От х:

Днес в x:

Харманлиец: Депутат отмени фиш на МВР. Той отрича и твърди, че го е платил

    "Хасковски депутат е глобен за неправилно паркиране на лек автомобил и след скандал с униформени, фишът е отменен." Ситуацията се е разиграла на главната улица до общинската администрация в Харманли около 11 часа на 22 април тази година, твърди харманлиецът Николай Георгиев, който публикува и снимка от момента на нарушението. На фотосът се вижда, че луксозната кола е спряна в лентата за насрещно движение, близо до пешеходната пътека.

    Георгиев обясни, че снимката е правена от негов познат и беше категоричен, че лекият автомобил Фолксваген Пасат е бил шофиран от депутата д-р Георги Станков от ГЕРБ. След като е глобен, лично народният представител вдигнал скандал на униформените от патрулния автомобил, които съставили фиш за неправилно паркиране за автомобила на народния представител, твърди Николай Георгиев.

    "Депутатът се е държал арогантно със служителите на полицията, след което отива при началника на Районното управление в Харманли и дежурният патрул е привикан в управлението. Веднага фишчето е било анулирано от началника на Районното управление на полиция в Харманли", пише Николай Георгиев в профила си в социалната мрежа. "Ако беше някой случаен гражданин, дали при явно нарушение, фишът ще бъде анулиран?", пита харманлиецът. Той се опасява, че документът може да отлежава в някое чекмедже, след като се разгласи случаят.

    Потърсен за коментар депутатът д-р Георги Станков категорично отхвърли обвиненията за саморазправа с униформени и отрече да е оказвал натиск върху полицаите от патрула и върху началника на полицията в Харманли. "Единственото вярно е, че имам фиш за неправилно паркиране, който вече съм платил. Сгрешил съм като съм паркирал в нарушение и адмирирам действията на полицаите, защото така трябва да бъде. Длъжен съм да си платя", заяви народният представител, който изпрати копие от фиша и обеща да представи копие от платежното, защото в момента не е до него. Той обаче заяви, че датата на нарушението е различна от посочената и твърди, че глобата му е за друг автомобил. Според него публикуваната във фейсбук информация е лъжа и смята, че се прави на политическа основа, защото идват избори и целта е името му да бъде опетнено. Заяви, че ще си търси правото по съдебен ред.

    Потърсен за коментар за изясняване на ситуацията началникът на Районното управление в Харманли Пламен Митев лаконично заяви: "На по-късен етап" и затвори телефона.

    Шефът на Областната дирекция на МВР в Хасково ст. комисар Ангел Цанков отказа да коментира случая.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (22)

    • 1
      Ва
      Ваню
      99 -15
      19:09, 8 май 2019
      Защо бе долен селян от герб , защо бе ?
      • Н
        Н
        74 -15
        20:14, 8 май 2019
        Защото само това могат!Нямат чест!
      • 73
        73838
        48 -6
        03:38, 9 май 2019
        Този депутат е толкова нагъл че се мисли за господ да ди подава и той оставаката
      • Ху
        Хулиган
        25 -2
        07:38, 9 май 2019
        Пъската не е ли главен санитарен инспектор на републиката?
      • Ай
        ай стига де
        35 -3
        10:25, 9 май 2019
        И как един фиш имал , пък друга дата пък за друга кола .плащал съм ама не тоя фиш.С дна дума рецидивист съм, платих друг фиш ама тоя успях да го отменя.
        И Полицията се чуди какво да обяснява, на по-късен етап , или отказват коментар. Пъската сто процента е плашил и уволнявал наред- " Мама ви.. на кого пиете фиш бе, ти не заеш ли чия е тая кола бе, ей от утре не си на работа ...и тн и тн..незензурните изрази ги спестяам
        Докато гласуваме селски ветеринари с диагноза "селяндур" да стават депутати така ще е. Нямам нищо против селяните селянин е гордост обаче селяндур е ей такива като тоя.
        инаяла се въшка излезнала на челото.
        До вчера сурна москвичи и жигули днес лъскави лимузини...и как моле ви се посмели да го глобяват абе ей те не знаят ли кой е той бе?
      • Ей
        ЕЙ така
        17 0
        12:54, 9 май 2019
        Щото можииии гробаря
    • 2
      Пл
      плешив
      54 -4
      20:23, 8 май 2019
      Абе една торта по-скъпа ли е от тоя фиш?
    • 3
      Не
      Нели
      64 -5
      20:30, 8 май 2019

      Дайте за пример някой дето да има чест и да не се възползва от облагите като е на власт.Ето такива сме.Отиват във властта основно за да вземат и смятат че са над законите.Докато не се промени това няма да се оправим.Обаче не можем да очакваме от всички да изпълняват съвестно задълженията си и да не се възползват.Точно за това трябва да има справедливост и наказание когато някой се възползва и се има за недосегаем.И като извод мога само да кажа: Справеливоста и наказуемоста са много важни, изключително важни.Даже ще отида още по далеч те са жизненоважни вече за нашето общество.Стигнали сме дотам да наказваме тези които сочат недостатъците и изискват да бъдат наказани престъпниците.Стигнали сме до там да не наказваме престъпниците, а тези които ги сочат.Представяте ли си колко сме прогнили.Няма оправия ако няма справеливост и наказуемост.Герб, това се отнася с пълна сила и за вас.

    • 4
      Бо
      БОКО ПЛЪХА
      81 -11
      20:38, 8 май 2019
      Този каун от Герб има една от най-мишите , долни и подли физиономии които съм виждал. Не ми го побира ума как такива хора попадат в парламента сериозно.
      • Пи
        Питайте Делян Добрев
        64 -7
        21:02, 8 май 2019
        Този , човек от снимката май винаги се е правил на "голям", въпреки , че е строен миньон.Затова и бабите от Любимец го кръстили Пъската.Злите езици на баби клюкарки казват , че наш Делянчо му е помогнал за листата на избираемо място, защото закрилял склада на баща му когато продавали салами.Бях пиян когато го чух и не вярвам на тези клюки, но ако е вярно нека бат Бойко да му бере срамотиите.
    • 5
      На
      Нар
      41 -6
      21:20, 8 май 2019
      За паркиране в насрещното, трябва да има движени в насрещнот(каране в насрещно)..
      Глобите не трябвали да са значително по големи за движение в насрещното по предложение на ГЕРБ.. Мисля че бяха хиляди лева 1000лв или 2000лв нещо такова..? Даже тънко е минал мошмурока
    • 6
      На
      Нар
      40 -7
      21:25, 8 май 2019
      Той празен тоя фиш, и много смачкан явно гняв е имало 😀 депотати да не са нещо на промоция какви са тея 20лв само мойте ли са по 50 😀??
      • То
        тодор живков
        11 -24
        21:46, 8 май 2019
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • На
        Нар
        31 -7
        21:57, 8 май 2019
        Ше търкате нара скоро време вие... И пак Нар ше се пиша
    • 7
      Ни
      николайчо
      19 -30
      23:43, 8 май 2019
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 8
      76
      76987099
      39 -4
      00:51, 9 май 2019
      Депутат съм прост ,
      ама съм на пост
      ....
      Свинаря Тенчо стори ме уфчар
      на простия матриал
    • 9
      Се
      СЕМКАТА
      32 -5
      11:23, 9 май 2019
      По нагло, по-долно, по-безочливо, по-мръсно същество от семката няма.
    • 10
      12
      123
      24 -2
      12:52, 9 май 2019
      Не мога да разбера защо тези, които имат финансови възможности не плащат такива дребни суми, ами гледат все да ги избегнат. За тях трябва даже да са двойни глобите по размер. А пък хората с ниски доходи си плащат като попове, че ако има лихви и тях....
    • 11
      Ка
      каунче
      21 -2
      14:27, 9 май 2019
      Безсрамие.. Забравиха , че ние им плащаме заплатите и вместо да дават пример те наглеят.Да подава оставка, че голямата метла идва. Толкова и директор беше само интриги и прах в очите на хората...
    • 12
      Ма
      Марийка
      18 -1
      15:28, 9 май 2019
      Не го винете човека, при мене беше в кметството... Нали той ми дава акъл какво да правя и кого да назначавам. Объркал се и вместо на служебния паркинг на общината спрял отпред на входа. Ама ние двамата бързо СЕ ОПРАВИХМЕ!
    • 13
      До
      До Нара
      1 -11
      19:42, 9 май 2019
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 14
      Ив
      Иван
      16 -2
      20:55, 9 май 2019
      Идилията на Станкови и Сие трябва да приключи! Етика,морал,култура и ценностна система липсват при лешоядите,като тях !
    Последни новини