От х:

Днес в x:

Ученици рисуват Европа пред школски директори от пет държави

    Каква изглежда Европа през очите на петокласниците и шестокласниците от Хасковското училище „Климент Охридски“ наблюдаваха по време на пленера днес директори на училища от пет държави.

    В инициативата, която е по идея на община Хасково и реализирана от Областния информационен център, участваха учениците от школата по изобразително изкуство „Рисувай с мен“ към Основно училище „Св. Климент Охридски“ – Хасково с ръководител Цвети Генева.

    Посещението на работната група от учители и директори на училища от Италия, Шотландия, Холандия, Гърция и Полша, които са в Хасково по проект на програма Еразъм+, в който ОУ „Св. Кл. Охридски“ е партньорска организация, съвпадна с деня на Европа -9-ти май. Затова и пленерът беше по темата „Рисувам Европа“. Италия с някои от красивите й забележителности, Айфеловата кула в Париж, символи на обединението на държавите от общността, се появиха на платната, разположени по алеята пред Областния информационен център. 

    По-късно гостите бяха приети и в общината.

    Красимира Славова
     

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Cc
      CCCP
      4 -4
      22:00, 9 май 2019
      Забележете само разликата на хората от тази статия, и озлобените куфалници от "Безсмътния Полк", развяващи чужди байраци.
    • 2
      Мю
      Мюмюн
      6 -3
      23:00, 9 май 2019
      Хората от тази статия са деца с промити мозъци, стимулирани за тези рисунки с парички от колонизатора ЕС!
    • 3
      Pu
      Putkin
      2 -4
      00:36, 10 май 2019
      Ами дай на детето си един руски байрак, качи го на Москвич, Запорожец, или на някоя друга руска таратайка, и го прати да вика Ура на мужиците.
    • 4
      Ди
      Димо
      1 0
      12:27, 10 май 2019
      Ти, робе, още ли живееш в Булгаристан? Що не отпрашил към любимия ти Запад, или не щеш при араби и афганистанци там?? Кой кара вече в Русия Зазка или Москвич? Никой! Ако имаш парички, иди и виж... Но ще ти трябват доста...
    Последни новини