От х:

Днес в x:

Златко Марчев стана шеф на фен клуба „Лев Яшин – Александър Белов“

    Хасковският предприемач и общински съветник Златко Марчев стана председател на местния фен клуб „Лев Яшин – Александър Белов“. Клубът съществува от около 3 години, но под името на легендарния футболен вратар Лев Яшин. Сега в името се добавя и съветската легенда в баскетбола Александър Белов. Предстои съдебната регистрация на клуба.

    Той има за цел подпомагане на детския спорт, предимно футбола и баскетбола. Организира и съвместни турнири и подготовки с руски спортни клубове.

    Новият председател на клуба Златко Марчев в продължение на 20 години бе президент на мъжкия баскетболен клуб на Хасково. Съпредседател на „Лев Яшин – Александър Белов“ е Васил Василев.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (11)

    • 1
      Ст
      стига с тия руснаци
      23 -24
      13:28, 1 мар 2018

      Какво общо имат те с българския футбол или баскетбол.Нито познавам Лев Яшин, нито ме интересува.Чудят се как да облъчат България.Едни купиха с руски пари БТК.Другите сега купуват ЧЕЗ.Разни групи ми се мъкнат на посещения и общината ги обикаля или ходи да си разхожда задните части до Шатура.Аман от руснаци, руски капитали и всякакви руски влияния.Айде холан, да си седят там и да си оправят държавата.Спрете да ни заливате с това.Моля ви не ни занимавайте с руснаците.Да си пият там

      • До
        Доволен
        23 -2
        14:13, 1 мар 2018
        Защото понеже в града останахме една шепа хора, не броя орките от Мордор, та скоро в клуба ще трябва да приемат под някаква форма и клуба по шахмат и кръжока по шев и кройка
    • 2
      Д-
      д-р Радева
      30 -7
      16:15, 1 мар 2018
      Общото между Л.Яшин и Златко е водката.
    • 3
      24
      2492
      12 -2
      16:30, 1 мар 2018
      Няма уиски няма водка защо ?
    • 4
      Ба
      Бай ПЕТЪР- ЗАЛГАТА
      22 -8
      16:42, 1 мар 2018
      По горе един абдал недоволства че тук пръст имали руснаците Абе хашлбак кой искаш да е тук Ердоган с чалмите или Меркелицата Ако дойде Ердоган ще ти нахлупи чалма и потури а ако дойде Меркелецата ще ти докара араби да спът с женати Ти вероятно не си СЛАВЯНИН и ХРИСТИЯНИН а вероятно някакво ГОВЕДО Аман от евроатлантици
      • Сю
        Сюнетчията
        13 -3
        17:43, 1 мар 2018
        Много вярно го каза бай Петър. Може пък на момчето да му харесва да е с фес. Може и манафите да му харесват. В гендърска европа е модерно араби и хамерикански негри да шибат жените им.
    • 5
      Де
      Демирев
      6 -3
      20:06, 1 мар 2018
      Александър Белов заби победния кош срещу САЩ на финала на ОИ в Мюнхен 1972 г. Главен съдия на мача беше българин от арменски произход. Наскоро в Русия се състоя премиерата на игрален филм за този мач. След вкаран от американците кош оставаха 3 секунди до края. САЩ поведоха с 1 точка. За тези 3 секунди руснаците организираха атака, вкараха и спечелиха финала с 1 т разлика.
    • 6
      Сю
      Сюнетчията
      6 -3
      20:23, 1 мар 2018
      Това показва че българите и славяните сме мислещи и изобретателни народи. В днешно време някои от нас лижат задниците на европейските амбреажи и американските педали. Харесва им така, защото задниците им са разтропани и могат и майка си да продадат за негърски х..й.
    • 7
      Д-
      д-р Радева
      7 -2
      21:05, 1 мар 2018
      За сведение - думата "Славяни" е измишльотина от соц. времената! Има славини, морави и др. Руснаците са клон на викингите. А близоста идва от славянския език, а и руснаците не признават, че ние сме ги научили на четмо и писмо- кирилицата.
      Стига спомени в стил "червен ботуш" а е време е да си върнем славата от 30-те години, когато бяхме швейцария на балканите а българският златен лев бе конвертируем .
      Както е тръгнало скоро няма да се излекуваме от "червените метастази"!
    • 8
      Сю
      Сюнетчията
      3 -3
      21:58, 1 мар 2018
      Може би си права за себе си д-р Радева. Вие също ползвате арабско негърския нали? Важното е да не е къс, но да е дебел!
    • 9
      Ко
      компакт
      4 -1
      22:35, 1 мар 2018
      Само да попитам, кога в последните 20 години е имало мъжки баскетбол в Хасково? За един познат фен питам!
    Последни новини