От х:

Днес в x:

Голяма ВиК авария оставя 30-тина сгради без вода до довечера

Изображение 1 от 4

    Голяма ВиК авария наводни хасковската улица “Клокотница”, а водата се стича надолу към “Банска”. На място е авариен екип на водното дружество, начело с шефа на район “Хасково” във ВиК Лозко Лозев.

    Той обясни, че водопроводът е стар, на повече от 60 години и често гърми. Лозев допълни, че водата е спряна, засегнати са 30-тина къщи на “Клокотница” и съседните улици.

    “Аварията ще бъде отстранена в рамките на деня, но може и да се позабавим”, уточни Лозев.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Бе
      Без думи
      10 -3
      21:14, 3 сеп 2018
      Няма ли да вложите някой лев за тръби господа от вик! Само ни тормозите!
    • 2
      Бр
      Бря
      13 -5
      08:11, 4 сеп 2018
      Шест човека гледат и никой не работи. Ако с гледане се оправяха аварии, досега тръбите в Хасково да са сменени. За една авария шест човека? А водата 3лв.
      • Du
        Dumper
        6 -6
        09:47, 4 сеп 2018
        На снимките се вижда, че багерът копае, хората какво да правят - да копаят до него и те ли? И понеже Вие, Бря, явно сте експерт, кажете колко работника са нужни за отстраняване на конкретната авария? Може би един да изкопае дупката, и още един - да се справи с проблема. И всичко да стане за 15 минути, нали?
    • 3
      Ам
      аман от разбирачи
      3 -3
      14:40, 4 сеп 2018
      Осем човека за една дупка.. !!!???? Частника ниииикога не би позволил толкова назначения !! Явно герб са назначили много персонал във вик . После водата скъпа, ама много скъпа !!!! Няма ли някой да го купи това предприятие, че да видим качество и наличие на вода в чешмите си!
    Последни новини