От х:

Днес в x:

Кметът поздрави европейската вицешампионка по вдигане на тежести

    Кметът Добри Беливанов поздрави европейската вицешампионка по вдигане на тежести Мария-Магдалена Кирева.

    Състезателката на хасковския клуб „Бяла мечка“ спечели сребърния медал в категорията до 69 кг при кадетките до 17 години. Спечели и още два два сребърни медали в отделните движения в спортния форум в Милано, Италия.

    Днес европейската вицешампионка и треньорът й Живко Архондев бяха приети от градоначалника. Той ги посрещна в кабинета си и подари на Мария-Магдалена статуетка на Света Богородица. Беливанов пожела още много успехи. „Явно нашите треньори работят добре и резултатите са налице. Радваме се на успехите“, заяви той.

    Треньорът на Мария-Магдалена, която е и национална състезателка, коментира, че най-после са достигнали до успех. „Две години подред се борихме за медал от европейски първенства, но оставахме на четвърто място. Тази година влязохме в тройката, догодина очаквам медали от по-благороден метал“, заяви Архондев. Той допълни, че сега продължава борбата за получаване на квота за Олимпийските игри за кадети и кадетки в Аржентина.

    От община Хасково заявиха, че средствата от бюджета на кметството - 400 000 лева са разпределени от комисия и предстои превод на първия транш. Оттам допълниха, че имало възражения от страна на някои от местните клубове и в тази връзка комисията разглежда протоколите.

    Най- високата сума е  60 239 лева /за Бадминтон клуб Хасково/, а най-ниската 87 лева /за СКХГ „ Калия“/. 32 клуба са подали искане за подпомагане, комисията е отстранила три от тях заради несъответствие с изискванията на наредбата, така 29 спортни клуба ще получат субсидия. 23 са в индивидуалните спортовe, а 6 от колективните.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (11)

    • 1
      Ян
      Янков
      17 0
      11:18, 31 юли 2018
      Браво на момичето!
      Продължавай все така!
      И огромно БРАВО, на Живко Архондев!!!
      Благодарим ти, че продължаваш да се бориш,за да има тежка атлетика.
    • 2
      Сп
      СпортАт
      27 -3
      11:19, 31 юли 2018
      То хубаво кмета си работи човека, ама що снощи не отиде да види в Каменец неговага главна архитектка какви танци праска. Някакъв рожден ден празнуваха ама тая супер развихрена, пък четох , че била в болнични. Те нали знаете болничните се дават за да избягаш от работа да се позабавляваш пък майната им на хората с увреждания че реват че парите не стигат за тях.Как да стигнат като ей такива "танцувални" каки ги изпапкват
      • Ke
        Keba
        19 -3
        12:25, 31 юли 2018
        Видях я,верно е. Кмета да покаже болничния на архитектката от какво е болна и на какво лечение- да не е депресия лекуваща се с танци и забавления. Яд ме е,че не снимах.
      • Ва
        Ваня
        21 -2
        13:13, 31 юли 2018
        Да, видяхме ги. Рождения ден на възлюбения й Валво архитекта дето въртят далаверите заедно. Ама сега като я махат ще им секне кранчето и той ще я разкара, гледай как тя аут от всякъде а той обтатно към обичайните разпоретини, щото таз "кака" да не мислите че ей така с тоз младеж и той с нея. Купона снощи един, сега друг ще има, само гледайте.
      • Ва
        Ваня
        13 -2
        13:16, 31 юли 2018
        Пардон моя айфон корекция ... не Валво ... Валентин Маринов, за който не се е сетил.
    • 3
      Po
      poznata
      11 0
      11:28, 31 юли 2018
      поклон мария-магдалена ти си един истинки боец и сестра ти и брат ти! толкова много преминахте загубихте много важен човек за вас продалжаваи да се борищ ти го заслужаваш
    • 4
      Бо
      Боже
      12 -1
      11:34, 31 юли 2018
      Вярно ли е за Архитетката?
    • 5
      См
      смях
      16 -13
      13:20, 31 юли 2018
      Снимай се дядо и без това 3 години само това правеше.Работа за 5 ст. не си свършил, а харчиш нашите пари на поразия. Най-неспокопсания кмет на Хасково определено водиш класацията и ще се запишеш в черните страници на Хасково.
    • 6
      Ат
      Атанасова
      16 0
      13:51, 31 юли 2018
      Поздравления за Мария-Магдалена и за господин Архондев! Благодарим Ви!
    • 7
      До
      до спортАт
      7 -12
      15:04, 31 юли 2018
      общинското говедо е голямо говедо. хората публикув... Виж коментара
    • 8
      За
      за Ваня
      10 -1
      17:48, 31 юли 2018
      Ваня, бъркаш! Не го познаваш тоз Валентин. Няма да я разкара. На него само пари са му в главата, а тя ще му от полза дори и да не е главен архитект. И без далаверите за него тя е супер изгодна партия, все пак тати знаем кой е. Та и само покрай баща й той пак ще се нагуши. А за нея много ясно защо с месеци в болничен, ето пак е пуснала още 26 дни болничен - да имате познати и от какво са болни че с месеци да имат болнични - аз нямам.
    Последни новини