От х:

Днес в x:

1313 лева от Коледнен базар за четири болни деца от Стамболово

Изображение 1 от 4

    Коледни украси и лакомства изработиха учениците от СУ ”Св. Климент Охридски” в Стамболово за провелия се във фоайето на общината традиционен Коледен благотворителен базар.  От продажбата на изделията бяха събрани 1313 лева.

    Тази година средствата ще бъдат дарени на четири деца от община Стамболово, които са с нисък социален статус и тежки заболявания. Предложението за помощта идва от кметството.

    Всяка година децата на Стамболово участват в различни благотворителни каузи, като много често даряват средствата за национални кампании, уточниха от ръководството на училището.

    Детската фантазия, претворена в коледни мотиви на играчки от еко материали, топли шалове, джуджета, пасти, коледни  меденки и още много чудновати и не толкова чудновати изделия бяха изпълнили масите на базара. Неоценима бе и помощта на родителите, които също се включиха в благотворителната кауза.

    И тази година клубовете  в училището  - „Ръкоделница”, „Приложна дейност”, „Сладкарство” и „Традиция” изложиха изделията си, посветени на Коледния дух и доброто във всеки от нас, казаха от школото.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини