От х:

Днес в x:

Работят ли институциите? - хасковлия отново сигнализира за паркирани тир и автобус в локалното в „Орфей“

Изображение 1 от 4

    Локалното платно в хасковския квартал „Орфей“ отново се превърна в паркинг за автобуси и тирове, сигнализира мъж, живеещ в района.

    Haskovo.net писа за случая преди по-малко от месец, когато хасковлията се оплака, че периодично в платното над бившата бензиностанция „Шел“ паркират тирове и автобуси, което ограничава паркоместата за живеещите в квартала. Тогава след репортерско запитване, от Община Хасково заявиха, че в администрацията няма постъпил сигнал за ситуацията, но казаха, че ще бъде извършена проверка с цел установяване на водачите на въпросните превозни средства и вземане на административно отношение. Причина за предвидената глоба е забраната такъв тип превозни средства да нощуват в кварталите, като те трябва да престояват в собствени бази или в обособени паркинги. Призоваха гражданите в подобни случаи да подават сигнал на дежурния телефон на Община Хасково - 038 664 166 или на спешния телефон 112 с цел да се реагира своевременно.

    Днес ситуацията отново се повтори. Около 15:30 часа в локалното платно имаше паркиран тир със софийска регистрация и автобус с кърджалийска регистрация. Очакваше се на място да пристигнат служители на Общинска полиция за проверка на ситуацията.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (10)

    • 1
      Ti
      TIR
      32 -3
      16:20, 4 окт 2023
      ако общинска полиция работят както трябва и глобяват всеки неправилно спрял всичко ще се оправи, но те не работят,гледат само да мине деня
      • Гр
        гражданин
        27 -4
        17:03, 4 окт 2023
        Въобще никаква полиция няма покрай тези избори!
        На кръстовището на ул. Дунав и бул. Раковски са се загнездили банда от няколко измамника вероятно гастрольори и просят пари от автомобилите спрели да изчакат на червен светофар. Подават през прозореца малко байряче и някаква бележка уж за помощ за глух човек и искат 4 -5 лева . А и самите те се правят на глухи а ко ги питаш- И това всичкото се случва в най-натовареното време, в час пик на обяд и след 16 часа. Много добре се разбира че тези са измамници, защото запомнят кой не им е дал пари и на следващия път заобикалят колата.

        !!!!Ако има наистина полиция да си погледнат записите на видеокамерите на кръстовището за няколко дена назад!!!!!
    • 2
      Пе
      ПЕДАЛОВРЪТКО
      14 -14
      17:09, 4 окт 2023
      искам вело алей да си въртим педалите на спокойствие.
    • 3
      Та
      Така ли
      7 -14
      18:19, 4 окт 2023
      Че вие гуми не можете ли да режете? Бучнете им едн... Виж коментара
    • 4
      Ее
      еееее
      26 -2
      19:00, 4 окт 2023
      Трябва ли да се отива към саморазправа? Заглавието е хубаво - има ли институции? Така свикнахме институциите да не работят че даже вече не ни прави впечатление, а не бива. Продължавайте да ги снимате да видим кога ще се сетят полицаите да почнат да глобяват и да спрат да спират там. Защо има правила като никой не ги спазва?И защо има такива служби като КОРЗ? С какво се занимава КОРЗ?
      • Ру
        Румен
        7 0
        10:22, 5 окт 2023
        КОРЗ по-цял си вършат частната работа със служебните автомобили! Напълно излишна служба...
    • 5
      А.
      А.В.
      11 -15
      23:14, 4 окт 2023
      Еий тва българите сме гадно завистливо племе, на т... Виж коментара
      • ??
        ??????
        17 -2
        07:46, 5 окт 2023
        Какво завистливи племе бе ? Защо има правила като не ги спазваме? Защо са необходими? Ами това е място за паркиране на частни автомобили. Ако беше тирпаркинг щеше да пише. Като правиш бизнес ще си оставяш автобуса или тира където му е мястото. Ако искате да сте в Европа ще спазвате правилата иначе си отивайте на село. Кой е виновния сега тука? 1. Автобусът и тира не им е местото да спират там 2.Тези които глобват за реда трябва да го съблюдават и да не позволяват това да се случва. И как така според вас стана виновен обикновеннив човек който протестира? Виновни са първо тоя дето спира където не трябва и второ службата която съблюдава за реда.... и на единия виновен и на втория му е крив гражданина който се оплаква .... е как ще я оправим тази държава?
    • 6
      Ха
      хахахаха
      8 0
      09:36, 5 окт 2023
      служба Корз работи избирателно.гледайте пред кое заведение има непрекъснато коли и никой не ги глобява. затова пък пред други заведения редовно вдигат колите.Играем си на наши и ваши
    • 7
      Ал
      Алеко Константинов
      2 -1
      22:22, 5 окт 2023
      Цяла България е Пази Боже, сляпо да прогледа! Гласувайте пак за Дечев, Иванов,Кирчо,Кокорчо и Слави! Прост народ,слаба Държава!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини