От х:

Днес в x:

Техник загина при отстраняване на авария

Техник загина при отстраняване на повреда в хасковското село Подкрепа. Инцидентът станал между 9 и 10 часа тази сутрин, потвърди кметът Ангел Благоев.

Снощи край Подкрепа паднал гръм и изгорели приемници. Тази сутрин пристигнали техници, за да отстранят аварията. Един от служителите се качил на стълб, когато вероятно е бил поразен от електричество. Паднал от високо и загинал на място.

Предстои от полицията да изяснят причината за инцидента.

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (39)

  • 1
    От
    От приятели
    44 -2
    13:27, 29 юли 2018
    Техника се казва Мирослав Петков. Беше само на 30 години... Беше качен на стълба убиец от кабелен оператор БУЛСАТКОМ. ДОКОГА! ДОКОГА! ДОКОГА! Питаме се всички докога немарливостта и безхаберието на дадени фирми, ще пращат децата и приятелите ни на сигурна смърт! Искрено се надяваме Държавата и институциите в нея да си свършат този път работата, за да бъде овъзмезден отнетия по такъв начин, един млад живот!
    • Жи
      Жител
      30 0
      17:27, 29 юли 2018
      Ако не се лъжа това момче ни инсталира телевизията или интернета и като си говорихме се похвали,че приятелката му има нещо общо с Подкрепа.Много добро момче!Жалко за един млад живот!Искрени съболезнования на семейството!!!.
    • Zl
      Zlatka
      15 0
      02:16, 30 юли 2018
      За този инциден са виновни фирмата Бусатком че не предоставят на служителите си предпазни ръкавиьи и каски. В тази държава трябва да има справедливост и държа да кажа да бъде съдена фирмата. Момчето няма да се върни нека си понесът последствията Булсаткома Родителите си пращат децата да работят и накрая фирмата ги убива с тяхното безхаберие и неотговорност. И как и кой според вас би останал в тази фирма никой няма да остани дано останат без служители вместо да убиват децата. Мислите ли как се чувстват родителите но на фирмата не им пука за тях е важно работници да има затова трябва да бъде съдена фирмата.
  • 2
    Те
    Техник
    27 -1
    15:23, 29 юли 2018
    Колко още семейства трябва да се почернят за да си отвори някой очите и да предотвратят убийствата . Фирмата убиец трябва да си понесе последиците
  • 3
    Ди
    Димитрова
    30 -1
    15:31, 29 юли 2018
    Почерниха едно семейство,буквално го затриха! Хайде сега на съд Булсатком! Жалки сте,бизнеса,услугите и интересите ви! Докато за вас това е просто бизнес,сега една майка никога няма да може да прегърне сина си,а този син в разцвета на младоста и живота,няма да създаде сем.,да се радва на деца ... Вашите мизерни заплатки,нехайство и неорганизираност,доведоха нещата до тук! Пожелавам ви същата болка,само тогава може да разберете,че не всичко е бизнес и пари!
  • 4
    Ру
    Румен
    26 -1
    15:45, 29 юли 2018
    Нека виновните си получат заслуженото за да не си отиват повече невинни млади хора. Дано Миро почива в мир !
  • 5
    Ан
    Анонимен
    22 -1
    17:37, 29 юли 2018
    БУЛСАТКОМ трябва да си понесат наказанието и поемат отговорност за случилата се трагедия, защото вината е изцяло тяхна!!! Нека не позволяваме УБИЙЦИТЕ за пореден път да се измъкнат ненаказани!!!
  • 6
    Ан
    Анонимен
    19 0
    19:15, 29 юли 2018
    Булсатком почерниха едно невинно семейство
  • 7
    От
    ОТ Анонимен
    21 0
    20:57, 29 юли 2018
    Фирмата БУЛСАТКОМ да поеме отговорност!!!
    Съболезнования на семейството!
    Миро бе прекрасно, точно, коректно, умно, можещо,всеотдайно, добро момче, внук на моя много близка приятелка, но вече го НЯМА...!
    Отиде си един невинен млад мъж на 30 години в разцвета на младостта си, без да успее да създаде, семейство, дом и дечица....! Мир, покой и светлина на душата му!
    Той е извършвал задължения, за които е нямал нужното ел.образование и техническа обезопасеност, поради което се е стигнало до ужасната трудова злополука!
    Фирмата БУЛСАТ КОМ да поеме отговорност!!!
    Изключително безхаберие от тяхна страна!
    В този тежък момент фирма БУЛСАТКОМ не се е обадила на почерненото семейство дори да поднесе съболезнования...,
    не е предложила финансова помощ за погребението в този толкова тежък и труден момент за тях!
    Явно БУЛСАТКОМ бяга от всякаква отговорност а това е трудова злополука...
  • 8
    Аб
    Абонат
    16 0
    21:08, 29 юли 2018
    Какво става бе хора отново ПОЧЕРНЕНО СЕМЕЙСТВО къде са дружествата, какво се случва в тази корумпирана държава. Не стига че ни лъжат нас абонатите на БУЛСАТКОМ ами сега и работниците взеха да си убиват. Срамота съд за такива.
  • 9
    Ва
    Ваня Митева
    20 0
    21:09, 29 юли 2018
    БИЛСАТКОМ Убиици!!!
    Братовчет ми загина толкова нелепо...а те ни съболезнования..ни с кокво да помогнем..безсрамници...няма с кокво да се оправдаете !!! По ваше нареждане..с ваша фирменна кора..БЕЗ екипировка...Как спите нощем?
  • 10
    Ан
    Анонимен
    16 0
    21:17, 29 юли 2018
    Видимо си спат съвсем спокойно. За тях човешкият фактор е просто средство за вадене на пари и нищо повече... СРАМОТА!!!!!! СЪД ЗА БУЛСАТКОМ!!!!!!!!!!!
  • 11
    Ан
    Анонимен
    18 0
    21:29, 29 юли 2018
    Нека всички медии, които не са корумпирани да дойдат утре на поклонението в 13,00 часа в Пловдивски гробищен парк, за да заснемат и дадат гласност на случилата се трагедия по вина на БУЛСАТКОМ. Нека не си затварят отново очите пред загубата на един невинен, крехък човешки живот, защото днес е Миро, а утре може да бъде вашето дете, брат, сестра, съпруг или баща!!!!!!
    До този момент нито една национална медия не отрази официално този случай, освен телевизия ЕВРОПА. Това какво ви говори - за една корумпирана държава, крах за държавата и институциите.
    • Сп
      Спаска
      4 -11
      18:50, 30 юли 2018
      Бог да прости момчето! Анонимен, нали не мислите,... Виж коментара
    • Сп
      Спаска Маска
      5 0
      22:21, 30 юли 2018
      A we ей спаске ли си маске ли си не те знам каква си,деца имаш ли нямаш ли,братя и сестри как може да говориш така истината е,че трябва да го изпиташ на собствен гръб за да го разбереш.
  • 12
    За
    Запрянка Василева
    19 0
    21:32, 29 юли 2018
    БУЛСАТКОМ ни отнеха МИРКО . Как бе хора не си обезопасявате обектите и най вече работниците ? Хората който ви хранят и осигоряват охолния живот .До кога БЪЛГАРИНО ще търпиш тези безчинства. БУЛСАТКОМ засрамете се . Почивай в мир съкровище
  • 13
    Ир
    Ирина
    18 -1
    21:47, 29 юли 2018
    Моите съболезнования на семейството...... Който е виновен, трябва да си понесе последствията... А да не остава ненаказан, както обикновено става :(:(... Дано има справедливост поне заради покой на това младо момче :(:(:(
  • 14
    Ан
    Анонимен
    16 0
    22:25, 29 юли 2018
    Според данни, официално публикувани в Търговския регистър, нетните приходи от продажби за 2017 год. на БУЛСАТКОМ ГРУП възлизат на 155 568 000 лв., а печалбата преди данъци и лихви е в размер на 11 646 000 лв. Вижте за каква мега компания става дума, с колко средства разполага, а не може да отдели такива, за да обезопаси и застрахова служителите си, благодарение на които всъщност са спечелени всички тези кървави милиони. Това са “официалните” кървави пари на БУЛСАТКОМ. Фирмата, която даже от куртоазия не се обади да изрази съболезнования и подкрепа на опечаленото семейство.
  • 15
    Ан
    Анонимен
    15 0
    23:32, 29 юли 2018
    Как може такова безобразие и такава безотговорност такава фирма а да се крие, убиици почернихте едно семейство до живот, една майка и един баща който никога повече няма да видят и прегърнат детето си. Убиици които излагат на смърт живота на служителите си.
  • 16
    Ан
    Анонимен
    13 0
    23:47, 29 юли 2018
    Булсатком - фирмата убиец !!!
  • 17
    An
    Anonymus
    15 0
    00:22, 30 юли 2018
    БУЛСАТКОМ трябва да поеме отговорност! Къде е човечността ,къде е честността , къде е любовта към човека къде е справедливостта ? Не се крийте, не потулвайте случая, не бягайте от отговорност БУЛСАТКОМ , не си мислете ,че ще останете безнаказани не мислете ,че с парите ще подкупите съдии или прокурори можете да излъжете или подкупите някои хора ,но ГОСПОД не може да излъжете и да подкупите!!!
    ГОСПОД да упокои душата на Мирослав!!!Нашите съболезнования към опечаленото семейство!!! Не се страхувайте хора ,настана време да надигнем глави и да отстояваме правата си ,,да не се оставяме да ни лъжат и манипулират!! ,Ние знаем всичко!!! ANONYMUS
  • 18
    Гр
    Гражданин
    13 0
    10:39, 30 юли 2018
    Приятели, будни граждани, майки и всички, които не са съгласни с прдължаващите безчинства, призовавам ви нека днес след поклонението се сьберем пред офиса на фирмата убиец булсатком и изразим своето възмущение от случилата се трагедия и загубата на един човешки живот!!!!!! Нека не позволяваме на убийците, дължащи над 10 млн. Лв. На нап да продължават да ни изцеждат и изпиват кръвчицата! Явно е, че имат протекции "на високо ниво", защото пари за осигуровки нямат, но за подкупи имат.

    Нека днес покажем на убийците булсатком, че няма да се примирим и няма да оставим нещата така!!!!!!!!!!!!!!
  • 19
    Що за идиот дава НЕ ХАРЕСВАНЕ на палеца в коментарите !!!!


    Фирмата БУЛСАТКОМ да поеме отговорността към семейството , към лишеното от поколение в разцвета на силите си момче !!!

    Колко още ще си траем, колко ??????????????????????????????????

    ЗАРАДИ по- висшете от нас !!!!????????

    Ако нас ни няма на вас какво ви оставаа лакумии същества!!!!!!!!!
  • 20
    Гр
    Гражданин на града
    9 0
    12:24, 30 юли 2018
    Точно така явно в тази държава няма друг начин!!!
    Къде сте сега господа местно избрани депутати кмет институции-а и националните медии???
    Младите и бъдещето ни загиват като след чума,а определени фирми с много милионни печалби-безчинстват необеспокоявани навред: покровителствани от кой ли не щом парите играят ,а не закона!
    Тъжно и жалко но уви факт- българийо за тебе те умряха!
    Подкрепяме напълно опечаленото семейство все пак всички сме потърпевши -от тоталния срив на системата ни!
    Нагледно показан от фирма БУЛСАТКОМ в случая!
  • 21
    Гр
    Гражданин
    11 0
    15:22, 30 юли 2018
    Дълбок поклон пред мъката на почерненото семейство. Нека вашето ангелче почива в мир и получи възмездие за несправедливо отнетият му живот.

    А сега да питам нещо къде са боклуците и мръсна сган от булсатком. Дано след този случай най-после хората прогледнат и тази долнопробна фирма никога не си намери служите. Мили хора животът Ви не струва 500 лева. Тези убийци винаги са били нагли и безочливи спрямо клиентите си и служителите си.Те нямат грам съвест и съпричастност за тях е важно само да лапат парички без да се погрижат за хората които всъщност им ги вадят , защото без техниците си тази фирма е едно голямо нищо пълна нула.
    На милионите които печелят всяка година а те не са 1-2 много им се свидят по 100-200 лева за работно облекло и обезопасяване на човешкия живот. Алчните им задници ще обеднеят с няколко хиляди направо са за "ореваване" горките собственици. Продажна държава с продажни политижи
    Къде са сега великите гербаджии, къде им е позицията за беззаконията, къде им е обяснението защо на тази фирма не са и направени нужните проверки и санкции относно безопасността. Защо всички медии мълчат - е отговора е само един пари и подкупи - има ли пари хората да умират на никой не му пука нали той се е нагушил другите да се спасяват.

    Дано на тази фирма най-после и се вземе лиценза и никога повече да не получат право на дейност
    синът на тези хора няма да бъде върнат, но нека поне получат покой че има наказн който никога няма да излезнеот затвора.
    Или просто да оставят собственика в ръцете на семейството !!!!!!!!
  • 22
    Сп
    Спаска
    1 -19
    18:57, 30 юли 2018
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Ив
      Иван
      9 0
      20:22, 30 юли 2018
      Как не те е срам!!!!!! Колко ти платиха от БУЛСАТКОМ??????????
    • Ва
      Ваня Митева
      7 0
      20:42, 30 юли 2018
      Абе жена ти деца имаш ли? Човечност? Срам? Кого защитаваш и за коя се мислиш , че смееш да пишеш такива глупости в такъв труден за мнозина момен?! Спаска хахаха някъв гъ..... лизач в Булсат..енергиен вампир...ей такива като тебе трябва Бог да ги наказва! Такива дето майка им и баща им са се срещнали веднаж и са били замесени пари!
    • Да
      Даниел
      7 0
      21:26, 30 юли 2018
      Спаске за какви конкуренти говориш, тук става въпрос за човешки живот!!! Да знаеш само, че хора които мислят по този начин не ги чака нищо добро...
      Но не се притеснявай убийците от БУЛСАТКОМ ще си получат заслуженото !!!
    • И.
      И. В.
      8 0
      21:29, 30 юли 2018
      Президент Миро не беше, но беше мой много скъп приятел. Тука става въпрос за безхаберието на фирми с големи възможности за почивка на шефовете но не и за защитна екипировка на служителите която едва ли струва не повече от 200лв. А кой ти е конкурент нас не ни интересува
  • 23
    Пр
    приятелите
    11 0
    20:03, 30 юли 2018
    НА "Спаска"от БУЛСАТКОМ искаме дакажем ние приятелите на Мирослав СЪД СЪД и само СЪД за вас отидеси един ангел от земята вие нямате срам и жал подлоги на васалите - поне се спрете пред светлата памет на момчето.
    п.с и "спаске" а лайковете на одобрение под всеки коментар и те ли са от един човек това е невазможно..... ЖАЛКИ сте БУЛСАТКОМ имаше стотици хора на поклонението!
  • 24
    Ив
    Ивчо
    10 0
    20:12, 30 юли 2018
    Аз да попитам... Някой виждал ли е работници на кабелен оператор в Хасково да ползват обезопасителна екипировка?!?!?
  • 25
    Ив
    Ивчо
    10 0
    20:17, 30 юли 2018
    Искрен и съболезнования на скърбящото семейство :(
  • 26
    Пр
    приятелите
    12 0
    20:32, 30 юли 2018
    прокуратурата да се самосезира
    да почива в мир момчето
  • 27
    Ив
    Иван
    10 0
    20:33, 30 юли 2018
    СПАСКЕ ти имаш ли деца ма кучко? Само президента ли е човек в тая държава??????????
    Дано на изживееш същото, за да разбереш
  • 28
    Бр
    Брата
    12 0
    20:43, 30 юли 2018
    Не знам спаска ли си пушка ли си но аз неска погребах моя мил БРАТ близнак. Не знам дали ще разбереш мъката която изживявам аз и мойте родителите и близки
    СРАМОТА СРАМОТА СРАМОТА
  • 29
    Ив
    Иван
    10 -1
    20:52, 30 юли 2018
    СПАСКЕ нека за всеки един лешояд и отрепка като теб да има по един такъв стълб в България. Тогава ще станем една чиста и свята Република, всички млади хора от чужбина ще се върнат и няма да има смърт.
    Почивай в мир момче!
  • 30
    Пе
    Петя
    8 0
    23:13, 30 юли 2018
    Спаска!!!! Ти явно не си наред с главния мозък ако изобщо имаш такъв . Ти си срам и позор за обществото
  • 31
    Те
    Теодора
    0 0
    11:49, 1 авг 2018
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
Последни новини