От х:

Днес в x:

Верижна катастрофа с автобус, тролей и Ауди на бул. „Васил Левски“

Изображение 1 от 2

    Верижна катастрофа между автобус, тролей и лек автомобил Ауди затрудни трафика по хасковския бул. „Васил Левски“  тази вечер. За инцидента съобщиха читатели, които изпратиха и снимки.

    По тяхна информация автобусът е ударил първо лекия автомобил, а след това и тролея. Няма пострадали пътници в тролея и лекия автомобил, нито в автобуса. Пред очевидци шофьорът на Аудито обяснил, че набил рязко спирачки заради пресичащи платното жени, когато бил ударен отзад от автобуса.

    Катастрофата затрудни вечерния трафик по булеварда и много шофьори тръгнали да минават между блоковете.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Видяхте ли хасковлии, по какъв път и през какви изкопи ежедневно сме принудени да шофираме, за да се приберем по домовете си или да излезнем някъде. В блок 63 на бул. Васил Левски живеят 105 семейства, средно с по 3 члена, т.е 315 жители на Община Хасково! Срам и позор е , че толкова много хора са заложници на некъдърността на управата на Общината. Изпратени са няколко писма, чухме хиляди обещания и до ден днешен нищо! Като данъкоплатци на тази община настоявяме незабавно да се асфалтира или бетонира отбивката към блока ни!Има села с по добри пътища! Срам и позор! Децата ни ежедневно играят в калища и неокосени поляни!Няма по- некадърно управление от настоящото! Нито един път не напръскаха за кърлежи около блока ни! Такава цигания ни е обзела, че сме в едно със съседите в Република! На тях асфалтирахте улиците? Нали? Защото са изрядни данъкоплатци! ? Циганска държава, ей!
    • 2
      Чо
      Чобанина
      27 -6
      20:33, 3 юли 2018
      Долу Беливанов, оставка некадърнико !!!
    • 3
      Ta
      take it
      16 -2
      21:56, 3 юли 2018
      Зад жп гарата хората от години чакат поне чакъл да сложат,но кой ще те погредне там.
      Колко пъти са молили и не.Линейка неможе да иде .Срамота.
    • 4
      Аз
      Аз
      2 -2
      09:21, 4 юли 2018
      Аз предлагам да затворите всички изходи към другия край на булеварда, ще се разхождаме до кръстовището на Дунав там поне светофар има какво толкова 1 км до магазина. Настояваме за една адекватна пешеходна пътека с легнал полицай.
    Последни новини