От х:

Днес в x:

37 °C

Тържествено отбелязаха 70-годишнина на детска градина „Зорница“

  70-годишен юбилей чества детска градина №3 „Зорница“ в Хасково. По този повод днес беше организирано тържество в едноименната сграда.

  В празника се включиха деца от всички групи с песни и танци, тематично насочени към послания на бъдещето.

  Тържеството започна с изпълнение на химна на детска градина „Зорница“. Последва спектакъл, посветен на годишнината на забавачката.

  Поздравления за празника отправи директорът на детската градина Галя Милкова. „С вяра и богослов ние всяка година посрещаме нашите възпитаници и ги въвеждаме в нашия свят – заедно да учим, заедно да пеем, да играем, да танцуваме, заедно да постигаме мечтаното, заедно да търсим новото, заедно да споделяме, заедно да се учим и да бъдем приятели. Каузи, които детската градина отстоява от много години и в двете сгради - „Зорница“ и „Незабравка“. Пожелавам на всички много здраве, надежда в бъдещето, което носят нашите деца“, каза дългогодишната директорка, която е начало на учебното заведение още от декември 1992 година.

  „Бях най-младата директорка, сега съм доайен“, каза Милкова, отчитайки, че времето е минало неусетно.

  От детската градина заявиха, че днес приключва срокът за подаване на заявления за прием на деца, след което предстои класиране. Ще бъде сформирана по една яслена и по една първа група в двете сгради. Тази година в забавачката се обучават 281 деца в двете сгради, разпределени в 11 групи.

  В сграда „Незабравка“ е предвиден сходен празник утре по повод годишнината на детската градина.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   Ко
   кой
   3 -3
   18:30, 31 май 2021
   "Забавачка"? Кой измисля подобни грозно звучащи думи?
  • 2
   То
   то
   5 0
   20:15, 31 май 2021
   Баба танаса ангелова там не я ли поканихте за водеща?ако не сте ,е гплям пропуск.най-работната е тя,иска още много да работи,много й се командари.зам.директор-хеееееееей-пенсионерка и половина.как не виждат от руо на колко години е?
  • 3
   То
   Тото
   5 0
   20:41, 31 май 2021
   То и Галя Милкова е същата, даже са изписали годините и на градината, уж, че градината чества тези години. Пък може и да ги е докарала и 72 , знае ли човек
  • 4
   Ти
   Тити
   5 0
   20:50, 31 май 2021
   Тя Милкова не ражда са ли вече?Хайде изпратете я вече у дома!Много се "охрани"
  • 5
   Ив
   Иванова
   6 -1
   20:57, 31 май 2021
   Страхотни дечица, но за съжаление на директорът му е време да си ходи. Най-корумпираната е тази, нищо в полза на децата. Защо няма тържества за родителите? Само в ДГ " Зорница " ли има Ковид? Само на тази градина ли не се разрешава? Как все така се получава не знам, но потърпевши са милите дечица и родителите им! МИЛКОВА ДА СИ ХОДИ!
  • 6
   Да
   Да си ходи
   5 -1
   21:41, 31 май 2021
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 7
   Ан
   Анонимен
   4 0
   12:08, 1 юни 2021
   Директорката Милкова е от 1992 г. директорка. Сигурно се състезава със Севернокорейските лидери. Задържа се с няколко способа. Първо, практиката й е да връща редовно суми, които се отпущат на повереното й заведение обратно към общината. Толерира едни възпитатели пред други, защото от тях тя има полза. Едно е мъжът на преподавателка да е лекар, други е да е неизвестен.
  • 8
   Уж
   Ужас
   4 0
   13:19, 1 юни 2021
   Значи докторската булка върши работа по-добре от другата, защото мъжът и прави само добри реклами на илачи. Ясно! Милкова, много си зле, много хора са на това мнение!
  Последни новини