От х:

Днес в x:

Победителите в конкурса "С България в сърцето" получиха наградата си

Изображение 1 от 2

    Организаторът на конкурса с „България в сърцето“, Атанаска Велчева, връчи голямата награда на победителите – Iб клас от ОУ „Христо Ботев“, село Градина.

    83 паралелки и групи от детски градини от цяла България се състезаваха в идеите си за украса на класната стая по случай Деня на свободата 3 март.

    Жури, съставено от специалиста по протокол Димитър Димов, рекламния мениджър Димитър Бонев и учителката по изобразително изкуство Зорка Каразапрянова избраха победителите.

    Първокласниците получиха 300 лв., които ще използват за екскурзия до връх Шипка. Изборът им не е случаен- те вече знаят историческите събития, с които е свързан той. Госпожа Велчева ги препита дали са научили какво е значението на цветовете в българския трикольор и те отговориха вярно. Изненада за класа и учителките му Гинка Иванова и Росица Атанасова беше голямата торта с логото на конкурса в цветовете на българското знаме. Много развълнувана и приятно изненадана от класирането беше и директорката Пенка Петкова. Всички заедно запечатаха момента със снимка.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини