От х:

Днес в x:

Съученици на Никол и Даяна искат справедлив процес за смъртта им

Изображение 1 от 5

    Съученици и приятели на загиналите край ханче „Клокотница“ Никол и Даяна от ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ се събраха пред съдебната палата в Хасково и настояха за справедлив процес. Единадесетокласниците от „Б“ и „В“ паралелки изписаха със запалени свещи първите букви от имената на Никол и Даяна, както и сърце. Гимназистите запазиха и едноминутно мълчание в памет на загиналите си съученички.

    Тази сутрин в Окръжния съд в Хасково беше насрочено делото срещу подсъдимия за смъртта на двете девойки - Делян Делчев. Ход по процеса не беше даден, тъй като той беше нередовно призован и не беше получил препис от обвинителния акт. Заради законовите изисквания делото беше отложено за 15 март, когато вероятно ще бъде произнесена и присъдата, тъй като Делян заяви, че иска съкратено следствие и признава фактите и обстоятелствата в обвинителния акт.

    37-годишният хасковлия е изправен пред съда за това, че шофирайки лек автомобил Ауди А6 с несъобразена скорост е причинил смъртта на движещите с мотопед момичета.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ни
      Ния
      18 -3
      16:00, 15 фев 2018
      Браво за инициативата.Дано получи максималната присъда.Затвор за убийците.
    • 2
      Не
      Незапознат
      9 -11
      01:35, 16 фев 2018
      Какво браво за инициативата!!!!И двете страни в груби нарушения но виновен останалият жив!Тези пички и пичлемета искащи справедливост трябва да се научат че освен да се иска трябва да се и дава.Най вече когато се изявяват на радетели за справедливост.Пубета постоянно по пътищата гинат като мухи но нито те проявяват някакво чувство за самосъхранение нито пък органите отговарящи някакъв ред да има.И какво,бдения лозунги,призиви....Мъртви са!Никога няма да се върнат!И не само те!Много други такива има!И ще има!Няма никакви признаци че това ще се промени!Съд и справедливост за двете страни а не само за едната!Да се наказват и плащат докато останалите не разберат или принудят да проумеят че оцеляването им зависи от всички участници в движението.
      • До
        До непознат
        6 -1
        10:08, 16 фев 2018
        Сигурно си прав , а Делянча с 20 км /ч е карал нали , та живия станал виновен!!!!
      • Гл
        Глупости
        5 -1
        10:50, 16 фев 2018
        В тая държава е редно да почнат да наказват убийцте на пътя! Защото да караш с 200км./ч. по път в гората не си нищо по-малко от потенциален убиец. При такава скорост, трябва да съдят за умишлено убийство, а не по непредпазливост.
      • До
        До Глупости
        1 -2
        16:43, 16 фев 2018
        Ама тия "Бързи и яростни" много ги гледаш май. С 200км/ч в гората само по тия филми карат. Спрете се да пишете пълни глупости. Подкрепям и тезата на "Непознат" понеже, да вярно е че този с аудито е виновен и както си личи човека си признава и съгласява без да шикалкави. Но девойките лека им пръст имат не по малко вина, а родителите им вината мога да я приравня до на шофьора на Аудито. Престанете да гледате само от единия телевизор защото така ви е угодно......

    Още новини

    Последни новини