От х:

Днес в x:

Стартира ремонтът в Царската гимназия за близо 1.4 млн. лева

Изображение 1 от 6

    Започна ремонтът в Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен II” в Хасково. По този повод днес беше дадена символична първа копка в двора на школото. В ритуала участваха шефът на Архитектурата в община Хасково Драгомир Колев и главният архитект Деляна Панайотова, както, ръководителят на проекта Даяна Добрикова. Директорът на училището Мариела Златева заяви, че учениците в школото заслужават този проект. „Те умеят да създават, да пазят и ценят това, което се прави. А от тук нататък те ще дават визията на съвременното строителство, защото тук са бъдещите строителни техници, инженери, геодезисти, архитекти и ще бъдат в подкрепа на фирмите, които ще правят ремонти и на други училища по проекти“, каза Златева.

    В обществената поръчка са включени реконструкция, ремонт и саниране на общежитията и работилницата на гимназията.

    Ремонтът се осъществява по проект „Създаване на условия за качествено професионалнообразование чрез подобряване на сградния фонд и материалната база на ПГДС „Цар Иван Асен II”, град Хасково“, финансиран по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие. Бенефициент е община Хасково. Общата стойност е близо 1 400 000 лева. Ремонтните дейности трябва да приключат до 8 юни 2019 г.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Аб
      Абе ееееййййй
      0 -3
      13:53, 14 дек 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 2
      Ст
      странен
      7 -1
      14:06, 14 дек 2017
      Ко дири бившата секретарка на кмета там, дет сега е уж велик спец в социалните?
    • 3
      Ив
      иван
      0 -2
      18:26, 14 дек 2017
      Какво ви пречи жената,бившата секретарка на кмета? Кой е казал,че е велика?Жената е преназначена в друг отдел,на друга длъжност.А присъствието и на снимката ,за непросветените , е оправдано. Айййде,сега можете пак да захванете темата за Наска.
    • 4
      Сп
      Спилкова
      3 0
      21:01, 14 дек 2017
      Бившата секретарка на Кмета...само и само да не я изгонят я бутнаха в социалния отдел....натегачка, и страшен дволичен човек.....Успех Мария, малко про социалните и си вън от палатката и ти....

    Още новини

    Последни новини