От х:

Днес в x:

Апелативна прокуратура отмени отказа на Окръжна за образуване на дело за таксите за забавачка

Апелативна прокуратура Пловдив отмени отказа на Окръжна прокуратура Хасково да обжалва изменението на Наредбата за определяне и администриране на местните такси и цени на услуги на територията на община Хасково. Според апелативните прокурори, колегите им от окръжна прокуратура не са обсъдили всички факти и обстоятелства относно изменението на Наредбата. Така на практика техния отказ се явява необоснован, което води до неговата незаконосъобразност.
От Апелативна прокуратура с резолюция от 29 март 2018 г. са дали указания на Окръжна прокуратура в Хасково какви обстоятелства следва да бъдат изследвани и тогава може да се даде заключение дали промяната на Наредбата е законосъобразна или не.

Haskovo.net
 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ке
    Кенанския Маймун
    17 -5
    14:52, 4 апр 2018
    На цял Град му е ясно че Делянчо Кумеца и Форукомци
    са пуснали Таня Захариева да облайва Кмета :))
    А бившия Георги Крадльов вие от глад и сънува "банички с шоколадова вафла" :))
    • То
      Точно
      5 0
      01:04, 5 апр 2018
      Правилно прозрение. Зарариевата слуша защото иначе могат да й изстинат местенцата в Булгаз, МБАЛ Хасково, ВиК че и дори председателското място. Че без тези позиции кой би я наел за адвокат??? Пък жената прави стабилна пачка на месец- десетки хиляди й са заплатите...как нЕма да слуша
  • 2
    До
    Доктор Ох Боли
    21 -3
    15:22, 4 апр 2018
    Размотаваме се по съдилищата за всяко нещл, а в това време в града продължава да се случва едно голямо НИЩО....
  • 3
    He
    hele oblastnia sasto
    18 -1
    16:20, 4 апр 2018
    Хубаво апелативна прокуратура върна на областна прокуратура да си го види недоносчето-решение ам на областния с прякор обратното на " умното" кой ще му ги върне? И той каза че мън мън няма нередно...дъль???
    Аман от партийни поръчки
    Делянчо дето води Гроба е хубаво да си седне на г...за щото с това уене срещу кмета нищо няма да постигнат на каквито и да са следващи избори.
    Ако си мислят че калта е само срещу кмета им..лъжат се- и те са яко опръскани. " Вола рие на гърба му пада"
    В случая се доказва че има нещо гнило в решението на съветниците. Ха после ме убеждавайте че те така от добра мисъл към децата и младите хора били решили да намалят таксата...мммхххх повярвах им . Схемаджии мислят само каква мръсоти яда сътворят за да уязвят Беливанов
Последни новини