От х:

Днес в x:

8 °C

Обявиха конкурс за директори на две детски градини в Хасково

Конкурс за директори на две детски градини в Хасково, обявиха от общинската администрация. Със заповед на кмета Добри Беливанов се търсят шефове на 16-та детска градина "Славейче" и на Детската градина по изкуствата.

Кандидатите трябва да имат завършено висше образование с образователна квалификационна степен “магистър”, със специалност от професионално направление “Предучилищна педагогика“ и с професионална квалификация „детски учител”. Необходимо е да имат не по-малко от 5 години учителски стаж. За предимство ще се счита, наличието на професионална квалификационна степен.

Допуснатите до конкурса кандидати трябва да се явят на писмен изпит - решаване на тест с 30 въпроса, след което и на интервю - събеседване.

Желаещите за заемане на свободните места, могат да подават документи в рамките на месец в община Хасково.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Ня
  Някой
  12 -7
  14:24, 21 юни 2019
  Как се радвам на тази новина. Сегашната директорка Диана Христозова за нищо не става освен да лъже и да дава празни обещания. Е, имало Видов ден!
 • 2
  Ня
  Някой
  10 -7
  14:27, 21 юни 2019
  Да добавя :Става въпрос за директорката на градината по-изкуствата!
 • 3
  Li
  lili
  18 -10
  14:39, 21 юни 2019
  Оттървахме се от Костова на16 та градина ,сега за му мислят 20 градина Самочувствие без покритие, наглост и безхаберие
  • Ня
   някой
   11 -2
   19:05, 21 юни 2019
   Не бързайте с радостта, кой ли пореден некадърник ще яхне стола?
  • Пе
   Пеева
   3 -3
   22:16, 24 юни 2019
   Колкото и да се опитвам не мога да разбера какво общо има г-жа Костова с обявените конкурси?Наясно съм кой точно стои зад анонимния коментар.Ей,не се научихте да се заявявате,миши душици такива!Все някой за нещо Ви е виновен...Не се оттървахте от Костова,принудихте я да напусне,защото не пожела да воюва с наглостта Ви!Не съжалявайте 20 градина,а им завиждайте...
 • 4
  Ге
  Георги
  19 -8
  15:57, 21 юни 2019
  До "някой" и "лили"-Тези двете били некадърни,добре но защо Вие не се кандидатирате,"КАДЪРНИТЕ".Аман от мрънкащи майки,все никой не обръща внимание на вашите"кадърни" и "надарени"деца.Знаете само като ви ревнат децата да ги залъжите с някоя покупка и си мислите,че родителството вие до там.Надявате се на бабите и учителите да свършат вашата работа като"родители".
 • 5
  Г-
  Г--н Михайлов
  17 -14
  20:26, 21 юни 2019
  Не знам дали ще дойде поредния некадърник или някой от някого се е оттървал! Но този човек аз познавам косвено- от нетове, соц мрежи т.е. чрез мои много близки. Става дума за рядко срещан персонаж в гр. Хасково. Човек който уважава себе си,уважава и ближния! Не съм чул едно расистко или националистическо изказване! Напротив- винаги ще поздрави хората според празниците и вярата им,смятам че никога не е деляла децата ви на бедни,богати,черни,бели християни и мюсюлмани! Успехи Г-жо Костова! Не се отчайвайте! Живота е една стълба-някой се качва,а някой слиза, е казал великия Римски Актьор-Алберто Сорди!
 • 6
  Ив
  Ивчов
  9 -6
  23:02, 21 юни 2019
  Всички директори си мислят, че са венчани за поста си, но така е като няма кой да ги контролира. Лижат, мажат в общината, а "компетентните" началници си нямат идея как унижават учителските и персонала, които в крайна сметка им изкарват заплатите/никак не малки/
 • 7
  Зо
  Зоя
  12 -2
  06:58, 22 юни 2019
  Писна ни вече от конкурси. Все няма достойни за директори. Така ще е след като първо се определя човека от общината /под давлението на две директорки /и после се прави конкурса за този човек. Всички останали се допускат само за да покаже общината, че се търси "най добрия" и "колко всичко е прозрачно

Хороскоп за 24.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Работната ви заетост ще ви носи добри финансови удовлетворения. Помислете преди да вземете важно решение. Не трябва да бързате, има неща, за които е нужно време за да оцените правилно. Ако се нуждаете от духовна подкрепа, имате от кого да я получите. Близките ви също ще помогнат да се разтоварите.
24 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Този ден е подходящ за подписване на договори и на всякакъв вид споразумения. Възможно е да се появят непредвидени ангажименти, но едва ли има нещо, с което не можете да се справите. Поемете семейния бюджет в свои ръце и не допускайте близките ви да правят необмислени разходи. Вие сте тези, които най-добре биха се справили с тази задача.
24 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Предлага ви се чудесна възможност да приложите вашия богат житейски опит. В служебен план нещата ще се развият неочаквано добре, дори за самите вас, ако съумеете да запазите присъствие на духа и способност да се съсредоточите върху най-главното. Проявете повече разум и търпение към провокациите, отнасящи се до законността и реда.
24 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Имате добри усещания за бъдещето си и интуицията ви подсказва, че сте на прав път. Така е. Днешните доказателства в тяхна подкрепа ще повишат самочувствието ви. Делово предложение ще ви ентусиазира с изгодните за вас перспективи. Не оставяйте партньора си да гадае за намеренията ви, споделете ги и заедно ще ви бъде по-лесно да ги реализирате.
24 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
С решаването на професионални и делови въпроси ще започнете деня си, оставяйки личните за по-късно. В плановете ви влизат и нови начинания, остава да изберете подходящия момент за стартирането им. Влагайки старание и разум, ще привличате на своя страна и силните на деня, което ще ускори успеха ви.
24 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят ви ще бъде натоварен, но и успешен. На моменти ще се осланяте на доброто си впечатление, което оставяте у другите и няма да сгрешите. Ще получите добри новини, свързани с бизнеса и това допълнително ще ви активизира. Ще ускорите намирането на необходимите средства за финансиране на бъдещ проект.
24 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Приятна среща ви очаква днес. Споделяте неща, които ви вълнуват от доста време и получавате ценни съвети. Всичко това ще ви подейства наистина разтоварващо. Постарайте се да свършите плановете си за деня, за да сте удовлетворени от себе си.
24 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят няма да бъде особено добър за тези, които страдат от хронични заболявания. Вземете нужните превантивни мерки навреме. Не се изкушавайте да съветвате когото и да било. Самочувствието ви е подплатено, но е много вероятно да подведете някой важен за вас човек. Просто има неща, които всеки сам трябва да реши за себе си.
24 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Делово ще пристъпите към изпълнение на предстоящите си задачи и без да губите време в излишни приказки ще се включите във времето. Не пренебрегвайте мнението на колегите си, покажете им, че вярвате в тях, като не изтъквате непрекъснато заслугите си. От умението ви да работите в екип ще зависят и резултатите ви.
24 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Благоприятно за вас ще се развиват деловите ви ангажименти. Ще сложите край на работен проект и удовлетворени от резултатите ще се устремите към нов. Концентрирайте се над главното, проникнете в същината на нещата и на практика ще претворите замисленото. Няма да ви липсва и напрежение, но вие сте свикнали.
24 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес ще трябва да измислите стратегия за действие по важен за вас въпрос, тъй като обичайните ви ходове ще се окажат недостатъчни. Бъдете отворени към чужди идеи, тъй като това е начинът да намерите най-подходящата за вас. Флирт на работното място ще ви разконцентрира от работата ви, а това не е желателно. Не бягайте от отговорностите си.
24 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С професионалният си подход към служебен проблем ще създадете нужната организация и условия за благоприятното му решаване. Не подценявайте качествата и на партньорите си, работете за общите си интереси и живейте в мир със себе си. Не бъдете мнителни, или поне не го показвайте.
24 фев 2020

Случаен виц

Последни новини