От х:

Днес в x:

Красавици от Мис България – Хасково гостуваха на конкурса в Стара Загора

Изображение 1 от 5

    Силно хасковско представителство на красивата част от региона присъства снощи по време на конкурса „Мис Стара Загора област“.

    В един от емблематичните нощни клубове на града под липите за Хасково дефилираха Мюге Раиф, която на тукашния конкурс стана втора подгласничка, Ивана Росенова и Кристина Иванова. Според регламента, момичетата от юга имаха право да се включат само в разпределянето на съпътстващите награди, извън официалната класация на Старозагорския конкурс. Така Мюгле стана лице на Модна агенция „Интерсаунд“, а Кристина – лице на Клуб „Белвю“.

    Регионалният мениджър на Интерсаунд Адриана Добрева беше част от журито, а хасковската топ гримьорка Снежана Ненкова се погрижи за перфектната визия на красавиците от Хасково.

    До финалният подиум в конкурса в Стара Загора стигнаха 10 финалистки, след кастинга, на който се явиха 20 претендентки за короната. А тя украси главата на Мария Петрова от Стара Стара Загора, която директно отива на Националния конкурс, който ще се проведе в София на 30-ти ноември. Там ще състезават и 17-годишната димитровградчанката Паола Стефанова, която е Мис България - Хасково, както и Мирела Бойчева от Симеоновград на 22 години.


    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини