От х:

Днес в x:

1 °C

Ромска фамилия се счепка с жандармерията, баща и син с белезници в Районното

  Ромска фамилия от село Криво поле се счепка с жандармерията, а баща и син се озоваха с белезници в Районното управление на МВР в Хасково.

  По обед днес в селото жандармеристите спрели моторист, защото се усъмнили, че регистрационната табела е от друго превозно средство. Водачът бил братовчед на собственика на мотора – 16-годишният Славчо Стефанов, ученик в Спортното училище в Хасково. Когато братовчедът му съобщил, че полицията е взела мотора, Славчо хукнал да се разправя с тях. Там, по думите на майка му Албена Славчева, полицаите го замлатили с шамари и ритници, сложили му белезници и го откарали към областния град.

  В късния следобед днес родата се бе събрала пред Районното и шумно изказваше възмущението си от случая. Фамилията се свързала с адвокат, поискали и съдебният лекар д-р Христо Еленски да освидетелства момчето. Бащата пък влязъл в управлението да пише жалба.

  Шефът на областната дирекция на МВР Ангел Цанков обаче разказа съвсем друга версия. По думите му патрул на жандармерията спрял мотора със съмнителните номера, а момчето възпрепятствало работата им, не се подчинило и на полицейско разпореждане. Затова били използвани помощни средства, включително белезници и момчето било откарано в Районното, за да се установи дали регистрационните табели са истински. Освен това 16-годишният Славчо крещял на полицаите, ритал и полицейската кола, това ставало пред шестима жандармеристи и двама пътни полицаи.

  Бащата пък, влязъл в Районното да пише жалба, се счепкал с един от жандармеристите вътре и го ударил. Това станало пред погледите на мнозина униформени. Той веднага бил задържан, а срещу него било образувано бързо полицейско производство.

  Тодор Кръшков.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (27)

  • 1
   Жа
   Жандармерист
   103 -3
   18:37, 14 сеп 2017
   За такива само постоянен контрол и тормоз.Хората са казали - бой и напрежение за да има уважение 😁
   • Аз
    аз
    5 -52
    23:46, 14 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • ИА
    и аз
    35 -2
    09:05, 15 сеп 2017
    Жалко ако такива са новите ни надежди. Много жалко. С какво право е тръгнал да буйства и да скача на полицаи или жандармеристи. Като е борче да не е хванал бога за рога и да си мисли, че всичко му е позволено
   • Up
    up
    4 0
    09:29, 15 сеп 2017
    Това милионерите ли са или роднини?
   • Cd
    CDROM
    16 0
    10:07, 15 сеп 2017
    Явно в спортното не ги учат на нищо, освен да се бият с полицаи. Жалко е това училище. Жалко е, че престъпници са лича на спортно училище Хасково.
   • Гр
    гражданин
    10 -2
    13:48, 15 сеп 2017
    В това Спортно училище учи изметта на обществото ни. Най-добре е да го затворят!
  • 2
   Ja
   Jack Bauer
   84 -5
   19:03, 14 сеп 2017
   Бой за наглите човекоподобни. Цялото стадо под ред.
  • 3
   Ра
   Радо
   56 -6
   19:14, 14 сеп 2017
   Нали много ги пази родната полиция сега да ги бият
  • 4
   Хъ
   Хъкълбери Фин
   75 -2
   19:24, 14 сеп 2017
   Точно там е работата, че ги пазят политическите паразити. Големите паразити разчитат на малките за изборите. Много са си вдигнали главите циганите, и трябва от време - на време да се демонстрира сила.
  • 5
   Ние българите ако сме като циганите сплотени нямаше толкова време 27 години само комуняги да ни управляват под различни партии прикрити,А за полиция и джандармерия какво да повтаряме нищо ново под слънцето шест неграмотни полицая и не професионалисти всяват напрежение със кокошкарски истории,Полицията се иска тотална промяана и реформа !!!СМЪРТ ЧРЕЗ РАСТРЕЛ НА КРАДЦИТЕ КОИТО ОКРАДОХА ДЪРЖАВАТА А ТОВА СА КОМУНИСТИТЕ КОИТО СЕ НАРОИХА ВЪВ ВСИЧКИ ПАРТИИ КАТО МЕТАСТАЗИ !!!!
   • Ко
    Комунист
    9 -8
    08:47, 15 сеп 2017
    Пий си хапчетата човече, хич не си добре
   • Ко
    Комунист
    7 -10
    08:49, 15 сеп 2017
    Момче, нуждаеш се от незабавно психиатрично лечение, като ще ти бъдат назначени най силните болкоуспокояващи против антикомунизъм
   • Бъ
    Българин
    15 -2
    09:41, 15 сеп 2017
    Ти като се имаш за българин и като ревеш за свобода на народа и за сплотеност защо веднага започваш да обиждаш полицаите и жандармеристите без да си бил там и без да ги познаваш. Затова България е на това дередже защото всички сте велики ад клавиатурите. Ама ако утре други индивиди от това племе скочат срещу теб ще ревеш къде е полицията и защо не те пази.
   • Тр
    Тракиец
    8 -4
    09:55, 15 сеп 2017
    Момче, не сравнявай българския етнос с човекоподобните орки. Ти хал хабер си нямаш от реалността в БГ. Стой си в Лондон и сто пъти съм ти казвал да не се изказваш неподготвен за българската политика мършо !!!
  • 6
   Ма
   МАНГО
   49 -4
   20:20, 14 сеп 2017
   Тези ******* трябва да бъдат държани изкосо - много изкъсо. Живеят в някакъв измислен от тях ред и смятат, че всички трябва да се съобразяват с тях. А както се знае и от историята - примитивите само с примитивни методи се възпират.

   П.П. И спрете с това название "роми" - те са си ц***** - най-низшата каста от тяхната родина Индия.

  • 7
   Слушал съм от старите МИЛИЦИОНЕРИ че при най малкия повод за неподчинение циганина или нарушителя са вкарвани в мазето на сегашното Обл дирекция и е ял Бой до ПОСИРАНЕ след което е ставал тих и кротък като СВЕТЕЦ Но сега няма мазе то бе превърнато в КАФЕНЕ през деветдесете години понеже сегашните полицаи не бият като МИЛИЦИОНЕРИТЕ за това пък циганите ги бият и им късат пагоните и дрехите Питам се защо им са дадени тези ПАЛКИ и БЕЛЕЗНИЦИ защо ЛЮШКАТ тези ПИСТОЛЕТИ Ама то е срамна работа бе да си представител на властта и да се ОСТАВИШ да те БИЯТ едни ******* наречени ц***** КРЪШКИЧ да не изтриеш коментара

   • Kr
    Krashkov
    15 -1
    21:23, 14 сеп 2017
    Няма, не се притеснявай
  • 8
   Ма
   мастикаджия
   28 0
   21:20, 14 сеп 2017
   Бах ти изродите!
  • 9
   Na
   Nas
   36 0
   22:06, 14 сеп 2017
   Тази паплач само бой до насиране я оправя
  • 10
   Ба
   Бай Кор
   29 0
   23:07, 14 сеп 2017
   А ся да му земат книжката, дето я няма......Иначе хубаво са го били тъмнозеления, ама файда йок.....
  • 11
   To
   Tonich
   21 -1
   08:40, 15 сеп 2017
   Човекоподобните само бой ги оправя . Бил надежда млада и какво да кара мотора и удари някое дете ли ? Никаква надежда не е, ще го изучим безплатно, после той ще отиде я в Турция, я другаде да се състезава за тях.....На ******ите до втори клас образование им стига !
  • 12
   To
   toi
   18 0
   08:54, 15 сеп 2017
   тоя с цигарата ли е надеждата?!
  • 13
   Гр
   Гражданин следовател
   21 0
   08:58, 15 сеп 2017
   Всеки нагъл******, дръзнал да посегне на полицай ще бъде съден и вкаран зад решетките. Никаква милост за подобни орки !!!
  • 14
   Гр
   Гражданин на Р България
   11 0
   09:44, 15 сеп 2017
   Да биеш полицай ..........какво повече да чакаш от тия изроди ????!!!
  • 15
   Тр
   Тракиец
   3 -1
   09:48, 15 сеп 2017
   Определено индивидът антикомунист си няма представа от реалността в БГ. Имам подозрения, че това е един психично недобре младеж от Лондон града :))) Еййй гледайте си картинките и не се занимавайте с политика бе арнаутчета !!!
  • 16
   Ба
   БАЙ ОНЗИ
   7 0
   12:18, 15 сеп 2017
   Наричали го "надежда" от кв."Надежда"......упс, от "Столипиново". Циганина само от бой разбира.
  • 17
   Ни
   Николов
   2 0
   16:16, 15 сеп 2017
   Добре че са били ЖАНДАРМЕРИСТИ, а не обикновени полицаи или катаджии! Има огромна разлика! Мангустите по другите краища знаят отлично разликата и на жандармеристи не си и помислят да скачат! Обаче по хасковоско още не знаят това - нищо, до края на годината и там ще има жандармерия и ще разберат! Крайно време е!

  Хороскоп за 26.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
  26 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
  26 ное 2020
  Последни новини