От х:

Днес в x:

Хасковските тенисисти останаха наполовина на Държавното у дома

    Тенисистите от местните клубове, които участват на Държавното първенство за юноши и девойки до 14 години, чийто домакин е Хасково, останаха наполовина след три дни игра.

    Общо 16 ракети стартираха в състезанието на тенис кортовете на площадка „Юнак“ в Хасково. Трима от тях са представители на местния тенис клуб „Хасково“.

    Още на квалификациите отпаднаха Валерия Джигова и Мартин Кисьов. В надпреварата продължава Далия Георгиева. В първия кръг от основната схема тя победи Емили Манолова. Останалите 13 тенисисти са от клуба-домкин на състезанието „Хасково 2015“. Двама от тях отпаднаха още на квалификациите – Антоан Коев и Александра Желева. Днешният ден се оказа тежък и за други четирима тенисисти от „Хасково 2015“ - Десислава Димова, Невена Янкова, София Георгиева и Боян Иванов. В турнира продължава Васил Язаджиев, който днес победи представителят от столицата Никола Тодоров.

    Утре на корта излиза и надеждата на хасковския тенис – Адрияно Дженев, който е поставен по номер 2 в схемата.

    Турнирът в Хасково продължава до петък, когато ще се играят финалните срещи, след което предстои награждаване. Състезанието в областният град е валидно за ранглистата на България първа категория.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      За
      Защо така
      4 0
      19:42, 18 юли 2017
      Има един с бяло яке на снимките, прилича ми да е от на Иван Костов братчедите ?
    Последни новини