От х:

Днес в x:

28 гола в ученическите игри по футбол в Хасково, ФСГ с най-много попадения

    28 гола бяха отбелязани в мачовете от Общинския етап от ученически игри по футбол, които стартираха от днес на закритото футболно игрище на тенис кортовете в „Кенана“ в Хасково.

    В първия двубой при учениците от 5 до 7 клас учениците от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ победиха ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ с 8:1 гола. Възпитаниците на ОУ „Шандор Петьофи“ се наложиха с 5:2. При третата среща от същата възрастова група беше отсъдена служебна победа с резултат 3:0 за СУ „Васил Левски“, тъй като възпитаниците на ОУ „Св. Климент Охридски“ не се явиха. По-големите ученици от 8 до 10 клас от „Васил Левски“ пък отнесоха тотално поражение с 0:12 гола от връстниците си от Финансово-стопанската гимназия „Атанас Буров“.

    Следващите срещи от първенството за ученици ще се проведат на 9 ноември. Полуфиналите са на 13 ноември, а на 15 ноември са финалите в различните възрастови групи. Отборът-победител ще играе в областното първенство за ученици, обясни младши експертът в община Хасково Деян Александров.

    Ученическите игри се организират от община Хасково със съдействието на областния съвет на БФС в Хасково. В програмата са включени състезания по баскетбол, бадминтон, тенис на маса, шахмат и волейбол.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини