От х:

Днес в x:

Турчин любовчия драсна клечката на Алфа Ромео

72-годишният Расим Узун драсна клечката на Алфа Ромео този следобед около 15.30 часа на хасковската улица "Есперанто" №5. От пламъците е пострадал турският гражданин, който се намирал в горящия автомобил. Той е с обгаряния по краката и лицето. Горялата кола е собственост на Татяна Иванова Тенчева, с която турчинът имал дългогодишна любовна връзка. Днес следобед мъжът поискал да занесе кашон до колата и взел ключовете от бившата си изгора. Той обаче се забавил и когато Татяна погледнала през прозореца, видяла автомобила, обвит в пламъци. Тогава 17-годишният й внук Даниел Ончо Мардикян се втурнал навън и успял да извади мъжа от горящия автомобил.





Според турския гражданин с жената са приятели от години. Тя обаче твърди, че отдавна не са. Пенсионерката само приела багажа му, след като той напуснал ромката, с която живеел, докато бил в Хасково. Скоро пострадалият щял да заминава за Германия, където живеел постоянно.





По думите на Расим парите за колата ги е дал той, макар возилото да се води на нейно име. Татяна пък твърди, че е взела заем от 2000 лв. за да я плати. Пенсионерката не отрече, че с Расим са имали любовна връзка още от 1988-ма допреди 4 години. Обаче любовта си е любов, а парите са си пари, заключи тя.





Огнеборците все още не са обявили официално причината за пожара. Според съседи обаче турчинът е драснал клечката след скандал с изгората си. Той дори оставил писмо на масата й преди инцидента.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини