От х:

Днес в x:

Читатели: Пейките на площада са изпочупени. Общината: Вандали

Изображение 1 от 4

    “Пейките на площада изглеждат по този грозен начин: изпочупени, мизерни, от години не са поддържани. Има само няколко здрави пейки. Питам защо общината не ги поддържа, а ги изкарва всяка година в този ужасен вид?”

    Това пише в писмо до Haskovo.net читателка, която изпраща и снимки на потрошените пейки на площад “Свобода” в Хасково.

    От общината обаче заявиха, че всяка година пейките се поддържат – ремонтират и боядисват. Те определиха потрошените пейки като резултат от вандалщина. От администрацията допълниха, че от общинското предприятие “Екопрогрес” са огледали и ремонтирали счупени пейки в Кенана заради наближаващата “Китна Тракия” - тази събота. Следващият обект в графика им е площадка “Спартак”, след което са и пейките на площад “Свобода”.

    Други читатели пък сигнализираха, че една от лампите на Паметника на Незнайния воин не свети, а премигва. “Това е адски дразнещо за очите”, смятат те.

    От общината коментираха, че “Екопрогрес” ще провери и този сигнал и ще ремонтира и ли подмени повреденото осветително тяло.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      См
      смях в залата
      21 -4
      11:33, 14 май 2018
      значи ти го питаш за пейките на площада то ти вика сега правим пейките на кенана. баси наистина всички са полудели от това слънце
    • 2
      15
      157
      14 -8
      11:46, 14 май 2018
      Тези пейки видно от снимките от години не са виждали капка боя!!!!!!!Те са толкова изчурели колкото е изкуфял дядо Добри!!!!!!!!Счупени са поради трагичното им състояние а не от вандали!!!!!!Добре че някой не е пострадал сядайки на тях а ако някой падне и се нарани да съди общината!!!!!!!Нещастници!!!!!!!
    • 3
      Ср
      срам
      8 -4
      13:48, 14 май 2018
      Тоя кмет не може само да боядиса направеното от Г.Иванов. Срам и позор! Всичко в тоя град е оставено на самотек и самосрутване.
    • 4
      12
      123
      8 -1
      14:20, 14 май 2018
      Общината нали плаща за охрана ,/ която не сме видели нито в центъра, нито на Кенана,/, защо ние с нашите данъци ще покриваме щетите?
    • 5
      Ху
      Хубен Стефанов
      4 0
      14:36, 14 май 2018
      Аз съм един от най-критикуващите общината,но моите наблюдения са,че основно през последния месец се изпотрошиха пейките от младежи,главно веселяци се ромчета.На ден минавам от там по няколко пъти. Да,още когато ги подреждаха се видя,че някои искаха и обновяване,основно боядисване.Мисля.че общинска полиция трябва да си свърши работата и да издири буйните младежи.' P
    Последни новини