От х:

Днес в x:

С тържество откриха нова спортна площадка в градина "Зорница"

    Нова спортна площадка в детска градина "Зорница" в Хасково бе открита тържествено днес. По повод изграждането на придобивката децата от всички групи изнесоха концерт пред родители, приятели и гости в двора на забавачката, който беше украсен.

    Празникът започна с тържествено посрещане знамето на детската градина. След това първи по новата площадка минаха най-малките възпитаници в забавачката - децата от ясленската група.

    По-късно пред многолюдната публика с изпълнения се изявиха всички деца по групи, които бяха подготвили музикално-танцова програма с помощта на преподавателите си. Прозвучаха песни за доброто, приятелството и игрите, а на финал всички деца в един глас обещаха да пазят новото съоръжение. Бяха проведени и първите спортно-развлекателни игри.

    Директорката на градината Галя Милкова пожела да децата много да се забавляват на новата площадка, изградена със средства от градинското настоятелство "Звездица" и от община Хасково. Гумираната настилка е с площ около 100 кв. м. На нея ще могат да се провеждат спортни занимания, концерти, театрални постановки, както и допълнителни дейности - футбол, карате, танци, при това на безопасно място, заяви Милкова.

    Децата от забавачката вече се радват и на нова комбинирана пързалка, която се намира близо до спортната площадка. Остава обаче необходимостта от ремонт и на останалата част от двора на градината.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Во
      Водолаза
      3 -2
      11:20, 10 май 2019
      Тцъ тцъ гледам снимките и търся спортна площадка , а такава липсва единствено сложени гумирани парчета ремонти и чудесии смешно та смешно чак плачевно ... Ами направете на тези деца нещо запомнящо се идеи като няма погледнете в други държави какво се прави за децата ......

    Още новини

    Последни новини