинания, с които ще напътствате нечии действия. Да се чуди човек от къде толкова енергия и хъс.
18 окт 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Влияете се от оценките на другите и на свой ред давате мнението си, без това да е нужно. Пазете се от конфликти, защото няма да ви донесат очакваните облекчения. Доверете се на сътрудниците си и ги оставете да поемат част от работата. Но не го правете като благодеяние, уважавайте достойнството им.
18 окт 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прекалено високи са изискванията ви както към собствената ви, така и към чуждата работа. Това е чудесно, тъй като ви кара да изпипвате всеки елемент от работата си, но може да ви създаде неприятности с хората, с които работите. Подходете с такт и разбиране към доводите им, като същевременно се опитайте да ги накарате и те да разберат вашите.
18 окт 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако позволите на излишната си енергия днес да ви повлияе, това може да бъде доста неприятно. Намерете начин да я изразходвате подобаващо, без това да нарушава добрите ви взаимоотношения с околните. Печелите симпатиите на някой, когото не сте виждали досега. Възможно е бързо да си допаднете взаимно и да откриете доста интересни неща.
18 окт 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Съсредоточени сте, затова и работата ви ще е успешна. Полагате основите на нещо, на което ще се радвате за в бъдеще. От вас се изисква да сте отдадени на заниманията си. Близките ви очакват повече внимание и изглежда напълно го заслужават. Не възлагайте прекалено големи надежди на дадено събитие.
18 окт 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се чувствате в отлично настроение, принос за което ще даде и срещата ви с човек от миналото ви. Интересът ви към него не намалява, напротив. Ще се радвате на взаимност и е възможно връзката ви отново да се поднови. Пазете нервите и здравето си, осигурете си почивка и спокойствие.
18 окт 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Ще се радвате на обикновени неща, създаващи ви душевен комфорт. Някои от вас ще имат срещи с хора, които не са виждали от дълго време или пък виждат за пръв път. При всички случаи ще намерите общи теми и ще се обвържете с взаимен интерес. Финансови придобивки ще повишат настроението ви.
18 окт 2019
Последни новини