От х:

Днес в x:

Зл. Марчев : Край на показните обекти. Ще благоустрояваме местата за живеене

За последните 10 години хората в Хасково са намалели драстично. Това е сигнал, че нещо в града не е наред и хората бягат да живеят и работят на други места. Този проблем коментира с живеещите на ул. ”Ком” 2- 6 кандидатът за кмет на община Хасково от партия „Българе” Златко Марчев.

За да се спре тази негативна тенденция на обезлюдяване на града, трябва да се подобрят условията за живот тук, каза Златко Марчев. Недопустимо е в тези блокове, където живеят над 400 семейства да има перманентен проблем с водопровода, пътят да е като бомбардиран, а детската площадка е опасна за преминаване, да не говорим за игра,  и  ние да искаме хората да живеят тук- каза Златко Марчев.

На фона на тези чисто „битови” квартали проблеми, които биха могли да се оправят с немного пари, в Хасково се прави фонтан за 700 хиляди лева. Ето това е показен обект, който само гълта пари, но не е полезен и необходим на никого, категоричен бе кандидатът за кмет от „Българе”. Според него, сега когато и хората и бизнеса са затруднени от кризата, общината е тази , която може гъвкаво да отговаря на потребностите им и да улеснява бита на хората. Вместо това сега виждаме как се акцентира върху ненужни обекти , а там където протича реалният живот на хората,по кварталите и по селата, властва мизерията. Това може да се промени с различна философия на управление на общината, такава, каквато изповядвам аз и хората от моята листа, обясни кандидат кметът Златко Марчев.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини