От х:

Днес в x:

Тържествено отбелязаха 70-годишнина на детска градина „Зорница“

    70-годишен юбилей чества детска градина №3 „Зорница“ в Хасково. По този повод днес беше организирано тържество в едноименната сграда.

    В празника се включиха деца от всички групи с песни и танци, тематично насочени към послания на бъдещето.

    Тържеството започна с изпълнение на химна на детска градина „Зорница“. Последва спектакъл, посветен на годишнината на забавачката.

    Поздравления за празника отправи директорът на детската градина Галя Милкова. „С вяра и богослов ние всяка година посрещаме нашите възпитаници и ги въвеждаме в нашия свят – заедно да учим, заедно да пеем, да играем, да танцуваме, заедно да постигаме мечтаното, заедно да търсим новото, заедно да споделяме, заедно да се учим и да бъдем приятели. Каузи, които детската градина отстоява от много години и в двете сгради - „Зорница“ и „Незабравка“. Пожелавам на всички много здраве, надежда в бъдещето, което носят нашите деца“, каза дългогодишната директорка, която е начало на учебното заведение още от декември 1992 година.

    „Бях най-младата директорка, сега съм доайен“, каза Милкова, отчитайки, че времето е минало неусетно.

    От детската градина заявиха, че днес приключва срокът за подаване на заявления за прием на деца, след което предстои класиране. Ще бъде сформирана по една яслена и по една първа група в двете сгради. Тази година в забавачката се обучават 281 деца в двете сгради, разпределени в 11 групи.

    В сграда „Незабравка“ е предвиден сходен празник утре по повод годишнината на детската градина.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Ко
      кой
      3 -3
      18:30, 31 май 2021
      "Забавачка"? Кой измисля подобни грозно звучащи думи?
    • 2
      То
      то
      5 0
      20:15, 31 май 2021
      Баба танаса ангелова там не я ли поканихте за водеща?ако не сте ,е гплям пропуск.най-работната е тя,иска още много да работи,много й се командари.зам.директор-хеееееееей-пенсионерка и половина.как не виждат от руо на колко години е?
    • 3
      То
      Тото
      5 0
      20:41, 31 май 2021
      То и Галя Милкова е същата, даже са изписали годините и на градината, уж, че градината чества тези години. Пък може и да ги е докарала и 72 , знае ли човек
    • 4
      Ти
      Тити
      5 0
      20:50, 31 май 2021
      Тя Милкова не ражда са ли вече?Хайде изпратете я вече у дома!Много се "охрани"
    • 5
      Ив
      Иванова
      6 -1
      20:57, 31 май 2021
      Страхотни дечица, но за съжаление на директорът му е време да си ходи. Най-корумпираната е тази, нищо в полза на децата. Защо няма тържества за родителите? Само в ДГ " Зорница " ли има Ковид? Само на тази градина ли не се разрешава? Как все така се получава не знам, но потърпевши са милите дечица и родителите им! МИЛКОВА ДА СИ ХОДИ!
    • 6
      Да
      Да си ходи
      5 -1
      21:41, 31 май 2021
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 7
      Ан
      Анонимен
      4 0
      12:08, 1 юни 2021
      Директорката Милкова е от 1992 г. директорка. Сигурно се състезава със Севернокорейските лидери. Задържа се с няколко способа. Първо, практиката й е да връща редовно суми, които се отпущат на повереното й заведение обратно към общината. Толерира едни възпитатели пред други, защото от тях тя има полза. Едно е мъжът на преподавателка да е лекар, други е да е неизвестен.
    • 8
      Уж
      Ужас
      4 0
      13:19, 1 юни 2021
      Значи докторската булка върши работа по-добре от другата, защото мъжът и прави само добри реклами на илачи. Ясно! Милкова, много си зле, много хора са на това мнение!
    Последни новини