От х:

Днес в x:

9 °C

КАТ инспектира околовръстното, пускат го днес

  Инспектори от КАТ обходиха околовръстния път на Хасково, за да преценят дали вече може да се пусне движението след ремонта му.

  Автомобилният поток да бъде пропуснат още днес по близо три километровото трасе. В следобедните часове ще са последните огледи на терена.

  В момента товарните камиони и автобусите минават през града- по Кърджалийска и през бул“ Илинден“, което в час пик създава задръствания.

  Реновирането на околовръстното шосе на Хасково трябваше да бъде завършено още през септември, срокът за приключване беше удължен до края на ноември от строителната фирма-изпълнител на проекта-хасковската АБ"АД". Като причина за проточването бяха посочени изискванията на Пътна полиция за маркировките и знаците по трасето и прецизирането на местоположенията им.

  От КАТ вече правят няколко огледа на приключенrият, според строителната фирма и Областното пътно управление ремонт. Очакванията са днес да е последният от тях преди движението около града да бъде отпушено отновор към 15 часа.

  Haskovo.net
   

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (6)

  • 1
   12
   123
   4 0
   14:42, 11 яну 2019
   най - после :D :D
  • 2
   +-
   +-
   1 -2
   15:01, 11 яну 2019
   Хубава новина, ама Хасково НЕТ, какво е това нещо КАТ?!
   Журналисти сте, а назовавате нещата като прадядо ми от село!
  • 3
   А
   А
   4 0
   16:55, 11 яну 2019
   детелината към Узунджово кога ще я довършат?Няма мантинели,а моста се залежда и някой ще излезе от пътя.Освен това след 5-тия км към Подкрепа има остатъци от дърветата,които рязаха през лятото и вятъра ги е издухал към пътя.
  • 4
   Аб
   Аб
   0 0
   07:08, 12 яну 2019
   КАТ да Видят пътя за Симеоновград. Пропаднал няма маркировка и на много места има дупки. На разклона за с. Воден липсват знаци
  • 5
   А7
   А7
   0 0
   18:04, 13 яну 2019
   Пътят за Узунджово е опасен. Пропаднал е от двете страни на шосето, пълен с дупки и неравности още от времето на строежа на Магистрала Марица, когато тежките камиони го съсипаха безмилостно и безотговорно Отговорните институции да се самосезират, а не само да се чудят какви глупави начини за купуване на винетки да измислят. Много от хората, които се нуждаят от винетки нямат интернет на село. Как да си купят тогава, за да довърша дата с колата до града. Абсурди, абсурди още колко ...
  • 6
   А7
   А7
   0 0
   18:07, 13 яну 2019
   Пътят за Узунджово е опасен. Пропаднал е от двете страни на шосето, пълен с дупки и неравности още от времето на строежа на Магистрала Марица, когато тежките камиони го съсипаха безмилостно и безотговорно. Отговорните институции да се самосезират, а не само да се чудят какви глупави начини за купуване на винетки да измислят. Много от хората, които се нуждаят от винетки нямат интернет на село. Как да си купят тогава, за да отидат с колата до града. Абсурди, абсурди още колко ...

  Хороскоп за 27.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Уверени в правотата на мислите си, ще поставите условие пред онези, с които работите за конкретни изпълнения и обвързаности, които ще променят резултатите ви, но в положителна посока. По този начин ще продължите спокойно напред, със защитени интереси и добре свършена работа.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днешните ви ангажименти ще ви срещнат с нови и интересни хора. Ако дейността, с която се занимавате е в сферата на услугите, изгледите за успех нарастват значително. Трудно ви е да откажете помощ на ваш близък, колкото и да сте затрупани с работа. Успявате да постигнете желаното при преговори, които отдавна водите.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Трудностите ви не са непреодолими, но ще ги решите по-леко, ако потърсите съдействие. Вървите в правилната насока, нужно е още време и търпение. Станете по-дружелюбни към онези, които ви помагат и ви се възхищават. Не си давате сметка, че без тяхната енергия не бихте стигнали до там, където сте.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Имате енергия, но не пренебрегвайте прекалената си натовареност. Работата ще ви погълне и това няма да се хареса особено на интимният ви партньор. Изяснете чувствата си, споделяйте повече време заедно. Финансова договореност ще повиши доходите ви.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Сблъсквайки се с професионални и финансови проблеми, ще търсите начини за решаването им. Затрудненията ще ви мотивират да се мобилизирате и в тази връзка ще покажете не проявени до сега достойнствата на характера си. Избягвайте конфликтите, за да не разпилеете енергията си напразно.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Неразрешени служебни въпроси ще ви подтикнат да изразите по-ясно позицията си и да приключите с тях. Аргументирано ще защитите идеята си за промяна в организацията на работното място или общият ви бизнес. Не пренебрегвайте мнението на колегите си и не се дистанцирайте, за да вървят по-гладко нещата ви.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Емоционални пристрастия ще ви тласнат към човек, който меко казано не ви заслужава. Не позволявайте на чувствата да замъглят разума ви и бъдете прагматични. Имайки адекватно поведение към случващото се наоколо, ще получите предимство в предстоящи събития. Ако от вас се очаква отговор – на бързайте, помислете.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Делата, които сте планирали да се осъществят бързо, ще се забавят не по ваша вина. Оставете настрана вълненията на колега, който се опитва да ви натоварва с проблемите си. Едва ли можете да му помогнете, а и по-скоро той ще ви попречи да свършите част от своите намерения.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Текущи проблеми ще ви поставят в условия да избирате една или друга възможност за решаването им. Пряката ви заетост също ще ви ангажира и по-малко време ще ви остава за личен живот. Доверете се на хората край себе си и не търсете причини да разваляте вече договорени условия.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Проявената инициатива днес ще даде резултати, очакват ви ползотворни срещи и постигане на договорености. Доказване на професионални качества и други придобивки. Развитията в личния ви живот ще продължат и занапред, въпреки, че някои от вас не мислят така. Не са изключени здравословни неразположения, вземете мерки.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Дългоочаквано събитие ще ви донесе много настроение и радостни вълнения. Възползвайте се от благоприятната обстановка, притесненията ви ще отпаднат и ще покажете най-доброто. В личен план ще си задавате много въпроси, за цената на успеха, за любовта и други не по-малко важни неща за вас.
  27 яну 2020
  Последни новини