От х:

Днес в x:

16 °C

Ромска фамилия се счепка с жандармерията, баща и син с белезници в Районното

  Ромска фамилия от село Криво поле се счепка с жандармерията, а баща и син се озоваха с белезници в Районното управление на МВР в Хасково.

  По обед днес в селото жандармеристите спрели моторист, защото се усъмнили, че регистрационната табела е от друго превозно средство. Водачът бил братовчед на собственика на мотора – 16-годишният Славчо Стефанов, ученик в Спортното училище в Хасково. Когато братовчедът му съобщил, че полицията е взела мотора, Славчо хукнал да се разправя с тях. Там, по думите на майка му Албена Славчева, полицаите го замлатили с шамари и ритници, сложили му белезници и го откарали към областния град.

  В късния следобед днес родата се бе събрала пред Районното и шумно изказваше възмущението си от случая. Фамилията се свързала с адвокат, поискали и съдебният лекар д-р Христо Еленски да освидетелства момчето. Бащата пък влязъл в управлението да пише жалба.

  Шефът на областната дирекция на МВР Ангел Цанков обаче разказа съвсем друга версия. По думите му патрул на жандармерията спрял мотора със съмнителните номера, а момчето възпрепятствало работата им, не се подчинило и на полицейско разпореждане. Затова били използвани помощни средства, включително белезници и момчето било откарано в Районното, за да се установи дали регистрационните табели са истински. Освен това 16-годишният Славчо крещял на полицаите, ритал и полицейската кола, това ставало пред шестима жандармеристи и двама пътни полицаи.

  Бащата пък, влязъл в Районното да пише жалба, се счепкал с един от жандармеристите вътре и го ударил. Това станало пред погледите на мнозина униформени. Той веднага бил задържан, а срещу него било образувано бързо полицейско производство.

  Тодор Кръшков.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (27)

  • 1
   Жа
   Жандармерист
   103 -3
   18:37, 14 сеп 2017
   За такива само постоянен контрол и тормоз.Хората са казали - бой и напрежение за да има уважение 😁
   • Аз
    аз
    5 -52
    23:46, 14 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • ИА
    и аз
    35 -2
    09:05, 15 сеп 2017
    Жалко ако такива са новите ни надежди. Много жалко. С какво право е тръгнал да буйства и да скача на полицаи или жандармеристи. Като е борче да не е хванал бога за рога и да си мисли, че всичко му е позволено
   • Up
    up
    4 0
    09:29, 15 сеп 2017
    Това милионерите ли са или роднини?
   • Cd
    CDROM
    16 0
    10:07, 15 сеп 2017
    Явно в спортното не ги учат на нищо, освен да се бият с полицаи. Жалко е това училище. Жалко е, че престъпници са лича на спортно училище Хасково.
   • Гр
    гражданин
    10 -2
    13:48, 15 сеп 2017
    В това Спортно училище учи изметта на обществото ни. Най-добре е да го затворят!
  • 2
   Ja
   Jack Bauer
   84 -5
   19:03, 14 сеп 2017
   Бой за наглите човекоподобни. Цялото стадо под ред.
  • 3
   Ра
   Радо
   56 -6
   19:14, 14 сеп 2017
   Нали много ги пази родната полиция сега да ги бият
  • 4
   Хъ
   Хъкълбери Фин
   75 -2
   19:24, 14 сеп 2017
   Точно там е работата, че ги пазят политическите паразити. Големите паразити разчитат на малките за изборите. Много са си вдигнали главите циганите, и трябва от време - на време да се демонстрира сила.
  • 5
   Ние българите ако сме като циганите сплотени нямаше толкова време 27 години само комуняги да ни управляват под различни партии прикрити,А за полиция и джандармерия какво да повтаряме нищо ново под слънцето шест неграмотни полицая и не професионалисти всяват напрежение със кокошкарски истории,Полицията се иска тотална промяана и реформа !!!СМЪРТ ЧРЕЗ РАСТРЕЛ НА КРАДЦИТЕ КОИТО ОКРАДОХА ДЪРЖАВАТА А ТОВА СА КОМУНИСТИТЕ КОИТО СЕ НАРОИХА ВЪВ ВСИЧКИ ПАРТИИ КАТО МЕТАСТАЗИ !!!!
   • Ко
    Комунист
    9 -8
    08:47, 15 сеп 2017
    Пий си хапчетата човече, хич не си добре
   • Ко
    Комунист
    7 -10
    08:49, 15 сеп 2017
    Момче, нуждаеш се от незабавно психиатрично лечение, като ще ти бъдат назначени най силните болкоуспокояващи против антикомунизъм
   • Бъ
    Българин
    15 -2
    09:41, 15 сеп 2017
    Ти като се имаш за българин и като ревеш за свобода на народа и за сплотеност защо веднага започваш да обиждаш полицаите и жандармеристите без да си бил там и без да ги познаваш. Затова България е на това дередже защото всички сте велики ад клавиатурите. Ама ако утре други индивиди от това племе скочат срещу теб ще ревеш къде е полицията и защо не те пази.
   • Тр
    Тракиец
    8 -4
    09:55, 15 сеп 2017
    Момче, не сравнявай българския етнос с човекоподобните орки. Ти хал хабер си нямаш от реалността в БГ. Стой си в Лондон и сто пъти съм ти казвал да не се изказваш неподготвен за българската политика мършо !!!
  • 6
   Ма
   МАНГО
   49 -4
   20:20, 14 сеп 2017
   Тези ******* трябва да бъдат държани изкосо - много изкъсо. Живеят в някакъв измислен от тях ред и смятат, че всички трябва да се съобразяват с тях. А както се знае и от историята - примитивите само с примитивни методи се възпират.

   П.П. И спрете с това название "роми" - те са си ц***** - най-низшата каста от тяхната родина Индия.

  • 7
   Слушал съм от старите МИЛИЦИОНЕРИ че при най малкия повод за неподчинение циганина или нарушителя са вкарвани в мазето на сегашното Обл дирекция и е ял Бой до ПОСИРАНЕ след което е ставал тих и кротък като СВЕТЕЦ Но сега няма мазе то бе превърнато в КАФЕНЕ през деветдесете години понеже сегашните полицаи не бият като МИЛИЦИОНЕРИТЕ за това пък циганите ги бият и им късат пагоните и дрехите Питам се защо им са дадени тези ПАЛКИ и БЕЛЕЗНИЦИ защо ЛЮШКАТ тези ПИСТОЛЕТИ Ама то е срамна работа бе да си представител на властта и да се ОСТАВИШ да те БИЯТ едни ******* наречени ц***** КРЪШКИЧ да не изтриеш коментара

   • Kr
    Krashkov
    15 -1
    21:23, 14 сеп 2017
    Няма, не се притеснявай
  • 8
   Ма
   мастикаджия
   28 0
   21:20, 14 сеп 2017
   Бах ти изродите!
  • 9
   Na
   Nas
   36 0
   22:06, 14 сеп 2017
   Тази паплач само бой до насиране я оправя
  • 10
   Ба
   Бай Кор
   29 0
   23:07, 14 сеп 2017
   А ся да му земат книжката, дето я няма......Иначе хубаво са го били тъмнозеления, ама файда йок.....
  • 11
   To
   Tonich
   21 -1
   08:40, 15 сеп 2017
   Човекоподобните само бой ги оправя . Бил надежда млада и какво да кара мотора и удари някое дете ли ? Никаква надежда не е, ще го изучим безплатно, после той ще отиде я в Турция, я другаде да се състезава за тях.....На ******ите до втори клас образование им стига !
  • 12
   To
   toi
   18 0
   08:54, 15 сеп 2017
   тоя с цигарата ли е надеждата?!
  • 13
   Гр
   Гражданин следовател
   21 0
   08:58, 15 сеп 2017
   Всеки нагъл******, дръзнал да посегне на полицай ще бъде съден и вкаран зад решетките. Никаква милост за подобни орки !!!
  • 14
   Гр
   Гражданин на Р България
   11 0
   09:44, 15 сеп 2017
   Да биеш полицай ..........какво повече да чакаш от тия изроди ????!!!
  • 15
   Тр
   Тракиец
   3 -1
   09:48, 15 сеп 2017
   Определено индивидът антикомунист си няма представа от реалността в БГ. Имам подозрения, че това е един психично недобре младеж от Лондон града :))) Еййй гледайте си картинките и не се занимавайте с политика бе арнаутчета !!!
  • 16
   Ба
   БАЙ ОНЗИ
   7 0
   12:18, 15 сеп 2017
   Наричали го "надежда" от кв."Надежда"......упс, от "Столипиново". Циганина само от бой разбира.
  • 17
   Ни
   Николов
   2 0
   16:16, 15 сеп 2017
   Добре че са били ЖАНДАРМЕРИСТИ, а не обикновени полицаи или катаджии! Има огромна разлика! Мангустите по другите краища знаят отлично разликата и на жандармеристи не си и помислят да скачат! Обаче по хасковоско още не знаят това - нищо, до края на годината и там ще има жандармерия и ще разберат! Крайно време е!

  Хороскоп за 14.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Не мислете за нищо, което ви натоварва и избягвайте хора, които ви създават притеснения. Посветете деня си на приятни занимания, за да се разтоварите от стреса. Направите ли го, ще имате спокоен ден в компанията на обичани хора. Други от вас ще се подготвят за гости от далече или сами ще пътуват.
  14 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес ще берете плодовете на усилията от последните дни. Може да възникнат непредвидени ситуации,но с вродената си интелигентност и находчивост ще се справите с лекота. Вземете инициативата в свои ръце, за да сте сигурни, че ще изкарате една чудесна вечер.
  14 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес сте изпълнени с енергия и желание за действие. Захващате се последователно с какво ли не, но успявате да го свършите по-най добрия начин. Затова ви съветвам да използвате момента и да изберете нещо наистина важно за професионалното ви развитие. Ще срещнете съпричастност и доброта, което е добър знак.
  14 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Имате конкретни планове за този ден и сте твърдо решени да ги свършите, особено ако вече сте били възпрепятствани да го сторите. Добре ще е ако работите съвместно с други хора, които могат да ви бъдат полезни с ценни идеи и съвети. На ваш близък му предстои пътуване, ще ви се наложи да отделите време и за него. Добри финансови постъпления.
  14 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Чувствате се объркани и се лутате ту в една ту в друга посока. Внимавайте ласкателствата на приближен човек да не ви подведат към необмислени действия. Спокойно можете да избягате от светската суета сред семейството си, което ще ви утеши с непринудеността си.
  14 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес заложете на умението си да общувате. Ще ви донесе възможности за изява на талантите и подготвеността ви. Наред с добрите новини обърнете внимание на здравето си, което може да ви създаде проблеми. Притеснения са възможни и по линия на по-възрастните родители или близки хора.
  14 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Доверието, с което се ползвате сред колегите си ще благоприятства участието ви в общ проект. Старанието ви е забелязано и в крайна сметка ще се отрази положително на финансите ви. Ще получите предложения, които с времето ще задълбочите в нови позиции. Може би трябва да се ориентирате в тази посока.
  14 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Прибягвате до изпитани методи, за да постигнете целите си. Нека обаче това не става за сметка на някой, от чиято помощ скоро може да имате нужда. Опитайте се да бъдете в крак с времето, дори ако трябва да пренебрегнете ваши стари прийоми.
  14 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ако работата ви днес е свързана с контакти, бъдете сигурни, че ще успеете да свършите всичко точно така, както сте го планирали. Радвате се на подкрепата на близките си, които ще ви бъдат от полза със съвети по всяко време. Отношенията ви с любимия човек зависят в огромна степен от вас.
  14 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Финансовите ви постъпления днес ще ви позволят да си отдъхнете. Разчитайте на приятелите си в евентуален труден за вас момент. Събират ви се доста предизвикателства, но са напълно във възможностите ви. При работа с валута бъдете внимателни. За някои от вас - пътуване в чужбина, или ще сте привлечени от някой, който се връща от там.
  14 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес сте творчески настроени и съсредоточени в работата си. Сигурни сте в това, което правите и това проличава в добре свършената ви работа. Не се колебайте да използвате познанствата си относно разрешението на сериозен професионален въпрос.
  14 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С професионалният си подход към служебен проблем ще създадете нужната организация и условия за благоприятното му решаване. Не подценявайте качествата и на партньорите си, работете за общите си интереси и живейте в мир със себе си. Не бъдете мнителни, или поне не го показвайте.
  14 май 2021
  Последни новини