От х:

Днес в x:

Хасковлии държат имунизациите да са задължителни

Ваксинациите трябва да останат задължителни, защото неваксинираният застрашава да зарази околните. На това мнение са 58.8 процента или 231 от участниците в анкетата на Haskovo.net. В допитването са гласували общо 393 читатели.

162-ма или 41.2 на сто пък са на мнение, че ваксинациите трябва да станат доброволни, защото това е въпрос на личен избор.

Анкетата няма представителен характер, но дава обща представа за нагласите в обществото.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    15
    157
    6 -1
    11:38, 14 май 2018
    "Ваксинациите трябва да останат задължителни, защото неваксинираният застрашава да зарази околните". Вие болни ли сте?????? Ако неваксиниран може да зарази ваксиниран тогава за какъв к******р с тези ваксини??????Нали след ваксинация няма разболяване от болестите за които си ваксиниран??????
    • Ед
      Един
      0 -3
      14:28, 14 май 2018
      Защо пишеш коментари само за да се излагаш. Показваш абсолютно невежество. Хайде отиди и прочети малко за колективния имунитет и пак се върни да ми говориш глупости. Като не сте компетентни по някоя тема, мълчете си бе хора. Аман от всезнайковци.
    • Не
      Незапознат
      1 -1
      19:52, 14 май 2018
      До компетентният Един.Не е сдамо да прочетете нещо но и в прочетенето трябва да вникнете за да се имате за такъв и над всезнайковците.Тази непряка защита срещу инфекциозни заболявания колективен имунитет е когато голям процент от населението е придобило имунитет към определено заразно заболяване и НЕ ГО ПРЕДАВА на хора без имунитет към него.На тази анкета мнението за което се иска желаещият да даде своя вот е подвеждащо.Наистина когато има голям брой имунизирани хора, веригата за предаване на дадени заболявания между хората се прекъсва, което спира разпространението на заразата.Ако ваксината е свясна неваксинираният застрашава единственно себе си.
Последни новини