От х:

Днес в x:

Над 4000 лв. за Кристиян от Благотворителната акция в Младежкия

Изображение 1 от 5

    4342 лв. ще бъдат внесени по сметката за лечението на 5-годишния Кристиян Милчев от Хасково от благотворителната акция на Младежкия център. От поканите за благотворителния концерт „Да помогнем заедно на Кристиян!“ в четвъртък вечер са събрани 3115 лв., а от кутията за дарения във фоайето на Младежкия център благотворителната сума е 1227 лв.

    В благотворителната изява участваха детска градина “Ян Бибиян”, клуб “Мега спорт”, децата от танцов ансамбъл “Южняци”, мажоретките от Младежкия център, група “Регетон”, Теодора Евтимова и Михаил Евтимов от вокална група “Орфейче”, балетна школа “Алегро”, Моника Иванова от “Рона”, Детски хор “Орфей”, Николай Златков – акордеон, фолклорна школа “Славяни”, танцов клуб “Иглика” – Минерални бани и клуб “Дива”, клуб “Воденица”, клуб “Любители на фолклора”, ансамбъл “Южняче”.

    За пореден път в благотворителна акция се включиха и от Клуба по фотография към Младежки център Хасково, с ръководител Славян Костов.

    Екипът на областна администрация на Хасково получи Свидетелство за добро сърце от Младежкия център за участието на служителите на администрацията в Благотворителния концерт.

    Малкият Кристиян страда от прогресивна мускулна дистрофия тип Дюшен. За лечението му в Турция са необходими 32 000 долара.

    Акцията за събиране на средства продължава и по банков път:

    Дарителска сметка в Уникредит Булбанк:

    BIC UNCRBGSF
    IBAN BG65UNCR70001522974851
    Титуляр: Кристиян Милчев

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини