От х:

Днес в x:

13 °C

Обявиха конкурс за директори на две детски градини в Хасково

Конкурс за директори на две детски градини в Хасково, обявиха от общинската администрация. Със заповед на кмета Добри Беливанов се търсят шефове на 16-та детска градина "Славейче" и на Детската градина по изкуствата.

Кандидатите трябва да имат завършено висше образование с образователна квалификационна степен “магистър”, със специалност от професионално направление “Предучилищна педагогика“ и с професионална квалификация „детски учител”. Необходимо е да имат не по-малко от 5 години учителски стаж. За предимство ще се счита, наличието на професионална квалификационна степен.

Допуснатите до конкурса кандидати трябва да се явят на писмен изпит - решаване на тест с 30 въпроса, след което и на интервю - събеседване.

Желаещите за заемане на свободните места, могат да подават документи в рамките на месец в община Хасково.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Ня
  Някой
  12 -7
  14:24, 21 юни 2019
  Как се радвам на тази новина. Сегашната директорка Диана Христозова за нищо не става освен да лъже и да дава празни обещания. Е, имало Видов ден!
 • 2
  Ня
  Някой
  10 -7
  14:27, 21 юни 2019
  Да добавя :Става въпрос за директорката на градината по-изкуствата!
 • 3
  Li
  lili
  18 -10
  14:39, 21 юни 2019
  Оттървахме се от Костова на16 та градина ,сега за му мислят 20 градина Самочувствие без покритие, наглост и безхаберие
  • Ня
   някой
   11 -2
   19:05, 21 юни 2019
   Не бързайте с радостта, кой ли пореден некадърник ще яхне стола?
  • Пе
   Пеева
   3 -3
   22:16, 24 юни 2019
   Колкото и да се опитвам не мога да разбера какво общо има г-жа Костова с обявените конкурси?Наясно съм кой точно стои зад анонимния коментар.Ей,не се научихте да се заявявате,миши душици такива!Все някой за нещо Ви е виновен...Не се оттървахте от Костова,принудихте я да напусне,защото не пожела да воюва с наглостта Ви!Не съжалявайте 20 градина,а им завиждайте...
 • 4
  Ге
  Георги
  19 -8
  15:57, 21 юни 2019
  До "някой" и "лили"-Тези двете били некадърни,добре но защо Вие не се кандидатирате,"КАДЪРНИТЕ".Аман от мрънкащи майки,все никой не обръща внимание на вашите"кадърни" и "надарени"деца.Знаете само като ви ревнат децата да ги залъжите с някоя покупка и си мислите,че родителството вие до там.Надявате се на бабите и учителите да свършат вашата работа като"родители".
 • 5
  Г-
  Г--н Михайлов
  17 -14
  20:26, 21 юни 2019
  Не знам дали ще дойде поредния некадърник или някой от някого се е оттървал! Но този човек аз познавам косвено- от нетове, соц мрежи т.е. чрез мои много близки. Става дума за рядко срещан персонаж в гр. Хасково. Човек който уважава себе си,уважава и ближния! Не съм чул едно расистко или националистическо изказване! Напротив- винаги ще поздрави хората според празниците и вярата им,смятам че никога не е деляла децата ви на бедни,богати,черни,бели християни и мюсюлмани! Успехи Г-жо Костова! Не се отчайвайте! Живота е една стълба-някой се качва,а някой слиза, е казал великия Римски Актьор-Алберто Сорди!
 • 6
  Ив
  Ивчов
  9 -6
  23:02, 21 юни 2019
  Всички директори си мислят, че са венчани за поста си, но така е като няма кой да ги контролира. Лижат, мажат в общината, а "компетентните" началници си нямат идея как унижават учителските и персонала, които в крайна сметка им изкарват заплатите/никак не малки/
 • 7
  Зо
  Зоя
  12 -2
  06:58, 22 юни 2019
  Писна ни вече от конкурси. Все няма достойни за директори. Така ще е след като първо се определя човека от общината /под давлението на две директорки /и после се прави конкурса за този човек. Всички останали се допускат само за да покаже общината, че се търси "най добрия" и "колко всичко е прозрачно

Хороскоп за 14.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Всичко градивно и в полза на повече хора ще се толерира и с попътен вятър ще стигнете до успешния му край. Възползвайте се от възможностите си, за да напреднете в бизнеса, в творческата работа, а също и в личните си дела. Търсещите ново поприще ще открият подходящата за тях обява и с навременни действия, ще получат работата.
14.10.2019

Хороскоп за Телец

Телец
Постепенно се отърсвате от спомена за дребните несполуки напоследък. Чувствате се чудесно и ентусиазмът ви е впечатляващ. Привлечени сте от предложението на свой колега, касаещо бъдещ професионален проект. Обмислете всичко добре преди да действате, тъй като начинанието крие сериозни рискове.
14.10.2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Звездите ви предупреждават да бъдете спокойни и разсъдливи, а също и внимателни във всяко действие и постъпка. В контактите си бъдете учтиви приятни и неподкупни, бъдете нащрек. Извикайте от спомените си всичките познания, които имате и ще ви помогнат да постигнете напредък в решаване на служебен проблем. Ако трябва подтиснете прекомерната си чувствителност и покажете уважение към околните.
14.10.2019

Хороскоп за Рак

Рак
Предстоящо събитие ще ви мобилизира да приключите навреме с текущите си ангажименти. Задълженията ви включват и срещи от служебен характер, за които сте подготвени. Ако срещнете раздразнение и отказ за общуване у някои, не го преживявайте. Лично за себе си намерете повече време за любов и развлечения.
14.10.2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Акцентирайте се върху реалните си възможности за реализации и не пилейте енергията си по мъгляви идеи. Запознайте се с детайлите и ги използвайте, като даденост в работата си. Ако работите в съдружие се съобразете с мнението на партньорите си, не правете нищо на инат, за да не съжалявате.
14.10.2019

Хороскоп за Дева

Дева
Потиснете съмненията си и не обезсърчавайте колегите си в общата ви работа. Бъдете последователни в действията си и не прибързвайте, за да не създавате напрежение сред околните. Осигурете си време за проучване на детайлите и ще се справите с делата си.
14.10.2019

Хороскоп за Везни

Везни
Заемате се със сериозни промени. Трудно се нагаждате към нещата, които не ви създават уют. Колегите ви проявяват интерес към особата ви и е възможно това да ви създаде проблеми. Налага се да прибегнете до незабавна намеса. Бъдете резервирани към чужди съвети и дейности, които ще ви въвлекат в конфликт с непознати.
14.10.2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Проява на добро възпитание и поведение е да сте учтиви и полезни. Имате добро сърце и няма да се затрудните, но има какво да превъзмогнете в себе си. Започната работа ще ви задържи на работното място и е възможно да отложите запланувани срещи. На склонността ви към своеволия няма да се погледне еднозначно.
14.10.2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Работата ви ще бъде успешна, но ще ви коства значителни усилия. Не отказвайте подкрепата на хората около вас, в определени моменти наистина ще се нуждаете от нея. Справяте се чудесно с проблем в личен план, касаещ отношенията ви с близък човек. Настроението ви ще се повишава и ви очаква приятна вечер.
14.10.2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
На път сте да се осъществи нещо, което отдавна ви предстои и очаквате с нетърпение. Имате благоприятни възможности днес и ще е добре, ако не ги пропускате заради други хора. Близък приятел ви доверява нещо, което не сте знаели до този момент. Опитайте се да влезете в положението му и да му помогнете.
14.10.2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не бъдете толкова скептични, сами предизвиквате съдбата. Хабите ценна енергия за дреболии, а основното изпускате. Силни сте там, където е сърцето ви, направете го ваш бизнес и ще просперирате. Децата ще ви изненадат приятно. Ще се окаже, че сте ги подценявали напразно.
14.10.2019

Хороскоп за Риби

Риби
С каквото и да решите да се замете днес, бъдете сигурни, че ще останете удовлетворени от свършеното. Отношенията ви с човек, на когото особено държите претърпяват промяна в положителен план. Нараства уважението ви към партньор, с когото отдавна работите. Радвате се на миговете с любимия човек.
14.10.2019
Последни новини