От х:

Днес в x:

Зл. Марчев : Да гласуваме в неделя без страх, ние сме тези, които решават!

Хасково се нуждае от промяна и няма място за страх!  Това е категоричното мнение на кандидата за кмет на община Хасково от партия „Българе” Златко Марчев.

Градът ни е прекрасен, хората ни са работливи,  общината има потенциал, но години наред цялата енергия беше впрягана в грешна посока, обслужваше частни интереси и не бе насочена към истинските приоритети на хората. Крайно време е Хасково и хората , които живеем тук, да получим възможност за реализация, заяви Златко Марчев. Сигурен съм, че в неделя гражданите ще се отърсят от страха и ще гласуват за промяната на  Хасково. Ще гласуват за това общинските пари, разбирайте нашите пари, да се харчат не за лъскави безполезни обекти, а за истинско благоустрояване, ще гласуват за това общинските фирми да се управляват разумно и прозрачно, а не отчетите им да са най-пазената тайна в общината, ще гласуват за това общината да бъде отворена за всеки данъкоплатец, а той да бъде пренебрегван и унижаван,  ще гласуват за това да се спре с изнудването на всички нива на общинското управление, ще гласуват срещу безумната синя зона, срещу безбройните глоби и наказания от страна на общинските служби, ще гласуват за ново отношение към всеки един от нас, сподели Златко Марчев. Защото не е редно общинските служби само да  дебнат , за да глобят някого , не е редно да не можеш да влезеш в сградата на общината и чиновниците в нея да са недосегаеми, не е редно някой да разполага с нашите пари от данъци и такси и да ги харчи както намери за добре, без да се съобразява дори с мнението на Общинския съвет, обясни кандидатът с № 24 в бюлетината. Категорично не съм съгласен като избирател кметът  и общинските чиновници да се държат високомерно с хората , които всъщност са им работодатели и да смятат, че тази власт им дадена, за да своеволничат !, заяви Златко Марчев .

Ние работихме един мандат в Общинския съвет добре, опитахме се да променим много неща,но бяхме  спирани,  мачкани, извиваха ни ръцете по всички непозволени начини. Сега Ви казвам, че можем да работим по-добре и знаем как да го правим!  За да стане това обаче, трябва да се отърсим от досегашния страх и да спрем да избираме  вече изхабени управници, които вижда се не могат да ни дадат нищо повече, но могат да вземат много повече. Затова не искам да призовавам с високопарни политически думи, просто искам да кажа на всички, които четете тези редове : в неделя гласувайте без страх и ще се убедите , че сте направили разумен избор със сърцето си!

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини