От х:

Днес в x:

Читател: Шахтите в Хасково затлачени преди пороите

    За затлачени улични шахти сигнализира читател на Haskovo.net. Хасковлията Хубен Стефанов уточни, че се намират по булевард „Съединение“ в областния град. Твърденията му се потвърдиха при репортерска проверка. Затлачените улични съоръжения се намират в района между училище „Христо Смирненски“ и Областното пътно управление. Една от шахтите беше буквално покрита с растителност и изглеждаше като дупка в асфалта, а не отводнително съоръжение. Другата пък беше с подменен капак, бетонен вместо метален, но през решетката се виждаше вода, която очевидно се задържа от запушването на тръбопровода.

    Друг хасковлия, който отказа да се представи, беше на мнение, че трябва спешно да се почистят шахтите, предвид обявения жълт код за очакваните интензивни валежи от дъжд днес и утре.

    Директорът на общинско предприятие „Екопрогрес“ инж. Райко Лозев заяви, че при тях сигнал за случая не е подаден, но допълни, че още утре ще вземат мерки за почистване на шахтите. Той припомни, че „Екопрогрес“ поддържа само вертикалната част от канализация, а хоризонталната е грижа на ВиК.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      По
      По темата
      25 -1
      17:08, 6 юни 2018
      Само да вметна, вчера видях как една служителка на чистота която работи с метла и мете улиците, вкарваше събраната купчинка боклук в шахта в центъра. Шефовете и да го имат в предвид като им правят инструктаж да ги стягат да не правят такива бели
    • 2
      Rr
      rrrr
      8 -8
      17:17, 6 юни 2018
      Райко Лозев е страшен некадърник, като господаря си Бентливанов.
    • 3
      Ко
      Колева
      24 -3
      17:40, 6 юни 2018
      За всяка шахта,за всяко дърво,за всеки тротоар(обраснал с треви до колене).....за всичко ли трябва да подаваме сигнали до Екопрогрес или до телевизии и сайтове.....?!!
    • 4
      Ен
      ЕНДЕЛКО -ПЪРДЕЛКО
      15 -2
      19:35, 6 юни 2018
      За всичко Колева за всичко защото те са АБДАЛИ и не знаят защо са там и какво да работят Те са партийни назначения от кол и въже
    Последни новини