От х:

Днес в x:

Община Хасково “Събира отбора за каузата“ в подкрепа на болни деца

Община Хасково е координатор на поредната инициатива „Събери отбор за каузата...“, която стартира в подкрепа на болни деца. Идеята е да се проведат състезания по различни видове спорт, за които играчите ще внесат такса за участие, а зрителите ще плащат символична такса от 1 лев за вход. Събраните средства ще бъдат дарени за лечението на четирите хасковски деца, които имат нужда от лечение - 17-годишната Николета Корондилева, 3-годишната Иванина Иванова, 4-годишният Кристиян Милчев и 11-годишният Дани.

Отборите трябва да се регистрират на мейл: municipality@haskovo.bg или на място в община Хасково.

Към момента вече има заявен интерес от футболни отбори. Срещите ще са в събота (16 септември) от 13 часа в зала „Спартак“. Полуфиналните срещи са в неделя, а финалът е същия ден и се очаква да започне в 10 часа.

В събота от 16 часа е турнира по бадминтон в зала „Спартак“.

Правила: всеки отбор се състой от 6 полеви играчи /без вратари/ и минимум 2 резерви, максимум 12. Гол се зачита само от наказателното поле. Смените са неограничен. Две полувремена по 10 минути, без почивка, но със смяна на полетата.

Освен турнир по футбол и бадминтон, състезания ще има по баскетбол, тенис на маса, тенис на корт, спортно ориентиране, шах и бридж.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини