От х:

Днес в x:

Опасна шахта и дупки зейнаха до блок на „Раковски“

Изображение 1 от 5

    Опасна шахта и дупки зейнаха до блок на булевард „Раковски“ в Хасково, сигнализираха читатели на Haskovo.net. Проблемният участък се намира в пространството между булеварда и улица „Княз Борис I“. Там междублоковото пространство, което се явява и път за живеещите в блоковете под кръговото, е осеяно в дупки. „Не се издържа вече, непрекъснато си трошим колите“, ядосваха се живеещите в района.

    Освен това от известно време зейнала и шахта при пропадане и разрушаване на асфалтовата настилка. „Може да хлътне не само кола, но дупката е опасна и за пешеходците“, опасяват се живеещите в съседните блокове.

    От община Хасково заявиха, че районът е предвиден за ремонт в преасфалтирането на улици в града, което тече към настоящия момент и е на стойност близо един милион лева.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ге
      Генчо
      13 -2
      22:26, 5 окт 2017
      П****а Здравко разграби парка и направи кръчма сега напада кмета и реве егати идиота!!!

    • 2
      12
      123
      10 -1
      23:39, 5 окт 2017
      Тая гадна п**а да си ходи на Балкана.Колко е грозна ако се осъзнае ще си сложи фераджето.Здравко п***та заграби и разшири с по 3-4 метра заведението но няма кой да го премери и разбута.

    • 3
      Ah
      aha
      6 0
      10:06, 6 окт 2017
      И на мен ми е чудно как заведението влезе в парка.Ама нали общината се вълнува от други страсти, не от хората.И осветлението е пълен леш ама Щерко го боли фара.
    Последни новини