От х:

Днес в x:

Царската гимназия в Хасково е златен медалист от Национално състезание по Горски многобой

Изображение 1 от 4

    Отборът на Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен II”-в Хасково е носител на златния медал тази година в Националното състезание „Горски многобой“. В 12-тото издание на надпреварата, на която домакин беше Хасково се включиха десет отбора с общо 30 състезатели.

    Тимът на Царската гимназия от Хасково спечели златните медали в отборното класиране, като се наложи над отборите на Банско, Берковица, Батак, Варна, Велинград, Тетевен, Кърджали, Чепеларе, Чомаковци. В състава на хасковския тим участваха дванадесетокласниците Иван Иванов, Даниел Тонев, Серкан Адем и Хайретин Мехмед. „Златният екип“ подготви инженер Недрет Касим, по подготовката на отбора работи и Диана Конгалова.

    Областният управител Станислав Дечев връчи медали и купи на призьорите. На второ място тази година се класира тимът на Националната професионална гимназия по горско стопанство „Хр.Ботев“-Велинград. Със сребърни медали от Хасково си тръгнаха учениците от отбора на националната професионална гимназия по горско стопанство“ Сава Младенов“- Тетевен.

    Много предметни награди участниците получиха от спонсорите , Държавно горско стопанство- град Хасково и изпълнителната агенция по горите.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини