От х:

Днес в x:

Изкараха целия състав на КАТ Хасково на пътя, 678 глобени за 5 дни

678 санкции за нарушение на Закона за движение по пътищата са наложени на провинили се шофьори само за пет дни от КАТ Хасково, съобщават от областната дирекция на МВР. Оттам допълват, че със заповед на директора на пътя е изкаран целия състав на Пътна полиция, чийто екипи ще следят в районите с интензивно движение с цел ограничаване предпоставките за пътни злополуки.

В рамките на 5 дни в областта са констатирани 666 нарушения на закона за движение по пътищата, съставени са 88 акта и 471 фиша. Отделно има и 119 електронни фиша за превишена скорост.

Контролиращите са установили, че основните нарушения, които са извършили водачите, сакционирани с фиш, са неправилно паркиране и липса на колани, а тези, санкционирани с актове, са за превишена скорост, алкохол и неправоспособност.

От КАТ Хасково предупреждават водачите, че до края на летния сезон ще има засилено и активно полицейско присъствие по пътищата в региона.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

  • 1
    Рр
    ррр
    66 -6
    11:41, 14 юни 2017
    На нито едно оживено кръстовище или място с концентрация на ПТП няма КАТ. Стоят на места като до болницата където правят кокошкарски фишове за колани и паркиране. В общи линии кипи безсмислен труд.
  • 2
    Iv
    IVAN
    71 -7
    11:55, 14 юни 2017
    Не.Труда е смислен на най-безсмисленото звено на Полицията.
    Събират пари-това е истинския смисъл на всяка от техните тъй наречени "акции".
    За никаква безопасност не става въпрос-нека никой не се заблуждава.
    Къде са патрулите на писта Раковски?
    Да сте видели катаджия с палка да регулира натоварено кръстовище?Не,нали!Няма и да видите.Защото те и знаците за регулиране с палка не знаят.
    Единственото, което знаят перфектно е как да се скрият така,че да им паднеш право в ръцете и да си изпълнят дневната норма фишове и актове.
    Сега и знака за камера като премахнат,жална ни майка.Във всеки храст-катаджия.Това ни чака.
  • 3
    Ак
    ако
    26 0
    12:39, 14 юни 2017
    Aко приемем, че КАТ Хасково проявява активност, то трябва да кажем, че не проявява творчество!
  • 4
    До
    до IVAN
    30 -31
    13:24, 14 юни 2017
    На натоварените кръстовища си има електронно регулиране, или се спазват правилата за движение. Това че ти не ги знаеш или не ги спазваш си е твой проблем. Начина на каране си е проблем и отговорност на всеки водач. Виж статистиката колко катастрофи със смърни случаи има причинени от такива като теб - малоумни селяни, които си мислят чв всички са длъжни да се съобразяват с тях. Докато глобите не станат по скъпи от колата, която караш с директно и ефективно осъждане, тая простотия по пътищата няма да се спре. Ако си шофираш по правилата нормално и спокойно, колкото и катаджии да има в храстите, няма нито да те притеснят, нито да те глобят. Целият ти проблем по пътищата го търси в селския ти манталитет, нищожното ти образование и малката ти п..ка
    • Ма
      МАЛЪК БАЛАМА
      23 -7
      14:33, 14 юни 2017
      Всички загряхме че си комплексиран катаджия.Без униформата и за чистене на кенефите не ставате
    • Ан
      антимишок
      4 -1
      18:32, 14 юни 2017
      пу,разкрих та-катаджия си!не ми ги защитавай тия същества-първия им въпрос е "ко ши праим ся" така че да не говорим за законост,ред и възпитание в редиците на униформените рекетьори!а за криенето в храстите...преди около 20 години щях за малко да отнеса патрулка спряла точно след остър завой-добре че бях доста под разрешената скорост иначе щях да си проваля бъдещето заради двама малоумници!
    • Ba
      Bai hui
      0 0
      08:42, 15 юни 2017
      Относно селския мантелитет искам да те попитам г-н гражданино на теб баба ти и дедо ти да не са от Париж бе ,че мноо се тупаш в гърдите голям гражданин и не са прави на две и половина да говориш за спазване на закона за 10 лв. Рушвет ставате циркажии от большой театър защо всички коментари са срещу вас ,а ти си тръгнал тук да пишеш
    • Пе
      Петров_1497510153
      1 0
      10:02, 15 юни 2017
      Прав си приятелю.Ако всеки спазва правилника няма от какво да се страхува.Ясно, просто,ефективно.
  • 5
    До
    До Иван
    6 -14
    14:33, 14 юни 2017
    С палка се регулират не натоварени, а нерегулирани... Виж коментара
  • 6
    Iv
    IVAN
    15 -2
    15:53, 14 юни 2017
    Закон за движение по пътищата:
    Глава пета:
    Права и задължение на службите за контрол:
    чл.165.т.1-контролират спазването на правилата за движение от всички участници в движението и техническата изправност на движещите се по пътя пътни превозни средства, като за целта служебните лица са длъжни при проверка да се обозначат ясно, осигурявайки необходимата видимост-това е за храстите и скритите камери в тях.
    Чл. 165.т.2 -при необходимост регулират движението по пътищата-Това е за този,който спори как трябва да се регулират натоварени кръстовища и явно не си е показал носа навън, дори в София.
    Относно моя манталитет ще помоля всички да прочетат нескопосания ти пост и сами да си направят извода кой откъде идва.Мисля,че никак няма да е трудно да се досетят кой точно е селяндура тук!
    И пак в тази връзка(самия ти нескопосан пост)също мисля, че е ясно,кой с какво образование е,прочитайки нецензурните фрази,които използваш в публичен чат.
  • 7
    Ха
    Хасковлия
    23 0
    17:27, 14 юни 2017
    Днес ми се наложи да отида до Димитровград. По пътя пред мен вървеше полицейска Дачия, със син буркан. Заедно изпреварихме мотоциклет без номер, а моториста беше без каска. След това някъде към 09.05 часа минахме покрай табелата за снимания и след това покрай патрулката с камерата паркирана пред бирената в лентата в посока Димитровград. Никой от полицаите в изброените коли не реагира да спре моториста. Това ли им е акцията? Тези в Дачията бяха в цивилни дрехи, и може да нямат право да спират, но полицаите в снимкаджийската кола буквално се бяха излегнали на седалките и сладко си дремеха. Убедена съм, че хората и в двете коли видяха нарушителя, но се направиха, че не са. Възмутена съм от бездействието на двете патрулки. За това ли имат претенции за по - високи заплати. Къде са им началниците на тези намазани пехливани?
  • 8
    Го
    Голям Балама-
    1 0
    11:45, 15 юни 2017
    Не се притеснявайте -всяко чудо за 3 дни След това всичко ще си тръгне по старому
Последни новини