От х:

Днес в x:

Хасковлии: Два пъти чупим детската количка заради разбит тротоар

Вече два пъти чупим детската количка зарази напълно разбит и пропаднал тротоар точно до пешеходния мост на зеленчуковия пазар, пише във възмутено писмо до Haskovo.net нашият читател Михаил.

В писмото си той разказва и одисеята с това място. „Преди година приложихме снимки на въпросния кратер в едно приложение, което видиш ли, щеше да оправи града след сигнали от гражданите. Тогава от общината беше заявено, че предстои ремонт в най-скоро време“.

Както се вижда от снимката обаче, това не се е случило досега. „Налага се да се борим с този кратер всеки път, щом излезем с количката и вече на два пъти я повреждаме. Отстрани тротоарът е много висок и се налага да минаваме точно през разбитото място“, обяснява нашият читател. И завършва иронично: „Предполагам, че докато поправят 10-те плочки, детето ни ще тръгне на училище...“

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Не
    Незапознат
    1 -1
    22:49, 1 юли 2018
    По иронично ще е ако неговото дете тръгне на училище а това си е още така.Иронията нито пък обещанията на общинарите няма да спре да чупи количката ви.Така че по добре намерете алтернативен маршрут макар и да е малко по дълъг.
Последни новини