От х:

Днес в x:

27 °C

Обявиха конкурс за директори на две детски градини в Хасково

Конкурс за директори на две детски градини в Хасково, обявиха от общинската администрация. Със заповед на кмета Добри Беливанов се търсят шефове на 16-та детска градина "Славейче" и на Детската градина по изкуствата.

Кандидатите трябва да имат завършено висше образование с образователна квалификационна степен “магистър”, със специалност от професионално направление “Предучилищна педагогика“ и с професионална квалификация „детски учител”. Необходимо е да имат не по-малко от 5 години учителски стаж. За предимство ще се счита, наличието на професионална квалификационна степен.

Допуснатите до конкурса кандидати трябва да се явят на писмен изпит - решаване на тест с 30 въпроса, след което и на интервю - събеседване.

Желаещите за заемане на свободните места, могат да подават документи в рамките на месец в община Хасково.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Ня
  Някой
  12 -7
  14:24, 21 юни 2019
  Как се радвам на тази новина. Сегашната директорка Диана Христозова за нищо не става освен да лъже и да дава празни обещания. Е, имало Видов ден!
 • 2
  Ня
  Някой
  10 -7
  14:27, 21 юни 2019
  Да добавя :Става въпрос за директорката на градината по-изкуствата!
 • 3
  Li
  lili
  18 -10
  14:39, 21 юни 2019
  Оттървахме се от Костова на16 та градина ,сега за му мислят 20 градина Самочувствие без покритие, наглост и безхаберие
  • Ня
   някой
   12 -2
   19:05, 21 юни 2019
   Не бързайте с радостта, кой ли пореден некадърник ще яхне стола?
  • Пе
   Пеева
   3 -3
   22:16, 24 юни 2019
   Колкото и да се опитвам не мога да разбера какво общо има г-жа Костова с обявените конкурси?Наясно съм кой точно стои зад анонимния коментар.Ей,не се научихте да се заявявате,миши душици такива!Все някой за нещо Ви е виновен...Не се оттървахте от Костова,принудихте я да напусне,защото не пожела да воюва с наглостта Ви!Не съжалявайте 20 градина,а им завиждайте...
 • 4
  Ге
  Георги
  19 -8
  15:57, 21 юни 2019
  До "някой" и "лили"-Тези двете били некадърни,добре но защо Вие не се кандидатирате,"КАДЪРНИТЕ".Аман от мрънкащи майки,все никой не обръща внимание на вашите"кадърни" и "надарени"деца.Знаете само като ви ревнат децата да ги залъжите с някоя покупка и си мислите,че родителството вие до там.Надявате се на бабите и учителите да свършат вашата работа като"родители".
 • 5
  Г-
  Г--н Михайлов
  17 -14
  20:26, 21 юни 2019
  Не знам дали ще дойде поредния некадърник или някой от някого се е оттървал! Но този човек аз познавам косвено- от нетове, соц мрежи т.е. чрез мои много близки. Става дума за рядко срещан персонаж в гр. Хасково. Човек който уважава себе си,уважава и ближния! Не съм чул едно расистко или националистическо изказване! Напротив- винаги ще поздрави хората според празниците и вярата им,смятам че никога не е деляла децата ви на бедни,богати,черни,бели християни и мюсюлмани! Успехи Г-жо Костова! Не се отчайвайте! Живота е една стълба-някой се качва,а някой слиза, е казал великия Римски Актьор-Алберто Сорди!
 • 6
  Ив
  Ивчов
  9 -6
  23:02, 21 юни 2019
  Всички директори си мислят, че са венчани за поста си, но така е като няма кой да ги контролира. Лижат, мажат в общината, а "компетентните" началници си нямат идея как унижават учителските и персонала, които в крайна сметка им изкарват заплатите/никак не малки/
 • 7
  Зо
  Зоя
  12 -2
  06:58, 22 юни 2019
  Писна ни вече от конкурси. Все няма достойни за директори. Така ще е след като първо се определя човека от общината /под давлението на две директорки /и после се прави конкурса за този човек. Всички останали се допускат само за да покаже общината, че се търси "най добрия" и "колко всичко е прозрачно

Хороскоп за 04.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Промените около вас могат да ви създадат напрежение и да станете по-малко решителни. Не се притеснявайте, с помощта на колеги и приятели бързо ще се справите с възникващите проблеми и ще продължите напред. Новости от интимен характер ще зарадват някои от вас. Финансови придобивки.
04 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес сте в обичайното си енергично състояние и не пестите усилията си в нито една част от работата си. Стараете се всичко, с което се заемете да бъде свършено по най-добрия начин и наистина ще успеете да го постигнете. Имате интересни идеи относно нововъведенията на работното си място, но най-добре ще е да ги обсъдите подробно с хората, с които работите.
04 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Анализирайки обстоятелствата около вас, ще откриете решение на проблемите си. Изискват се навременни действия, за да подобрите условията на работа и живот, както и отношенията си с партньора. Не чакайте друг да прояви активност, вместо вас. Вземете се в ръце и действайте.
04 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Разпределете времето си така, че да ви стигне и за работата, която имате, и за общуване с близки хора. Ще получите ценна информация, които до голяма степен ще улеснят задачите ви и ще ви направи водещи в проекта ви, стига да не я пренебрегнете. Доверието ви е оценено и се връща многократно.
04 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Радвате се на разбирателство навсякъде около вас днес, което ви дава възможност да изпълните намеренията, които имате без да ви пречат излишно. Съобразявате се с желанието на свой близък, въпреки че това не е влизало в плановете ви за днес. Опитайте се на си починете вечерта, ще се получи добре ако организирате нещо съвместно със свои приятели.
04 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Без да стоите в нечия сянка ще покажете истинските си възможности днес. Успешно ще се включите в благотворителна акция и без да изтъквате заслугите си, ще работите в името на хуманността. Ако оцените това, което имате ще се чувствате щастливи. И е така, постиженията ви са безспорни, но предстои да извървите още.
04 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
На работното място ще навлизат нови тенденции. Това ще ви накара да потърсите и нови източници на информация и пътищата за реализацията им. Посоката на мислите ви ще се пренесе и в личният ви живот и с нов подход ще създавате връзки, и ще влизате в обвързващи ви договорености. Събитията ще се развиват ускорено, но не се плашете. Имате достатъчно прозорлив поглед и ще съумеете да направите най-доброто, на което сте способни.
04 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изпълнени сте с добри намерения да приключите делова задача и това допълнително ще ви мотивира да й се посветите и днес. Ще си осигурите нужните ви средства и ще планирате почивката си. Харесвани неща ще станат ваши и ще повишат настроението ви, давайки простор и на щедростта ви към други хора.
04 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще научите факти, които ще променят отношението ви към колеги или делови партньори и това ще ви подтикне към самостоятелни действия. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. По-малко забележки и критики, от тях няма да станете по-доволни, напротив.
04 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бъдете предпазливи при контактите си с търговци и при каквото и да е боравене с пари. Вероятността днес да се опитат да ви измамят със значителна сума е доста голяма. Привлекателна за вас личност от противоположния пол откликва на опитите ви за сближаване. На верен път сте и съвсем скоро ще се радвате на пълен успех в тази насока.
04 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
С хората, които споделят идеите ви ще реализирате поредния си проект, постигайки най-доброто до тук. Успехът ви ще се отрази на финансите и самочувствието, както и на взаимоотношенията ви с околния свят. Други ще се посветят на любими неща, в които влагат сърцето си.
04 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще можете да свършите планираната си за днес работа. Нямате причини за притеснения и успешно ще се реализирате. Околните ще ви търсят за съвет и емоционална подкрепа. В личен план ще трябва да положите повече усилия, ако желаете да запазите интереса, на някой към вас.
04 авг 2020
Последни новини