От х:

Днес в x:

Хасковлии: Слави направи реклама на властта с интервютата си

80.5 процента от участвалите в анкетата на Haskovo.net “Провокация или реклама на властта са интервютата в “Шоуто на Слави” са на мнение, че това е кризисен пиар и лъскане на имиджа на властта. Този отговор са посочили 334 от общо гласували в допитването 415 читатели.

На обратното мнение са 19.5 на сто или 81 участници. Те са предпочели отговора “Водещият провокира първите хора в държавата и има резултати”.

Анкетата няма представителен характер, но дава обща предствата за нагласите в обществото. Тя бе провокирана от интервютата с премиера Бойко Борисов, главния прокурор Сотир Цацаров, омбудсмана Мая Манолова, председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. Поканен бе и президентът Румен Радев, но той не се отзова.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (13)

  • 1
    Ko
    kovo
    37 0
    09:53, 5 дек 2018
    „ Пием, пеем буйни песни и зъбим се на тиранина;
    Механите са нам тесни – крещим „Хайде на Балкана!“
    Крещим, но щом изтрезнеем, забравяме думи, клетви
    и немеем и се смеем пред народни свети жертви!“
  • 2
    Ed
    Edin
    39 -1
    10:21, 5 дек 2018
    Реклама на властта не беше според мен намерението на Трифонов. По-скоро мислеше, че ще може да направи неудобно и провокативно интервю, но не стана заради един огромен проблем, а той е, че Слави Трифонов е крайно некомпетентен и неподготвен по фундаментални въпроси на държавното управление. С две думи - пълен некадърник. Добре е, че хората, които се бяха подлъгали по него имаха възможност да видят за какво става дума. Когато дори и неукият Борисов има повече познания от теб в сфери като бюджет, съдебна система, парламентаризъм и т.н., няма как да имаш претенции да си нещо повече от комедиен водещ.
    • Др
      Друг
      1 -27
      10:27, 5 дек 2018
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • Ed
      Edin
      24 0
      10:42, 5 дек 2018
      Аз мога да пиша коментари в който си поискам сайт - малък или голям, местен или централен, новинарски или не. Времената, в които беше забранено да се коментират управляващите и тези с претенции да управляват отдавна минаха, за ужас на комунисти и всякакви подобни дегенерати. А относно моите познания не се грижи, в крайна сметка аз не съм тръгнал с претенцията да управлявам или да громя управляващите в тв интервюта, което не означава, че не мога да имам елементарни изисквания към тях като например да знаят как се измерва външният дълг. И да, със сигурност има хора с много по-солидни и задълбочени познания от тези на Трифонов, които обаче масовият българин не би избрал на избори, той си иска спаситля и толкоз.
  • 3
    11
    111111
    3 -4
    11:00, 5 дек 2018
    Времената, в които беше забранено да се коментират управляващите и тези с претенции да управляват отдавна минаха, за ужас на комунисти и всякакви подобни дегенерати.

    Дали нЕ МОЖЕШ да пишеш и говориш за СИСТЕМАТА или МОЖЕШ но ТЯ не те ЧУВА са ДВЕТЕ страни на МЕДАЛА ВЛАСТ Неудобните КОМЕНТАРИ ги ТРИЯТ и НЕУДОБНИТЕ автори ги БЛОКИРАТ
  • 4
    Тежко на народ който се оставя да го водят и управляват шутове и циркаджии като учиндолският шут и цигулар Славчо а още по зле са тези които го харесват
  • 5
    Во
    Водач
    14 0
    11:26, 5 дек 2018
    А някой от Вас помни ли ,когато при Слави гост беше журналистта Васил Иванов...ъъъ май не го излъчиха,щото имаме голяма свобода на словото.
  • 6
    Го
    Голата истина
    19 0
    12:04, 5 дек 2018
    Тоя Славчо и майка си би продал за пари !
  • 7
    Сл
    Слави се изложи
    14 0
    13:07, 5 дек 2018
    Слави си мислеше,че с нагласените си въпроси ще унижи Борисов и ще извади от това интервю някакви дивиденти за себе си,но просто се изложи с крайната си некомпетентност.
  • 8
    4-
    4-юли
    1 -3
    18:50, 5 дек 2018
    Много знаете и накрая 50 човека на площада в Хасково.. Няма да защитавам Слави, защото не е нужно.. Вие не може да разберете че тои сгреши с идеята да задава зрителски въпроси, той не е нито журналист, нито политик..а и министри няма да му казват, има сценаристи... Затова се пънеше да събира специалисти цяла година, които евентуално да работят за България.. Кажете кога Слави е твърдял че иска да управлява или да е премиер и т. н?
  • 9
    Ма
    МАНГО
    4 0
    19:06, 5 дек 2018
    Най-вероятно сте виждали как се движат куклите на конци?
    Ей така се движи и С.Т.Т.
    Той е независим - защото от него НИЩО не зависи.
    Тези в политиката са така обиграни и държат лостовете, че и ще докажат, че сестра ти е к...а, без да имаш такава.
  • 10
    Се
    СЕЛО
    2 0
    20:38, 5 дек 2018
    Какъвто водещия , такива и интервюираните... Единия си гони келипира , а другите си спасяват кожите ....Дали ще успеят....А къде са гражданите.....Тука е "лошия човешки материал"....за радост на управниците ...а в чужбина бачкат и си гледат със сълзи албумите със снимки от България ...и стискат зъби....Младежите поизлязоха по улиците на градовете в България и веднага ги обвиниха ,че някой ги яхва.....Да , яхва ги мизерията и липса на перспектива-Не всички могат да са в комсомола на властта...А от интервютата дивиденти май не изкара никой...
  • 11
    Ja
    Jack Bauer
    0 0
    20:47, 5 дек 2018
    Наскоро в хасково.нет имаше една статия, на която забраниха коментарите. Нещо за нея?
Последни новини