От х:

Днес в x:

Общината: Шахтите се ремонтират поетапно, боклукът в дерето е чистен многократно

Изображение 1 от 2

    Затлачените и запечатани с асфалт шахти се почистват и ремонтират поетапно, коментираха от общинската администрация сигналите на читатели, публикувани тази сутрин. Само за ден на редакционната поща на Haskovo.net се получиха две писма по темата със запечатаните и задръстени отводнителни съоръжения.

    От общината допълниха, че някои от шахтите са с цяла педя под нивото на асфалта. Причината за това е, че са полагани нови пластове настилка, без да се повдигат и така са се образували дълбоки ями, като тези например по бул. “България”. “Започнали сме поетапно да ги повдигаме, но са много и излиза доста скъпо, защото се слага гривна, която да изравни нивото на шахтата с уличното платно. Ремонтирани са пропаднали и задръстени шахти по бул. “Раковски”, “Георги Кирков”, бул. “България” и на други места в града”, допълниха от общината.

    По въпроса за грозното незаконно сметище, за което също сигнализира читател на Haskovo.net, от администрацията коментираха, че става дума за дерето в кв. Република, което е чистено многократно. “Буквално часове след разчистването обаче сметището започва да расте отново”, обясниха от общината. Оттам допълниха, че отново ще се изпратят хора да го почистят.

    Haskovo .net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Сп
      СпортАт
      13 -2
      12:20, 31 юли 2018
      То хубаво кмета си работи човека, ама що снощи не отиде да види в Каменец неговага главна архитектка какви танци праска. Някакъв рожден ден празнуваха ама тая супер развихрена, пък четох , че била в болнични. Те нали знаете болничните се дават за да избягаш от работа да се позабавляваш пък майната им на хората с увреждания че реват че парите не стигат за тях.Как да стигнат като ей такива "танцувални" каки ги изпапкват
    • 2
      Ас
      Асан
      5 -2
      15:24, 31 юли 2018
      Лъжа е че многократно са почиствали дерето нека някой от Общ.Хасково да се представи по име и да каже кога са почистили дерето в кв. Република.Чакам отговор....
    • 3
      Да,аз също искам да го видя тоз дето казва,че е чистено дерето!!!Палено многократно,но чистено.!?..Никога!!!
    • 4
      Ха
      Хасково
      0 0
      23:03, 31 юли 2018
      Тя е много трудна тая работа със шахтите, и много скъпо глупаци кого лъжите. Къде се ремонтират,защо не сме видяли?
    Последни новини